еНаука - преглед
Преглед према Аутор Jovanović, Jelena
Приказ резултата 1 до 20 од 59
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | An overview of the chemical contaminants in honey![]() | Jovanovic, Jelena ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Assessment of common carp (Cyprinus carpio) fish pond ecosystem contamination | Aurelija Spirić; Đinović-Stojanović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Assessment of process hygiene in take-away restaurants at gas stations in Serbia | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Assessment of sensory and chemical parameters of tea sausage | Brankovic, Lazic I; Lilić, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Brza metoda za određivanje dodate boje u fino usitnjenim barenim kobasicama na osnovu merenja boje preseka u CIE L*a*b* sistemu![]() | Petronijević, Radivoj B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Challenges in analyzing polychlorinated dibenzo-p-dioxins (PCDDs), dibenzofurans (PCDFs) and dioxin-like polychlorinated biphenyls (dl-PCBs) in food and feed in the light of the considerable tolerable weekly intake reduction proposed by EFSA in 2018 | Stefanović, Srđan ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Changes of sensory atributes of chilled vacuum-packaged cold-smoked common carp (Cyprinus carpio) and cold-smoked bighead carp (Hypophthalmichthys nobilis) fillets![]() | Babić-Milijašević, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified Atmosphere![]() | Milijašević, Babić Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | CLIMATE CHANGE: IMPACT ON MYCOTOXINS INCIDENCE AND FOOD SAFETY![]() | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Ćufte u paradajz sosu - pripremljeno jelo od mesa sa smanjenim sadržajem natrijum hlorida![]() | Vladimir Korićanac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 84 ![]() M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу |
2021 | Dietary Salt/Sodium Intake Through Consumption of Animal Origin Foodstuffs Available on the Serbian Market![]() | Gerić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Effect of broiler slaughter weight on meat yield and quality![]() | Nikolić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Ensuring the Safety of Cooked and Smoked Sausages of a Narrower Diameter, in a Cellulose Casing, by Heat Treatment![]() | Mladen Rašeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Evaluation of sensory and chemical parameters of fermented sausages![]() | Brankovic, Lazic Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Examination of meat preparations in order to control process hygiene in retail![]() | Mrdovic, B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Examination of the Volume of Meat Production and the Value of Meat Imports to Serbia from 2012 to 2021![]() | Lazić, Branković Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Flexibility and Amendments of the Codex Alimentarius Aimed Towards Small Food Business Entities![]() | Boris Mrdović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2011 | Following changes in total number of mesophilic bacteria and torry meter readings in samples of fresh trout packaged in modified atmosphere and vacuum | Milijašević, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Food contact surfaces and food handler’s hygiene in one Serbian retail chain–estimation and trend![]() | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Process hygiene of pig carcasses during one year at a slaughterhouse in the North Banat District of Serbia | Rašeta, Mladen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |