еНаука - преглед
Преглед према Аутор Baltić, Tatjana
Приказ резултата 1 до 20 од 114
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2010 | A survey of occurrence of toxogenic fungi and mycotoxins in pig feed samples-use in evaluation of risk assessment | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Absence of banned anabolic steroids and chloramphenicol in Serbian Petrovac Sausage | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Aktivni sistemi pakovanja mesa i proizvoda od mesa | Lončina, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Amino acids in animal feed: significance and determination techniques | Šefer, Matija; Petronijević, Radivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antimicrobial Activity of Bee Bread | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antimicrobial resistance among Salmonella enterica serovar Infantis from broiler carcasses in Serbia![]() | Nikolić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Banijska kobasica - proizvod sa tradicijom | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Banjska kobasica - proizvod sa tradicijom![]() | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Bioactive Compounds in Honey: A Literature Overview![]() | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2014 | Bioactive peptides from meat and their influence on human health | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Changes in total viable count and TVB-N content in marinated chicken breast fillets during storage | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Characterization of biofilms produced by Escherichia coli O157 isolated from cattle hides | Milojević, Lazar Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Chemical composition of bee bread (perga), a functional food: A review![]() | Ćirić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Comparative mycological analysis of spices used in meat industry | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry | Janković, Vesna V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry, Meat Products![]() | Spirić, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Comparison of bacteriological status during ripening of traditional fermented sausages filled into different diameter artificial casings | Pecanac, Biljana; Đorđević, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Consumer Attitude and Quality Assessment of Cooked Sausages in Serbia![]() | Djordjevic, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Detection (the incidence of) of psychrotrophic bacteria in household refrigerators in Belgrade | Janjić, Jelena M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Detection of staphylococcal enterotoxins in foodstuffs of animal origin by ELISA method | Lakićević, Brankica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |