еНаука - преглед
Преглед према Аутор Đorđević, Vesna
Приказ резултата 1 до 20 од 275
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Amino acids in animal feed: significance and determination techniques | Šefer, Matija; Petronijević, Radivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Analiza rizika u proizvodnji živinskog mesa![]() | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Analysis of beef meat quality in a slaughterhouse in Raška district![]() | Petrović, Miloš Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages![]() | Đorđevic, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2005 | Analytical methods as a tool for food safety control![]() | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antimicrobial Activity of Bee Bread | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antimicrobial resistance among Salmonella enterica serovar Infantis from broiler carcasses in Serbia![]() | Nikolić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Antioxidant activity of mushrooms in vitro and in frankfurters![]() | Novaković, Saša; Đekic, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Antioxidative Activity of Thyme (Thymus vulgaris) and Oregano (Origanum vulgare) Essential Oils and Their Effect on Oxidative Stability of Minced Pork Packaged Under Vacuum and Modified Atmosphere![]() | Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Application of porcini mushroom (Boletus edulis) to improve the quality of frankfurters![]() | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Arsenic in female cattle livers and kidneys from Vojvodina, northern Serbia![]() | Đorđević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | ASSESSMENT OF DIETARY INTAKE OF IRON IN SERBIAN ADULT BY CONSUMPTION OF DIFFERENT MEAT PRODUCTS | Djinović-Stojanović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Attitudes and beliefs of Eastern European meat consumers – a review | Tomašević, Igor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Bacterial Hazards in Fish Meat: The Aetiologic Agents of Foodborne Diseases![]() | Ljubojević, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2011 | Bezbednost i kvalitet mesa nekih slatkovodnih riba u Srbiji. Tehnologija mesa | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2023 | Bioactive Compounds in Honey: A Literature Overview![]() | Baltić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Biochemical characteristics of Aeromonas genus isolated in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) | Đorđević, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | Biochemical composition and biometric parameters of Mytilus galloprovincialis from Boka Kotorska Bay in Southern Adriatic Sea![]() | Grković, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2009 | Biohemijske karakteristike Aeromonas i Pseudomonas vrsta izolovanih iz pastrmke![]() | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Cadmium, lead, mercury and arsenic in fresh vegetables and vegetable products intended for human consumption in the Republic of Serbia, 2015-2017![]() | Lazović, Milana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |