еНаука - преглед
Преглед према Аутор Nastasijević, Ivan
Приказ резултата 1 до 20 од 115
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | A Cost-Effective and Rapid Manufacturing Approach for Electrochemical Transducers with Magnetic Beads for Biosensing![]() | Govedarica, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2022 | Abattoir Hygiene. Chapter 29. Section: Changes in pathogenic microbiological contamination of food pre- and post- farm gate.![]() | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | An overview of own long-standing research on epidemiology and controls of Escherichia coli O157 (VTEC) in the beef chain | Sava Bunčić; Avery Sheryl; Dragan Antić; Blagojević, Bojan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Antimicrobial Resistance in Aquaculture: Risk Mitigation within the One Health Context![]() | Milijasevic, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2016 | Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the food safety context![]() | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the meat chain: A report from five countries in the European Union and European Economic Area![]() | K. McNulty; J. Soon; C. Wallace; Nastasijević, Ivan J. ![]() ![]() | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
2018 | Application of WGS in food establishments: One Health context. | Nastasijević, Ivan J. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Applications of computer vision systems for meat safety assurance in abattoirs: A systematic review![]() | Sandberg, Marianne; Ghidini, Sergio; Alban, Lis; Dondona, Andrea Capobianco; Blagojevic, Bojan J ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2004 | Approval of food processing establishments - export in the EU and US market![]() | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods![]() | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2019 | Assessment of meat products and saturated fatty acid intake in human diets | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Assessment of sensory and chemical parameters of tea sausage | Brankovic, Lazic I; Lilić, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Biological Hazards in the Pork Chain Continuum: Risk Mitigation Strategy![]() | Betic, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2022 | Biosecurity and Lairage Time versus Pork Meat Quality Traits in a Farm–Abattoir Continuum![]() | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2021 | Biosensors for animal health and meat safety monitoring: farm-to-slaughterhouse continuum![]() | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Biosensors in the meat chain continuum as a tool for animal health, food safety, food quality and food fraud control![]() | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | BIOSENSORS IN THE MEAT CHAIN: FARM-TO-FORK CONTINUUM | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научна критика и полемика | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Campylobacter spp. in the Poultry Meat Chain and Exposure Assessment of Consumers: Literature Data![]() | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Challenges in Agri-Food Chain: Biosensors in the Meat Production System![]() | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2017 | Cold chain management in meat storage, distribution and retail: A review![]() | Nastasijevic, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |