еНаука - преглед
Преглед према Аутор Borović, Branka
Приказ резултата 1 до 20 од 102
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Absence of banned anabolic steroids and chloramphenicol in Serbian Petrovac Sausage | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Air quality and impact on food safety | Vesković Moračanin, Slavica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | ANTILISTERIAL EFFECT OF BACTERIOCIN ISOLATED FROM ENTEROCOCCUS FAECALIS DURING THE FERMENTATION OF SOFT WHITE CHEESE | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Antimicrobial properties of indigenous Lactobacillus sakei strain | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
1999 | Bakteriološka ispravnost mašinski otkoštenog živinskog mesa (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Basic Characteristics of Natural Isolates of Lactic Acid Bacteria | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified Atmosphere (✓) | Milijašević, Babić Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2013 | Comparative mycological analysis of spices used in meat industry | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry | Janković, Vesna V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Comparative Mycological Analysis of Spices Used in Meat Industry, Meat Products (✓) | Spirić, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Comparison of methods of direct microscopy and delaval cell counter in determining the somatic cell count in milk samples | Đorđević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Comparisson Study of Histamine Analysis in Fish Products using HPLC and ELISA Methods | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Detection of staphylococcal enterotoxins in foodstuffs of animal origin by ELISA method | Lakićević, Brankica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2011 | Detection Of Staphylococcal Enterotoxins In Foodstuffs Of Animal Origin By Elisa Method | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Detection Of Tetracycline-Resistant Lactic Acid Bacteria In 'Zlatar Cheese | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Determination of antilisterial effect of some microbial isolates from traditional zlatar cheese during the fermentation of soft white cheese | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2010 | Determination of histamine fish samples by ELISA method | Velebit, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Determination of ochratoxin A in food and raw materials by ELISA method | VELEBIT, BRANKO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of Staphylococcal Enterotoxins in Cheese by Immunoenzyme Assays | Janković, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |