еНаука - преглед
Преглед према Аутор Demin, Mirjana
Приказ резултата 1 до 20 од 84
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Agronomical and nutritional evaluation of quinoa seeds (Chenopodium quinoa Willd.) as an ingredient in bread formulations | Stikic, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2021 | Albino maslina | Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Алтернативна жита и друге зрнасте културе у савременој исхрани | Žeželj, Milan; Демин, Мирјана ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Analyzing of coffee quality with different methods![]() | Rajković, Miloš; Vuković, Gorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.) | Poleksić, Dajana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2013 | Application of a New Crop-Quinoa for Fish Feed | Radovanović, Vesna; Demin, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Application of a new crop-quinoa for fish food | Vesna Radovanović; Demin, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Application of defatted apple seed cakes as a by-product for the enrichment of wheat bread | Purić, Milos; Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2015 | Biomoleculs of quinoa seeds (Chenopodium quinoa Willd) | Mirjana Milovanovic; Vucelić-Radović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Buckwheat and quinoa seeds as supplements in wheat bread production | Demin, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2024 | Characterization of gingerbread cookies enriched with quinoa and defatted apple seed flour: nutritional, antioxidant and sensory properties![]() | Pejic, Lazar D; Milincic, Danijel D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2018 | Contribution of cold pressed oils on sensory properties of mayonnaise | Rabrenović, Biljana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Digestibility, starch morphology, and nutritive value of rusks made from wheat flour with the addition of proso![]() | Pavličević, Milica; Vučinić, Dajana; Stošić, Miljana; Boely, Elise; Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2014 | Effect and optimization of concentration of different enzymes on the viscoelasticity of substandard wheat dough![]() | Šimurina, Olivera D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Evaluation of functional properties of defatted seed cakes and flour blends![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Evaluation of nutritional quality of quinoa seeds (Chenopodium quinoa Willd) | Mirjana Milovanović; Vucelić Radović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Evaluation of the nutritional quality of wheat bread prepared with pseudocereals and pumpkin seeds blends![]() | Milovanović Mirjana; Demin, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |