еНаука - преглед
Преглед према Аутор Mijalković, Jelena
Приказ резултата 1 до 20 од 85
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Antibacterial and antioxidant capacity of egg white hydrolysates screened from proteolysis-assisted high intensity ultrasound treatment | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antioksidativna aktivnost hidrolizata belanceta i njegovih frakcija dobijenih membranskom ultrafiltracijom | Žuža, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antioxidant activity and functional properties of peptides derived from egg white proteins by two-step enzymatic hydrolysis | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Аntioxidant activity of peptide fractions obtained by membrane ultrafiltration of egg white protein enzymatic hydrolysates | Knežević-Jugović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antioxidant properties of hydrolysates of wheat gluten as influenced by process conditions | Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Biochemical and functional properties of egg white hydrolysates produced by different proteases | Knežević-Jugović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Characteristics of octadecylamine-stabilized liposomes containing soy protein hydrolysates (✓) | Pavlović, Neda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Cold gelation of leaf protein concentrate for nanoencapsulation of vitamins (✓) | Pavlović, Neda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Controlled enzymatic hydrolysis for improved exploitation of the antioxidant potential of wheat gluten (✓) | Elmalimadi, Mohamed B.; Jovanović, Jelena R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2017 | Covalent immobilization of enzymes on Eupergit® supports: Effect of the immobilization protocol (✓) | Knežević-Jugović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Dekolorizacija antrahinonskih boja iz otpadnih voda imobilisanom peroksidazom iz rena | Šekuljica, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Design and characterization of alcalase-chitosan conjugates as potential biocatalysts (✓) | Žuža, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | DETERMINING THE POTENTIAL OF SUBMERGED FERMENTATION ON WHEAT BRAN FOR PRODUCTION OF XYLANASE | Gazikalović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Development of innovative liposome-release systems for encapsulation of biologically active soybean peptides (✓) | Pavlović, Neda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Dijetetski suplement na bazi bioaktivnih peptida sa antioksidativnom i antitumorskom aktivnosti | Bugarski, Diana S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean meal | Luković, Nevena D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Effect of the Controlled High-Intensity Ultrasound on Improving Functionality and Structural Changes of Egg White Proteins | Stefanović, Andrea B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | EMPIRIJSKI KINETIČKI MODEL HIDROLIZE PROTEINA - BELANCETA PRETRETIRANIH ULTRAZVUČNIM TALASIMA - VISOKE FREKVENCIJE | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | ENHANCEMENT OF THE BIOACTIVE AND NUTRITIONAL PROPERTIES OF SOY PROTEIN CONCENTRATE THROUGH THE USE OF ENZYME TECHNOLOGY | Mijalković, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Enhancing protein release and functionality of soy proteins from defatted soy flakes using high-intensity ultrasound-assisted extraction (✓) | Stefanović, Andrea B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |