еНаука - преглед

Преглед према Аутор Simunović, Stefan

Приказ резултата 1 до 20 од 22  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Characterisation of changes in physicochemical, textural and microbiological properties of Njeguska sausage during ripening (✓)Simunovic, Stefan  ; Djordjevic, Vesna Z  ; Barba, Francisco J; Lorenzo, Jose Manuel; Raseta, Mladen P  ; Jankovic, Sasa D  ; Tomasevic, Igor B  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Common Pheasant as a Biomonitoring Tool for Environmental Cadmium Levels in Serbia (✓)Borjan, Nikola  ; Petrović, Zoran  ; Simunović, Stefan  ; Nikolić Perović, Dragica  ; Lakićević, Brankica  ; Vranić, Danijela  ; Janković, Saša  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2021Determination of patulin in apple juice by liquid chromatography-electrospray tandem mass spectrometry (✓)Radicevic Tatjana  ; Jankovic Sasa  ; Simunovic Stefan  ; Stefanovic Srdjan  ; Petrovic Zoran  ; Jelusic, VНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Digital Evaluation of Nitrite-Reduced “Kulen” Fermented Sausage Quality (✓)Simunovic, Stefan  ; Đorđević, Vesna Ž  ; Lakićević, Brankica  ; Đekic, Ilija  ; Lorenzo, Jose M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Distribution of Pyrethroids and Piperonyl Butoxide in Foods and Feeds Analysed with GC-MS/MS in 2022–2023 (✓)Nikola Borjan  ; Simunović, Stefan  ; Stefanović, Srđan  ; Petrović, Zoran  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Jelušić, Vedrana; Janković, Saša  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Effects of Different Cooking Methods of Pork and Beef on Textural Properties and Sensory Quality (✓)Simunović, Sara  ; Tomasević, Igor  ; Đorđević, Vesna  ; Baltić, Tatjana  ; Ćirić, Jelena  ; Simunović, Stefan  ; Đekić, Ilija  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2021Estimation of fat content in fermented sausages by means of computer vision system (cvs) (✓)Simunović, Stefan  ; Rajić, Sara  ; Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Vujadinović, Dragan; Đekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2019Evaluation of sensory and chemical parameters of fermented sausages (✓)Brankovic, Lazic Ivana  ; Jovanović, Jelena  ; Simunovic, Stefan  ; Raseta, Mladen  ; Trbović, Dejana  ; Baltić, Tatjana  ; Ćirić, Jelena  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Examination of the Volume of Meat Production and the Value of Meat Imports to Serbia from 2012 to 2021 (✓)Lazić, Branković Ivana  ; Baltić, Milan Ž. ; Simunović, Stefan  ; Ćirić, Jelena  ; Baltić, Tatjana  ; Jovanović, Jelena  ; Đorđević, Vesna Ž.  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2021Green Economy and Meat Processing–Future Prospects (✓)Petrović, Zoran  ; Milićević, Dragan  ; Vranić, Danijela  ; Rajić, Sara  ; Simunović, Stefan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Histamine in Canned and Smoked Fishery Products Sold in Serbia (✓)Simunovic, Stefan  ; Janković, Saša  ; Baltić, Tatjana  ; Djinovic-Stojanovic  ; Lukic, Mirjana  ; Parunovic, Nenad  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Magnesium Content in Chicken Meat — Share in Food Intake (✓)Janković, Saša  ; Simunović, Stefan  ; Stefanović, Srđan  ; Petrović, Zoran  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Tanković, Sanin; Borjan, Nikola  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Nutritional Approaches to Enhance Fatty Acid Composition of Beef: A Review (✓)Lukić, Mirjana  ; Simunović, Sara  ; Simunović, Stefan  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2022Nutritional properties of frankfurters with added chlorophyll-deficient Chlorella vulgaris mutants (✓)Bošković Cabrol, Marija  ; Glišić, Milica  ; Baltić, Milan Ž. ; Jovanović, Dragoljub  ; Silađi, Čaba  ; Simunović, Stefan  ; Tomašević, Igor  ; Raymundo, AnabelaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize (✓)Simunović, Stefan  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2023Performance Evaluation of the ISO 18363-4:2021 Method for Quantitative Determination of Chloropropanediols and Glycidol in Fats and Oils by GC-MS/MS (✓)Stefanović, Srđan  ; Janković, Saša  ; Borjan, Nikola  ; Simunović, Stefan  ; Petronijević, Radivoj  ; Trbović, Dejana  ; Silađi, Čaba  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2022Quality Multiverse of Beef and Pork Meat in a Single ScoreRajic, Sara  ; Simunović, Stefan  ; Đorđevic, Vesna  ; Rašeta, Mladen  ; Tomašević, Igor  ; Đekić, Ilija  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Reformulation of Traditional Fermented Tea Sausage Utilizing Novel (Digital) Methods of Analysis (✓)Simunović, Stefan  ; Đorđević, Vesna Ž.  ; Rašeta, Mladen  ; Lukić, Mirjana  ; Lorenzo, José M.; Đekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Sensory Quality, Oxidative Stability, Textural and Fatty Acid Profile of Nitrite-Reduced Kulen Fermented Sausage During Ripening (✓)Simunović, Stefan  ; Đorđević, Vesna Ž.; Simunović, Sara; Franco, Daniel; Stajić, Slaviša  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2021The role of marbling as an intrinsic characteristic at the point of meat purchase – the Taguchi approachRajic, S  ; Đorđevic, Vesna  ; Baltic, T  ; Simunović, Stefan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.