еНаука - преглед

Преглед према Аутор Živković, Dušan

Приказ резултата 1 до 20 од 84  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2010Antioxidant Effects of Glechoma hederacea as a Food AdditiveMilovanović, Mirjana; Živković, Dušan  ; Vučelić-Radović, Biljana Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2010Application of autochthonous potential probiotic Lactobacillus paracasei 08 strain in fermented sausages productionŽivković, Dušan  ; Mirković, Nemanja  ; Paunović, Dušanka ; Marija Perunović; Petrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Stajić, Slaviša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Impact of rapid Thawing on the Quality Characteristics of Pork Fillet SteaksStanišić, Nikola  ; Tomašević Igor  ; Tomović Vladimir  ; Stajić Slaviša  ; Jokanović Marija  ; Živković Dušan  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2010Bledo meko vodnjikavo meso (BMV), uzroci nastanka-poslediceŽivković, Dušan  ; Đurić, Zlatko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Changes of physical-chemical properties of beef during 14 days of chillingStanišić, Nikola  ; Petričević, M.  ; Živković, D.  ; Petrović, Milan M.  ; Ostojić-Andrić, Dušica  ; Aleksić, S.  ; Stajić, Slaviša  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2012Chemical, sensory and microbiological characteristics of Sremska sausage (traditional dry-fermented Serbian sausage) as affected by pig breedStanišić, Nikola  ; Živković Dušan  ; Radulović Zorica  ; Aleksić Stevica; Perunović Marija; Stajić Slaviša  ; Radović Čedomir  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2011Cholesterol content and atherogenicity of fermented sausages made of pork meat from various breedsStajić, Slaviša  ; Živković, Dušan  ; Perunović, Marija; Šobajić, Sladjana  ; Vranić, Danijela  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Cholesterol content and fatty acid profile of broiler meat as affected by diet with extruded flaxseedŽivković, Dušan  ; Lilić, Slobodan; Stajić, Slaviša  ; Vranić, Danijela  ; Trbović, Dejana; Stanišić, Nikola  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Colour and marbling of M. semimembranosus and M. longissimus thoracis et lumborum from five purebred pigs produced in VojvodinaJokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Živković, Dušan  ; Stajić, Slaviša  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Conjugated linoleic acid in pig nutrition: Effects on fattening performance and carcass compositionStanišić, Nikola  ; Živković, Dušan  ; Petrović, Milica  ; Delić, Nikola  ; Marinkov, Gordana ; Stojanović, Ljiljana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Content of macrominerals in the M. semimembranosus and M. longissimus thoracis et lumborum from five purebred pigs produced in VojvodinaTomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Kevrešan, Žarko  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Živković, Dušan  ; Stajić, Slaviša  ; Hromiš, Nevena  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2015Content of microminerals in the M. semimembranosus and M. longissimus thoracis et lumborum from pigs produced in VojvodinaTomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Kevrešan, Žarko  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Živković, Dušan  ; Stajić, Slaviša  ; Lončarević, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Differences in meat colour between free-range Swallow Belly Mangalitsa and commercially reared Swedish Landrace pigs during 6 days of vacuum storageStanišić, Nikola  ; Parunović, Nenad  ; Stajić, Slaviša  ; Petrović, Milica  ; Radović, Čedomir  ; Živković, Dušan  ; Petricević, Maja  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Efekti korišćenja konjugovane linolne kiseline u ishrani svinja na rezultate tova, sastav trupa i kvalitet mišićnog i masnog tkivaStanišić, Nikola  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2010The effects of goat meat usage in the production of traditional 'sucuk' sausageŽivković, Dušan  ; Miloradović, Zorana  ; Stanišić, Nikola  ; Žujović, Miroslav; Radulović, Zorica  ; Perunović, Marija; Maksimović, Nevena  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2015Effect of bred and muscle type on colour and marbling of pork produced in VojvodinaJokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Živković, Dušan  ; Stajić, Slaviša  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effect of bred and muscle type on macrominerals content of pork produced in VojvodinaTomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Kevrešan, Žarko  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Živković, Dušan  ; Stajić, Slaviša  ; Hromiš, Nevena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Effect of extruded flaxseed enriched diet on physico-chemical and sensory characteristics of broiler meatŽivković, Dušan  ; Lilić, Slobodan  ; Stajić, Slaviša  ; Vranić, Danijela  ; Trbović, Dejana  ; Stanišić, Nikola  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2011Effect of probiotic bacteria on chemical composition and sensory quality of fermented sausagesRadulović, Zorica  ; Živković, Dušan  ; Mirković, Nemanja  ; Petrušić, Milica M.  ; Stajić, Slaviša  ; Perunović, Marija; Paunović, Dušanka Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effects of anatomical location within pork tenderloins on the quality of fast thawed steaksTomašević, Igor B.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Stajić, Slaviša B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Stanišić, Nikola Z.  ; Živković, Dušan M.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.