еНаука - преглед
Преглед према Аутор Simunović, Stefan
Приказ резултата 1 до 20 од 22
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Characterisation of changes in physicochemical, textural and microbiological properties of Njeguska sausage during ripening (✓) | Simunovic, Stefan ; Djordjevic, Vesna Z ; Barba, Francisco J; Lorenzo, Jose Manuel; Raseta, Mladen P ; Jankovic, Sasa D ; Tomasevic, Igor B | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Common Pheasant as a Biomonitoring Tool for Environmental Cadmium Levels in Serbia (✓) | Borjan, Nikola ; Petrović, Zoran ; Simunović, Stefan ; Nikolić Perović, Dragica ; Lakićević, Brankica ; Vranić, Danijela ; Janković, Saša | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Determination of patulin in apple juice by liquid chromatography-electrospray tandem mass spectrometry (✓) | Radicevic Tatjana ; Jankovic Sasa ; Simunovic Stefan ; Stefanovic Srdjan ; Petrovic Zoran ; Jelusic, V | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Digital Evaluation of Nitrite-Reduced “Kulen” Fermented Sausage Quality (✓) | Simunovic, Stefan ; Đorđević, Vesna Ž ; Lakićević, Brankica ; Đekic, Ilija ; Lorenzo, Jose M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Distribution of Pyrethroids and Piperonyl Butoxide in Foods and Feeds Analysed with GC-MS/MS in 2022–2023 (✓) | Nikola Borjan ; Simunović, Stefan ; Stefanović, Srđan ; Petrović, Zoran ; Đinović-Stojanović, Jasna ; Jelušić, Vedrana; Janković, Saša | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Effects of Different Cooking Methods of Pork and Beef on Textural Properties and Sensory Quality (✓) | Simunović, Sara ; Tomasević, Igor ; Đorđević, Vesna ; Baltić, Tatjana ; Ćirić, Jelena ; Simunović, Stefan ; Đekić, Ilija | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Estimation of fat content in fermented sausages by means of computer vision system (cvs) (✓) | Simunović, Stefan ; Rajić, Sara ; Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Vujadinović, Dragan; Đekić, Ilija ; Tomašević, Igor | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Evaluation of sensory and chemical parameters of fermented sausages (✓) | Brankovic, Lazic Ivana ; Jovanović, Jelena ; Simunovic, Stefan ; Raseta, Mladen ; Trbović, Dejana ; Baltić, Tatjana ; Ćirić, Jelena | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Examination of the Volume of Meat Production and the Value of Meat Imports to Serbia from 2012 to 2021 (✓) | Lazić, Branković Ivana ; Baltić, Milan Ž. ; Simunović, Stefan ; Ćirić, Jelena ; Baltić, Tatjana ; Jovanović, Jelena ; Đorđević, Vesna Ž. | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Green Economy and Meat Processing–Future Prospects (✓) | Petrović, Zoran ; Milićević, Dragan ; Vranić, Danijela ; Rajić, Sara ; Simunović, Stefan | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Histamine in Canned and Smoked Fishery Products Sold in Serbia (✓) | Simunovic, Stefan ; Janković, Saša ; Baltić, Tatjana ; Djinovic-Stojanovic ; Lukic, Mirjana ; Parunovic, Nenad | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Magnesium Content in Chicken Meat — Share in Food Intake (✓) | Janković, Saša ; Simunović, Stefan ; Stefanović, Srđan ; Petrović, Zoran ; Đinović-Stojanović, Jasna ; Tanković, Sanin; Borjan, Nikola | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Nutritional Approaches to Enhance Fatty Acid Composition of Beef: A Review (✓) | Lukić, Mirjana ; Simunović, Sara ; Simunović, Stefan | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Nutritional properties of frankfurters with added chlorophyll-deficient Chlorella vulgaris mutants (✓) | Bošković Cabrol, Marija ; Glišić, Milica ; Baltić, Milan Ž. ; Jovanović, Dragoljub ; Silađi, Čaba ; Simunović, Stefan ; Tomašević, Igor ; Raymundo, Anabela | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Optimizacija procesa proizvodnje tradicionalnih fermentisanih kobasica primenom savremenih metoda senzorne analize (✓) | Simunović, Stefan | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2023 | Performance Evaluation of the ISO 18363-4:2021 Method for Quantitative Determination of Chloropropanediols and Glycidol in Fats and Oils by GC-MS/MS (✓) | Stefanović, Srđan ; Janković, Saša ; Borjan, Nikola ; Simunović, Stefan ; Petronijević, Radivoj ; Trbović, Dejana ; Silađi, Čaba | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Quality Multiverse of Beef and Pork Meat in a Single Score | Rajic, Sara ; Simunović, Stefan ; Đorđevic, Vesna ; Rašeta, Mladen ; Tomašević, Igor ; Đekić, Ilija | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Reformulation of Traditional Fermented Tea Sausage Utilizing Novel (Digital) Methods of Analysis (✓) | Simunović, Stefan ; Đorđević, Vesna Ž. ; Rašeta, Mladen ; Lukić, Mirjana ; Lorenzo, José M.; Đekić, Ilija ; Tomašević, Igor | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Sensory Quality, Oxidative Stability, Textural and Fatty Acid Profile of Nitrite-Reduced Kulen Fermented Sausage During Ripening (✓) | Simunović, Stefan ; Đorđević, Vesna Ž.; Simunović, Sara; Franco, Daniel; Stajić, Slaviša ; Tomašević, Igor | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | The role of marbling as an intrinsic characteristic at the point of meat purchase – the Taguchi approach | Rajic, S ; Đorđevic, Vesna ; Baltic, T ; Simunović, Stefan | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |