еНаука - преглед

Преглед према Аутор Zarić, Danica

Приказ резултата 1 до 20 од 99  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber (✓)Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Torbica, Aleksandra  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Petrović, Jovana  ; Zarić, Danica  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Antimikrobna aktivnost biotehnološki modifikovanih proteina surutke (✓)Bulatović, Maja  ; Embiriekah, Salem; Zarić, Danica  ; Vukašinović-Sekulić, Maja  ; Rakin, Marica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Antioxidant activity, functional properties and bioaccessibility of whey protein hydrolysates (✓)Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja  ; Borić, Milka; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Application of Whey Protein Hydrolysates in Confectionery Fat Filling (✓)Zarić, Danica  ; Salem, Embiriekah; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Bulatović, Maja  ; Rakin, Marica  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Bela čokolada obogaćena polifenolnim jedinjenjima iz bobičastog voća (✓)Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Jovanović, Petar; Zarić, Danica  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Bioactive Potential of Whey Protein Hydrolysates (✓)Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja  ; Zarić, Danica  ; Borić, Milka; Rakin, Marica  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate (✓)Lončarević, Ivana  ; Stožinić, Milica  ; Pajin, Biljana  ; Nikolić, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Šojić, Branislav  ; Zarić, Danica  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2018Chocolate as a carrier for cocoa's functional ingredients (✓)Bulatović, Maja  ; Zarić, Danica  ; Rakin, Marica  ; Krunić, Tanja  ; Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Colour and particle size distribution of encapsulated polyphenol compounds from blackberry and raspberry as supplements in white chocolate (✓)Pajin, Biljana S.  ; Lončarević, Ivana S.  ; Petrović, Jovana S.  ; Fišteš, Aleksandar Z.  ; Tumbas Šaponjac, Vesna T.  ; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Comparative analysis of functionality of spray dried whey protein hydrolysates obtained by enzymatic and microbial hydrolysis (✓)Embiriekah, Salem M.; Bulatović, Maja Lj.  ; Gnjatović, Marija Lj.  ; Vukašinović-Sekulić, Maja S.  ; Krunić, Tanja Ž.  ; Zarić, Danica B.  ; Rakin, Marica B.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Contribution of Whey Protein in Prevention and Treatment of Disease (✓)Bulatović, Maja  ; Zarić, Danica  ; Davidović, Dragana  ; Rakin, Marica  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Crystallization and rheological properties of soya milk chocolate produced in a ball mill (✓)Pajin, Biljana  ; Dokić, Ljubica  ; Zarić, Danica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Lončarević, Ivana  ; Nikolić, Ivana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2017Defatted wheat germ application: Influence on cookies’ properties with regard to its particle size and dough moisture content (✓)Petrović, Jovana  ; Rakić, Dušan  ; Fišteš, Aleksandar  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Tomović, Vladimir  ; Zarić, Danica  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2016Effect of barley β-glucans on some properties of cookies dough (✓)Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Šubarić, Drago; Zarić, Danica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Effect of soya milk on antioxidant activity changes in chocolate (✓)Zarić, Danica  ; Pajin, Biljana  ; Rakin, Marica  ; Dokić, L.jubica  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Lončarević, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Effect of soya milk on nutritive, antioxidative, reological and textural properties of chocolate produced in a ball mill (✓)Zarić, Danica  ; Pajin, Biljana  ; Rakin, Marica  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Tomić, Jelena  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Effect of Whey Protein on Satiety in Overweight and Obese Individuals (✓)Bulatović, Maja  ; Davidović, Dragana  ; Zarić, Danica  ; Jorga, Jagoda ; Ostojin, Vanja; Rakin, Marica  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effects of the amount of soy milk on thermorheological, thermal and textural properties of chocolate with soy milk (✓)Zarić, Danica  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Stamenković-Đokovic, MarijanaНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2019Encapsulated sour cherry pomace extract: Effect on the colour and rheology of cookie dough (✓)Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Nikolić, Ivana  ; Ačkar, Đurđica; Zarić, Danica  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Enrichment of white chocolate with blackberry juice encapsulate: Impact on physical properties, sensory characteristics and polyphenol content (✓)Lončarević, Ivana  ; Pajin, Biljana  ; Fišteš, Aleksandar  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Petrović, Jovana  ; Jovanović, Petar  ; Vulić, Jelena  ; Zarić, Danica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису