еНаука - преглед
Преглед према Аутор Zarić, Danica
Приказ резултата 1 до 20 од 99
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antimikrobna aktivnost biotehnološki modifikovanih proteina surutke (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antioxidant activity, functional properties and bioaccessibility of whey protein hydrolysates (✓) | Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Application of Whey Protein Hydrolysates in Confectionery Fat Filling (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bela čokolada obogaćena polifenolnim jedinjenjima iz bobičastog voća (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bioactive Potential of Whey Protein Hydrolysates (✓) | Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Chocolate as a carrier for cocoa's functional ingredients (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Colour and particle size distribution of encapsulated polyphenol compounds from blackberry and raspberry as supplements in white chocolate (✓) | Pajin, Biljana S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Comparative analysis of functionality of spray dried whey protein hydrolysates obtained by enzymatic and microbial hydrolysis (✓) | Embiriekah, Salem M.; Bulatović, Maja Lj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Contribution of Whey Protein in Prevention and Treatment of Disease (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Crystallization and rheological properties of soya milk chocolate produced in a ball mill (✓) | Pajin, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Defatted wheat germ application: Influence on cookies’ properties with regard to its particle size and dough moisture content (✓) | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Effect of barley β-glucans on some properties of cookies dough (✓) | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Effect of soya milk on antioxidant activity changes in chocolate (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of soya milk on nutritive, antioxidative, reological and textural properties of chocolate produced in a ball mill (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Effect of Whey Protein on Satiety in Overweight and Obese Individuals (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effects of the amount of soy milk on thermorheological, thermal and textural properties of chocolate with soy milk (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie dough (✓) | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Enrichment of white chocolate with blackberry juice encapsulate: Impact on physical properties, sensory characteristics and polyphenol content (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |