еНаука - преглед

Преглед према Аутор Stevanović, Milica

Приказ резултата 1 до 20 од 21  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2025Agro-Residues and Sucrose Alternatives in Confectionery Transformation Towards Glucose Spikes MinimizationZlatanović, Snežana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Pastor, Ferenc  ; Micić, Darko  ; Dodevska, Margarita  ; Stevanović, Milica  ; Karlović, Sven; Gorjanović, Stanislava  Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2024Brewers´ spent grain and wild edible herbs as starting material for news functional confectionery productsAntić, Vesna  ; Pantelić, Nebojša  ; Milica Balaban; Janjušević, Dajana  ; Isailović, Jelena  ; Margarita Dodevska  ; Zlatanović, Snežana  ; Antić, Mališa  ; Stevanović, Milica  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Development of innovative confectionery product using food industry by-productsPejić, Lazar  ; Jovanović, Zvezdan; Stevanović, Milica  ; Aničić, Ivana; Laličić-Petronijević, Jovanka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Enhancing composition and functionality of jelly candies through apple and beetroot pomace flour additionGorjanović, Stanislava  ; Zlatanović, Snežana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Dodevska, Margarita  ; Micić, Darko  ; Stevanović, Milica  ; Pastor, Ferenc  Научни чланак
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
2021Evaluation of functional properties of defatted seed cakes and flour blendsĆirković, Aleksandra  ; Rabrenović, Biljana  ; Laličić Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica  ; Šimurina, Olivera  ; Žarković, Branka ; Demin, Mirjana A.  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storageĆirković, Aleksandra  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana  ; Laličić Petronijević, Jovanka  ; Paunović, Dragana ; Mirjana Demin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storageĆirković, Aleksandra  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana; Laličić-Petronijević, Jovanka; Paunović, Dragana  ; Demin, Mirjana  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storageĆirković, Aleksandra  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Mihajlović, Dragana  ; Demin, Mirjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Examination of techno-functional properties of chicory (Cichorium intybus L) root flour as a potencial ingredient of functional foodLaličić-Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica  ; Demin Mirjana  ; Rabrenović, Biljana  ; Paunović, Dragana  ; Ćirković, Aleksandra  ; Pejić, Lazar  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2025POTENTIAL OF FRUIT AND VEGETABLES RESIDUES IN FUNCTIONALIZATION OF CONFECTIONERY PRODUCTS AND MINIMIZATION OF GLYCEMIC RESPONSEGorjanović, Stanislava  ; Pastor, Ferenc  ; Dodevska, Margarita  ; Zlatanović, Snežana  ; Micić, Darko  ; Stevanović, Milica  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Seeds of white chia as the contributing ingredient of cookies with functional propertiesLaličić Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica S.  ; Demin, Mirjana  ; Rabrenović, Biljana  ; Vucelić Radović, Biljana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Sensory properties of pralines with honey filling and addition of fruits and medicinal herbsPopov-Raljić, J.; Laličić-Petronijević, J.; Brajdić, J.; Stevanović, Milica S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Technological and functional properties of different varieties of quinoa flour (Chenopodium quinoa Will.)Demin, Mirjana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Pejić, Lazar  ; Stevanović, Milica  ; Ćirković, Aleksandra  ; Rabrenović, Biljana  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Tehnološka i funkcionalna svojstva brašna uljanih pogačaĆirković, Aleksandra  ; Demin, Mirjana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The influence of cutting thickness, shape and moisture content on oil absorption during potato frying [Uticaj debljine listova, oblika i sadržaja vlage krompira na apsorpciju ulja tokom prženja]Paunović, Dragana M.  ; Marković, Jovana M.  ; Stričević, Lazar P.; Vujasinović, Vesna B.  ; Stevanović, Milica S.  ; Ćirković, Aleksandra L.  ; Rabrenović, Biljana B.  Научни чланак
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24
2024The influence of different corn syrups on the quality parameters of jelly candiesStevanović, Milica S.  ; Tomić, Nikola S.  ; Pejić, Lazar D.  ; Mihajlović, Zorica S.; Laličić-Petronijević, Jovanka G.  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024The potential of poppy seeds as an ingredient in functional foodsStevanović, Milica S.  ; Rabrenović, Biljana B.  ; Mirjana A. Demin  ; Margarita S. Dodevska  ; Laličić-Petronijević, Jovanka G.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Uljane pogače kao delimična zamena pšeničnog brašna : tehnološke i funkcionalne karakteristikeRabrenović, Biljana  ; Demin, Mirjana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Ćirković, Aleksandra  ; Vujasinović, Vesna  ; Stevanović, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Utilization of Apple and Beetroot Pomace Flour as Functional Ingredients in Jelly CandiesZlatanović, Snežana  ; Pastor, Ferenc  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Micić, Darko  ; Stevanović, Milica  ; Gorjanović, Stanislava  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Vegetable frozen dessert produced with chia seeds (Salvia hispanica L.) as binding agentLaličić Petronijević, Jovanka G.  ; Rabrenović, Biljana B.  ; Stevanović, Milica S.  ; M. Vasiljević; Demin, Mirjana A.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.