еНаука - преглед
Преглед према Аутор Sredojević, Milica
Приказ резултата 1 до 20 од 46
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Agrobiological and Wine Quality Traits of Vitis Vinifera Cv. Merlot Clones Selected in Serbia | Vujović, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Antioxidant and polyphenolic profile of fruit wine made from Oblacinska sour cherry | Fotirić-Akšić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antocijanski profil sortnih crvenih vina iz Srbije | Gašić, Uroš M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Autochthonous and international grape varieties grown in Serbia - Phenolic and elemental composition![]() | Natić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Bioactive Phytochemicals from Berries Seed Oil Processing By-products | Ćirić, Ivanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 13 ![]() M13 - Монографска студија/поглавље у књизи М11 |
2014 | Chemical Characterization of Fruit Wine Made from Oblacinska Sour Cherry![]() | Sredojević, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Chemical characterization of sour cherry wine produced in Serbia | Baošić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chemical Fingerprint of 'Oblainska' Sour Cherry (Prunus cerasus L.) Pollen | Fotirić-Akšić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Chemometric Characterization of Strawberries and Blueberries according to Their Phenolic Profile: Combined Effect of Cultivar and Cultivation System. | Fotirić Akšić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Comparison of Sugar Profile between Leaves and Fruits of Blueberry and Strawberry Cultivars Grown in Organic and Integrated Production System | Fotirić-Akšić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Content of Polyphenols in Grape of Different Cabernet Franc Clones Selected in Serbia | Popović-Djordjević, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Determination of lead isotope ratios in wines by ICP-QMS | Natić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Determination of oxygen stable isotope ratio of water content in wines from Serbia | Baošić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Differences in polyphenolic and elemental composition of red and white Serbian wines | Natić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Distribution of polyphenolic and sugar compounds in different buckwheat plant parts | Nešović, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2015 | Effect of vineyard floor management on water regime, growth response, yield and fruit quality in Cabernet Sauvignon | Bešlić, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Elemental Analysis and Phenolic Profiles of Selected Italian Wines | Fermo, Paola; Comite, Valeria; Sredojević, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Elemental composition as a tool for the assessment of type, seasonal variability, and geographical origin of wine and its contribution to daily elemental intake | Đurđić, Slađana Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Evaluation of novel green walnut liqueur as a source of antioxidants: Multi-method approach![]() | Petrović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Exploration and Comparison of the Behavior of Some Indigenous and International Varieties (Vitis vinifera L.) Grown in Climatic Conditions of Herzegovina: The Influence of Variety and Vintage on Physico-Chemical Characteristics of Grapes | Jovanović-Cvetković, Tatjana; Sredojević, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |