еНаука - преглед
Преглед према Аутор Nastasijević, Ivan
Приказ резултата 1 до 20 од 109
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Abattoir Hygiene. Chapter 29. Section: Changes in pathogenic microbiological contamination of food pre- and post- farm gate. (✓) | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | An overview of own long-standing research on epidemiology and controls of Escherichia coli O157 (VTEC) in the beef chain | Sava Bunčić; Avery Sheryl; Dragan Antić; Blagojević, Bojan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the food safety context (✓) | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the meat chain: A report from five countries in the European Union and European Economic Area (✓) | K. McNulty; J. Soon; C. Wallace; Nastasijević, Ivan J. ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2018 | Application of WGS in food establishments: One Health context. | Nastasijević, Ivan J. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Applications of computer vision systems for meat safety assurance in abattoirs: A systematic review (✓) | Sandberg, Marianne; Ghidini, Sergio; Alban, Lis; Dondona, Andrea Capobianco; Blagojevic, Bojan J ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2004 | Approval of food processing establishments - export in the EU and US market (✓) | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Assessment of meat products and saturated fatty acid intake in human diets | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Assessment of sensory and chemical parameters of tea sausage | Brankovic, Lazic I; Lilić, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Biological Hazards in the Pork Chain Continuum: Risk Mitigation Strategy (✓) | Betic, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Biosecurity and Lairage Time versus Pork Meat Quality Traits in a Farm–Abattoir Continuum (✓) | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Biosensors for animal health and meat safety monitoring: farm-to-slaughterhouse continuum (✓) | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Biosensors in the meat chain continuum as a tool for animal health, food safety, food quality and food fraud control (✓) | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Campylobacter spp. in the Poultry Meat Chain and Exposure Assessment of Consumers: Literature Data (✓) | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Challenges in Agri-Food Chain: Biosensors in the Meat Production System (✓) | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Cold chain management in meat storage, distribution and retail: A review (✓) | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Development of Generic Prerequisite Programmes and HACCP plans in the food chain (food of animal origin); WP4: Development of generic Prerequisite Programmes and HACCP plans for slaughter, dressing, cutting/debonning and dispatch of fresh meats (bovine, pork and poultry) (✓) | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Digitalization in the meat chain | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2010 | Distribution of microflora on cattle hides and its transmission to meat via direct contact | Antic, D.; Blagojević, Bojan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |