еНаука - преглед
Преглед према Аутор Zarić, Danica
Приказ резултата 1 до 20 од 102
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | A Review of New Materials and Methods Used in the Production of Protein-Based Fat Replacers for the Food Industry | Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Zarić, Danica ; Nikolić, Ivana ; Šojić, Branislav ; Petrović, Jovana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Torbica, Aleksandra ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Petrović, Jovana ; Zarić, Danica | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antimikrobna aktivnost biotehnološki modifikovanih proteina surutke | Bulatović, Maja ; Embiriekah, Salem; Zarić, Danica ; Vukašinović-Sekulić, Maja ; Rakin, Marica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antioxidant activity, functional properties and bioaccessibility of whey protein hydrolysates | Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja ; Borić, Milka; Zarić, Danica ; Rakin, Marica | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Application of Whey Protein Hydrolysates in Confectionery Fat Filling | Zarić, Danica ; Salem, Embiriekah; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Bulatović, Maja ; Rakin, Marica | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bela čokolada obogaćena polifenolnim jedinjenjima iz bobičastog voća | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Fišteš, Aleksandar ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Jovanović, Petar; Zarić, Danica | Техничко решење | 84MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (18.04.2019.) M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу |
2019 | Bioactive Potential of Whey Protein Hydrolysates | Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja ; Zarić, Danica ; Borić, Milka; Rakin, Marica | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate | Lončarević, Ivana ; Stožinić, Milica ; Pajin, Biljana ; Nikolić, Ivana ; Petrović, Jovana ; Šojić, Branislav ; Zarić, Danica | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Chocolate as a carrier for cocoa's functional ingredients | Bulatović, Maja ; Zarić, Danica ; Rakin, Marica ; Krunić, Tanja ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Colour and particle size distribution of encapsulated polyphenol compounds from blackberry and raspberry as supplements in white chocolate | Pajin, Biljana S. ; Lončarević, Ivana S. ; Petrović, Jovana S. ; Fišteš, Aleksandar Z. ; Tumbas Šaponjac, Vesna T. ; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Comparative analysis of functionality of spray dried whey protein hydrolysates obtained by enzymatic and microbial hydrolysis | Embiriekah, Salem M.; Bulatović, Maja Lj. ; Gnjatović, Marija Lj. ; Vukašinović-Sekulić, Maja S. ; Krunić, Tanja Ž. ; Zarić, Danica B. ; Rakin, Marica B. | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2024 | Comparative analysis of milling technologies in dark and milk cocoa topping production for ice cream | Popović, Tijana; Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Zarić, Danica ; Nikolić, Ivana ; Petrović, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Contribution of Whey Protein in Prevention and Treatment of Disease | Bulatović, Maja ; Zarić, Danica ; Davidović, Dragana ; Rakin, Marica | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Crystallization and rheological properties of soya milk chocolate produced in a ball mill | Pajin, Biljana ; Dokić, Ljubica ; Zarić, Danica ; Šoronja-Simović, Dragana ; Lončarević, Ivana ; Nikolić, Ivana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Defatted wheat germ application: Influence on cookies’ properties with regard to its particle size and dough moisture content | Petrović, Jovana ; Rakić, Dušan ; Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Tomović, Vladimir ; Zarić, Danica | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Effect of barley β-glucans on some properties of cookies dough | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Šubarić, Drago; Zarić, Danica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Effect of soya milk on antioxidant activity changes in chocolate | Zarić, Danica ; Pajin, Biljana ; Rakin, Marica ; Dokić, L.jubica ; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Lončarević, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of soya milk on nutritive, antioxidative, reological and textural properties of chocolate produced in a ball mill | Zarić, Danica ; Pajin, Biljana ; Rakin, Marica ; Šereš, Zita ; Dokić, Ljubica ; Tomić, Jelena | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Effect of Whey Protein on Satiety in Overweight and Obese Individuals | Bulatović, Maja ; Davidović, Dragana ; Zarić, Danica ; Jorga, Jagoda ; Ostojin, Vanja; Rakin, Marica | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effects of the amount of soy milk on thermorheological, thermal and textural properties of chocolate with soy milk | Zarić, Danica ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Stamenković-Đokovic, Marijana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |