еНаука - преглед
Преглед према Аутор Mirković, Milica
Приказ резултата 1 до 20 од 80
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Antibiotic resistance of autochthonous potential probiotic bacteria | Petrušić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antibiotic susceptibility of autochthonous lactic acid bacteria | Petrušić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Antilisterial effects of autochthonous lactococci during the cheese storage | Ivanović Marina; Mirković, Milica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antimicrobial activity of protein extracts of fermented whey and milk by autochthonous lactic acid bacteria | Mirković, Milica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antimicrobial activity of traditionally produced kačkavalj during ripening | Šatrić, Ana; Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antimicrobial and antioxidative activity of semi-hard cheese with black truffle Tuber aestivum![]() | Paunović, Dušanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antimicrobial effect of lactic acid bacteria on Listeria monocytogenes isolated from cold smoked salmon | Mirković, Milica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Application and viability of autochthonous spray dried potential probiotic lactic acid bacteria in food and gastrointestinal conditions![]() | Mirković, Milica ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2011 | Application of autochthonous potential probiotic in the soft goat cheese production | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Application of autochthonous potential probiotic Lactobacillus paracasei 08 strain in fermented sausages production | Živković, Dušan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Application of encapsulated autochthonous potential probiotic bacteria in food production | Bogovič Matijašić Bojana; Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | APPLICATIONS OF POTENTIAL PROBIOTIC BACTERIA AND OMEGA-3 - FATTY ACIDS IN YOGURT PRODUCTION AND IMPACT ON SENSORY - QUALITY | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Autochthonous enterococcus durans pfmi565 and lactococcus lactis subsp. Lactis bgbu1–4 in bio-control of listeria monocytogenes in ultrafiltered cheese![]() | Ivanović, Marina; Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Autochthonous lactic acid bacteria - vector for traditional cheeses standardization and new functional food development | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Autochthonous lactic acid bacteria Vector of traditional cheese production | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Autochtonous microflora-vector of traditional cheese production | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Changes in microflora of tea fungus during storage of fermented dairy beverages![]() | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2011 | Characteristics of Sjenica artisanal goat brined cheeses during ripening | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Characterization of autochthonous Lactobacillus paracasei strains on potential probiotic ability | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Cheese as matrix for transport of spray dried probiotic Lactobacillus plantarum 564 through gastrointestinal tract | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |