еНаука - преглед

Преглед према Аутор Nastasijević, Ivan

Приказ резултата 1 до 20 од 109  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Abattoir Hygiene. Chapter 29. Section: Changes in pathogenic microbiological contamination of food pre- and post- farm gate. (✓)Nastasijević, Ivan  ; Bošković, Marija  ; Glišić, Milica  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011An overview of own long-standing research on epidemiology and controls of Escherichia coli O157 (VTEC) in the beef chainSava Bunčić; Avery Sheryl; Dragan Antić; Blagojević, Bojan  ; Dučić, Miroslav  ; Mitrović, Radmila  ; Nastasijević, Ivan J.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the food safety context (✓)Nastasijevic, Ivan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the meat chain: A report from five countries in the European Union and European Economic Area (✓)K. McNulty; J. Soon; C. Wallace; Nastasijević, Ivan J.  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2018Application of WGS in food establishments: One Health context.Nastasijević, Ivan J.  ; Brankica Lakićević  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Applications of computer vision systems for meat safety assurance in abattoirs: A systematic review (✓)Sandberg, Marianne; Ghidini, Sergio; Alban, Lis; Dondona, Andrea Capobianco; Blagojevic, Bojan J  ; Bouwknegt, Martijn; Lipman, Len; Dam, Jeppe Seidelin; Nastasijevic, Ivan  ; Antic, DraganНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2004Approval of food processing establishments - export in the EU and US market (✓)Nastasijevic, Ivan  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods (✓)Vesković-Moračanin, Slavica  ; Stefanović, Srđan  ; Borović, Branka  ; Nastasijevic, Ivan  ; Milijasevic, Milan  ; Stojanova, Monika; Đukić, DragutinНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2019Assessment of meat products and saturated fatty acid intake in human dietsTrbović, Dejana  ; Lakićević, Brankica  ; Petronijević, Radivoj  ; Lukic, M; Jankovic, V; Petrović, Zoran  ; Nastasijevic, I  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Assessment of sensory and chemical parameters of tea sausageBrankovic, Lazic I; Lilić, Slobodan  ; Jovanović, Jelena  ; Raseta, M; Mrdovic, B; Trbović, Dejana  ; Nastasijevic, I  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Biological Hazards in the Pork Chain Continuum: Risk Mitigation Strategy (✓)Betic, Nikola  ; Brankovic, Lazic Ivana  ; Nastasijević, Ivan  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2022Biosecurity and Lairage Time versus Pork Meat Quality Traits in a Farm–Abattoir Continuum (✓)Nastasijević, Ivan  ; Glišić, Milica  ; Milijašević, Milan  ; Jankoviž, Sasa; Mitroviž, Radmila  ; Babić Milijasević, Jelena  ; Bošković Cabrol, Marija  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Biosensors for animal health and meat safety monitoring: farm-to-slaughterhouse continuum (✓)Nastasijević, Ivan  ; Mitrović, Radmila  ; Janković, Saša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Biosensors in the meat chain continuum as a tool for animal health, food safety, food quality and food fraud control (✓)Nastasijević, Ivan  ; Radonić, Vasa  ; Jurica, KarloКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Campylobacter spp. in the Poultry Meat Chain and Exposure Assessment of Consumers: Literature Data (✓)Nastasijevic, Ivan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Challenges in Agri-Food Chain: Biosensors in the Meat Production System (✓)Nastasijević, Ivan  ; Podunavac, Ivana  ; Janković, Saša  ; Mitrović, Radmila  ; Radonić, Vasa  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2017Cold chain management in meat storage, distribution and retail: A review (✓)Nastasijevic, Ivan  ; Lakicevic Brankica  ; Petrovic Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Development of Generic Prerequisite Programmes and HACCP plans in the food chain (food of animal origin); WP4: Development of generic Prerequisite Programmes and HACCP plans for slaughter, dressing, cutting/debonning and dispatch of fresh meats (bovine, pork and poultry) (✓)Nastasijevic, Ivan  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Digitalization in the meat chainNastasijević, Ivan  ; Vesković, Slavica  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2010Distribution of microflora on cattle hides and its transmission to meat via direct contactAntic, D.; Blagojević, Bojan  ; Dučić, Miroslav  ; Nastasijević, Ivan  ; Mitrović, Radmila  ; Buncic, S.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности