еНаука - преглед

Преглед према Аутор Demin, Mirjana

Приказ резултата 1 до 20 од 76  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Agronomical and nutritional evaluation of quinoa seeds (Chenopodium quinoa Willd.) as an ingredient in bread formulationsStikic, Radmila ; Glamoclija, Djordje; Demin, Mirjana  ; Vucelic-Radovic, Biljana ; Jovanović, Zorica  ; Milojković-Opsenica, Dušanka  ; Jacobsen, Sven-Erik; Milovanovic, MirjanaНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Albino maslinaRabrenović, Biljana  ; Esalami, Seddiq; Esalami, Sedik; Vujasinović, Vesna  ; Demin, Mirjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Алтернативна жита и друге зрнасте културе у савременој исхраниŽeželj, Milan; Демин, Мирјана  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Analyzing of coffee quality with different methodsRajković, Miloš; Vuković, Gorica; Perić, Lidija; Demin, Mirjana  ; Laličić, Jovanka  ; Kovačević, DivnaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioksidativnost i funkcionalnost trajnih pekarskih proizvoda sa dodatkom prosa (Panicum miliaceum L.)Poleksić, DajanaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013Application of a New Crop-Quinoa for Fish FeedRadovanović, Vesna; Demin, Mirjana  ; Žarković, Branka ; Stikić, Radmila ; Milovanović, MirjanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Application of a new crop-quinoa for fish foodVesna Radovanović; Demin, Mirjana  ; Žarković, Branka ; Stikić, Radmila ; Mirjana MilovanovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Application of defatted apple seed cakes as a by-product for the enrichment of wheat breadPurić, Milos; Rabrenović, Biljana  ; Rac, Vladislav  ; Pezo, Lato  ; Tomašević, Igor  ; Demin, Mirjana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2015Biomoleculs of quinoa seeds (Chenopodium quinoa Willd)Mirjana Milovanovic; Vucelić-Radović, Biljana ; Demin, Mirjana  ; Jovanović, Zorica  ; Stikić, Radmila Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Buckwheat and quinoa seeds as supplements in wheat bread productionDemin, Mirjana  ; Vučelić-Radović, Biljana ; Banjac, Nebojša  ; Tipsina, Nikolaevna Neli; Milovanović, Mirjana M.Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Contribution of cold pressed oils on sensory properties of mayonnaiseRabrenović, Biljana B.  ; Paunović, Dragana M.  ; Etelka Dimić; Natalija Džinić; Demin, Mirjana A.  ; Jelena POpović-ĐorđevićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Digestibility, starch morphology, and nutritive value of rusks made from wheat flour with the addition of proso (✓)Pavličević, Milica; Vučinić, Dajana; Stošić, Miljana; Boely, Elise; Filipčev, Bojana  ; Dokić, Ljubica  ; Pavlović, Vladimir  ; Rac, Vladislav  ; Demin, Mirjana  ; Radović, Biljana;
Rakić, Vesna  ;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Effect and optimization of concentration of different enzymes on the viscoelasticity of substandard wheat dough (✓)Šimurina, Olivera D.  ; Filipčev, Bojana V.  ; Dapčević Hadnađev, Tamara R.  ; Bodroža-Solarov, Marija I.  ; Pestorić, Mladenka  ; Demin, Mirjana A.  ; Nježić, Zvonko B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Evaluation of nutritional quality of quinoa seeds (Chenopodium quinoa Willd)Mirjana Milovanović; Vucelić Radović, Biljana ; Demin, Mirjana  ; Jovanović, Zorica  ; Stikić, Radmila Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Evaluation of the nutritional quality of wheat bread prepared with pseudocereals and pumpkin seeds blends (✓)Milovanović Mirjana; Demin, Mirjana  ; Rabrenović, Biljana  ; Vucelić-Radović Biljana ; Blagojević SrđanКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Evaluation of the nutritional quality of wheat bread prepared with quinoa, buckwheat and pumpkin seed blendsMilovanović, Mirjana M.; Demin, Mirjana  ; Vučelić-Radović, Biljana ; Žarković, Branka ; Stikić, Radmila Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2021Examination of techno-functional properties of chicory (Cichorium intybus L) root flour as a potencial ingredient of functional food (✓)Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica  ; Demin Mirjana  ; Rabrenović, Biljana  ; Paunović, Dragana  ; Ćirković, Aleksandra  ; Pejić, Lazar  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Food components in fractions of quinoa seedsMirjana Milovanovic; Vucelić-Radović, Biljana ; Demin, Mirjana  ; Jovanović, Zorica  ; Stikić, Radmila Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Functional Characteristics and digestibility of rusks made from wheat flour with the addition of millet (Panicum Miliaceum L.) (✓)Poleksić, Dajana; Demin, Mirjana  ; Rac, Vladislav  ; Raicevic, Smiljana; Filipčev, Bojana  ; Rakić, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008ХељдаŽeželj, Milan; Демин, Мирјана  ; Laličić-Petronijević, JovankaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.