еНаука - преглед
Преглед према Аутор Petrović, Marija
Приказ резултата 1 до 20 од 31
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Antimicrobial properties of Marrubium vulgare essential oil and ethanolic extract | Petrović, Marija P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antioxidant Capacity Determination of Complex Samples and Individual Phenolics - Multilateral Approach | Petrović, Marija S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Antioxidant potential and sensory quality of new green walnut liqueur (✓) | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Aromatic profile and sensory characteristics of honey liqueur (✓) | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace Flour (✓) | Jovanović, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Chemical composition and antimicrobial activity of fennel seeds essential oil (✓) | Petrović, Marija P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Chemical composition and antimicrobial properties of Lavandula officinalis essential oil (✓) | Petrović, Marija P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | CHEMICAL COMPOSITION AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF Mentha piperita L. ESSENTIAL OIL (✓) | Petrović, Marija P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | CHEMICAL COMPOSITION AND ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF Salvia officinalis L. ESSENTIAL OIL (✓) | Šolević, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Dobijanje novih likera sa funkcionalnim svojstvima od odabranog lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja | Petrović, Marija P. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2020 | Evaluation of novel green walnut liqueur as a source of antioxidants: Multi-method approach (✓) | Petrović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Formulation of novel liqueurs from juice industry waste: Consumer acceptance, phenolic profile and preliminary monitoring of antioxidant activity and colour changes during storage (✓) | Petrović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2010 | Implementacija HACCP sistema u prehrambenoj industriji-prošlost ili budućnost | Petrović, Marija P. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Industrial solid wastes from Ganoderma lucidum extract production: chemical characterization and investigation of antioxidant, photoprotective and cytotoxic activities (✓) | Veljović, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Influence of different distillates and extraction times of fungus Ganoderma lucidum on the antioxidant potential and sensory characteristics of special herb brandies (✓) | Veljović, Sonja P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of Abate fetel pear in sucrose solution | Petrović, Marija P. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of apricot in sugar beet molasses | Petrović, Marija P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of sour cherry and sweet cherry after freezing in saccharose solution | Petrovic M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Microencapsulation of potential probiotic strain lactobacillus plantarum JS7A by spray drying | Petrović, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | MINERAL - PROFILE OF SOME DRIED FRUITS (✓) | Nikolić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |