еНаука - преглед
Преглед према Аутор Daničić, Tatjana
Приказ резултата 1 до 20 од 25
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Antioxidant activity of blueberry pomace extracts obtained by enzymatic-assisted extraction![]() | Daničić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Kinetics modeling of sweet cherry (P. avium) vacuum drying![]() | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Maximizing Contents of Phytochemicals Obtained from Dried Sour Cherries by Ultrasound-Assisted Extraction![]() | Milić, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2022 | Microbiology of water kefir based on lemon and peppermint: potential probiotic properties![]() | Daničić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Monitoring the changes of the microbiological state and chemical composition of pitted dried plums: Application of different packaging materials and selected storage conditions![]() | Tepić Horecki, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Monitoring the physico-chemical parameters of cabbage heads during fermentation - the impact of fermentation conditions and cabbage varieties![]() | Draškovic, Mirna; Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2023 | Monitoring tomato concentrate production: nutritive and sensory properties of tomato concentrate produced in two different ways![]() | Milić, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Non-dairy kefir beverages based on apple juice and addition of fresh apple pieces![]() | Daničić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Onion (Allium cepa L.) Yield and Quality Depending on Biostimulants and Nitrogen Fertilization—A Chemometric Perspective![]() | Vojnović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2018 | Optimization of peach (P. persica) vacuum drying process by response surface methodology (RSM)![]() | Šumić, Zdravko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Optimization of vacuum dried sour cherries ultrasound-assisted extraction![]() | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Physico-chemical properties of vacuum dried apricot: Influence of different packaging materials![]() | Tepić Horecki, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Prototype of an Innovative Vacuum Dryer with an Ejector System: Comparative Drying Analysis with a Vacuum Dryer with a Vacuum Pump on Selected Fruits![]() | Šumić, Zdravko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2020 | Prototype of an innovative vacuum dryer: comparative analysis of physical, chemical and biological properties of fruit dried with a vacuum dryer with a vacuum pump and with an ejector system![]() | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Sustainable Extractions for Maximizing Content of Antioxidant Phytochemicals from Black and Red Currants![]() | Milić, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2020 | Sweet cherry (Prunus avium L.) vacuum drying: Kinetics modelling and textural properties![]() | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2020 | Teksturalne karakteristike koštičavog voća osušenog - različitim tehnikama sušenja![]() | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Textural properties of convective, vacuum and freeze dried seedless black raisins![]() | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Influence of Biopolymer Coating Based on Pumpkin Oil Cake Activated with Mentha piperita Essential Oil on the Quality and Shelf-Life of Grape![]() | Šuput, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2020 | The influence of different sugars, dried lemon slices and peppermint on physicochemical and sensory properties of water kefir![]() | Daničić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |