еНаука - преглед

Преглед према Аутор Dokić, Ljubica

Приказ резултата 1 до 20 од 218  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2005A laboratory wet-milling procedure of ZP maize hybrids (✓)Radosavljević, Milica  ; Milašinović, Marija; Jakovljević, Jovan; Dokić, Ljubica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Alpha-amylase activity in wheat flour and breadmaking properties in relation to different climatic conditions (✓)Rakita, Slađana  ; Torbica, Aleksandra  ; Dokić, Ljubica  ; Tomić, Jelena  ; Pojić, Milica  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
1993An Investigation of the Emulsification of Aetheroleum Thymi in Water (✓)Dokić, Petar ; Šefer, Ivan; Jovanović, Jovan; Dokić, Ljubica  ; Petrović, Lidija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Application of biocides in the process of sucrose extraction from sugar beet: Effect on sucrose content, number of Leuconostoc colonies and wet pulp characteristics (✓)Šereš, Zita  ; Maravić, Nikola  ; Rakić, Dušan  ; Dokić, Ljubica  ; Nikolić, Ivana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Đorđević, Miljana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Application of different techniques in the determination of xanthan gum-SDS and xanthan gum-Tween 80 interaction (✓)Krstonošić, Veljko  ; Milanović, Maja  ; Dokić, Ljubica  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2017Bread as indicator of age-changing dietary habits among young people (✓)Zita Šereš  ; Dragana Šoronja Simović  ; Maja Grujičić  ; Nikola Maravić  ; Ferens Kiš  ; Ljubica Dokić  ; Ivana Nikolić  ; Miljana Djordjević  ; Žana Šaranović  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Bread as the main indicator of age-changing dietary habits among young people (✓)Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Grujičić, Maja  ; Maravić, Nikola  ; Kiš, Ferenc  ; Dokić, Ljubica  ; Nikolić, Ivana  ; Đorđević, Miljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Changes in quality parameters of bread supplemented with OSA starch during storage (✓)Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Dokić, Ljubica  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Rakita, Slađana  ; Torbica, Aleksandra  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Chestnut Flour - functional ingredient of cookies (✓)Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Dokić, Ljubica  ; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Šereš, Zita  ; Fišteš, Aleksandar  ; Lončarević, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Colloid characteristics and emulsifying properties of OSA starches (✓)Dokić, Petar ; Dokić, Ljubica  ; Dapčević, Tamara  ; Krstonošić, Veljko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Comparative characterization of sugar beet fibers to sugar beet pectin and octenyl succinic anhydride modified maltodextrin in aqueous solutions using viscometry, conductometry, tensiometry and component analysis (✓)Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Krstonošić, Veljko  ; Dokić, Petar ; Teslić, Nemanja  ; Dokić, Ljubica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2012Concentration and Purification of Steepwater from Corn Starch Industry by Ultrafiltration (✓)Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Cookies enriched with chesnut flour as a source of dietary fibers (✓)Pajin, Biljana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šubarić, Drago; Dokić, Ljubica  ; Lončarević, Ivana  ; Babić, Jurislav; Šereš, Zita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Crystallization and rheological properties of soya milk chocolate produced in a ball mill (✓)Pajin, Biljana  ; Dokić, Ljubica  ; Zarić, Danica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Lončarević, Ivana  ; Nikolić, Ivana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Data driven modeling of microfiltration process with enbedded static mixer for steepwater from corn starch industry (✓)Laslo Šereš; Dokić, Ljubica  ; Ikonić, Bojana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Đorđević, Miljana  ; Šaranović Žana; Maravić, Nikola  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Data-driven Modelling of Microfiltration Process with Embedded Static Mixer for Steepwater from Corn Starch Industry (✓)Šereš, Laslo  ; Dokić, Ljubica  ; Ikonić, Bojana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Đorđević, Miljana  ; Šaranović, Žana  ; Maravić, Nikola  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Digestibility, starch morphology, and nutritive value of rusks made from wheat flour with the addition of proso (✓)Pavličević, Milica; Vučinić, Dajana; Stošić, Miljana; Boely, Elise; Filipčev, Bojana  ; Dokić, Ljubica  ; Pavlović, Vladimir  ; Rac, Vladislav  ; Demin, Mirjana  ; Radović, Biljana;
Rakić, Vesna  ;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2002Dispersion characteristics and rheological behaviour of traditional and low calorie mayonnaise emulsions (✓)Dokić, Petar ; Sovilj (rođ. Kler), Verica ; Dokić, Ljubica  ; Petrović, Lidija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Disperzione i reološke karakteristike emulzija ulja visoko-oleinskog tipa u vodi stabilizovanih OSA skrobomDokić, Ljubica  ; Krstonošić, Veljko  ; Nikolić, Ivana  ; Pajin, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010DSC of resistant starch produced by different methods (✓)Dokić, Ljubica  ; Milašinović-Šeremešić, Marija  ; Nikolić, Ivana  ; Šereš, Zita  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.