еНаука - преглед
Преглед према Аутор Simunović, Stefan
Приказ резултата 1 до 20 од 31
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Characterisation of changes in physicochemical, textural and microbiological properties of Njeguska sausage during ripening![]() | Simunovic, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2022 | Common Pheasant as a Biomonitoring Tool for Environmental Cadmium Levels in Serbia![]() | Borjan, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2025 | Detection of milk fat adulteration with margarine and palm oil in kajmak![]() | Radovanovic, Mira ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2021 | Determination of patulin in apple juice by liquid chromatography-electrospray tandem mass spectrometry![]() | Radicevic Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Different Approaches in Reformulation of Dry Fermented Sausages![]() | Simunović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2022 | Digital Evaluation of Nitrite-Reduced “Kulen” Fermented Sausage Quality![]() | Simunovic, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2023 | Distribution of Pyrethroids and Piperonyl Butoxide in Foods and Feeds Analysed with GC-MS/MS in 2022–2023![]() | Nikola Borjan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2023 | Effects of Different Cooking Methods of Pork and Beef on Textural Properties and Sensory Quality![]() | Simunović, Sara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2021 | Estimation of fat content in fermented sausages by means of computer vision system (cvs)![]() | Simunović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2023 | Evaluation of 3D Laser Imaging as a Method for Determination of Different Geometrical Parameters of Fermented Sausages![]() | Simunović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2019 | Evaluation of sensory and chemical parameters of fermented sausages![]() | Brankovic, Lazic Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2023 | Examination of the Volume of Meat Production and the Value of Meat Imports to Serbia from 2012 to 2021![]() | Lazić, Branković Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2021 | Green Economy and Meat Processing–Future Prospects![]() | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Halo effect of persuasive messages towards pork![]() | Djekic, Ilija V ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2019 | Histamine in Canned and Smoked Fishery Products Sold in Serbia![]() | Simunovic, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2023 | Magnesium Content in Chicken Meat — Share in Food Intake![]() | Janković, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2024 | Meat Color, Marbling, and the Evaluation of Defects in Beef and Pork at the Point of Purchase | Simunovic, Sara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2023 | Nutritional Approaches to Enhance Fatty Acid Composition of Beef: A Review![]() | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2022 | Nutritional properties of frankfurters with added chlorophyll-deficient Chlorella vulgaris mutants![]() | Bošković Cabrol, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize![]() | Simunović, Stefan ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |