еНаука - преглед
Преглед према Аутор Stevanović, Milica
Приказ резултата 1 до 20 од 21
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Agro-Residues and Sucrose Alternatives in Confectionery Transformation Towards Glucose Spikes Minimization![]() | Zlatanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | Brewers´ spent grain and wild edible herbs as starting material for news functional confectionery products![]() | Antić, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Development of innovative confectionery product using food industry by-products![]() | Pejić, Lazar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Enhancing composition and functionality of jelly candies through apple and beetroot pomace flour addition![]() | Gorjanović, Stanislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2021 | Evaluation of functional properties of defatted seed cakes and flour blends![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Examination of techno-functional properties of chicory (Cichorium intybus L) root flour as a potencial ingredient of functional food![]() | Laličić-Petronijević, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2025 | POTENTIAL OF FRUIT AND VEGETABLES RESIDUES IN FUNCTIONALIZATION OF CONFECTIONERY PRODUCTS AND MINIMIZATION OF GLYCEMIC RESPONSE![]() | Gorjanović, Stanislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Seeds of white chia as the contributing ingredient of cookies with functional properties | Laličić Petronijević, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Sensory properties of pralines with honey filling and addition of fruits and medicinal herbs | Popov-Raljić, J.; Laličić-Petronijević, J.; Brajdić, J.; Stevanović, Milica S. ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Technological and functional properties of different varieties of quinoa flour (Chenopodium quinoa Will.)![]() | Demin, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Tehnološka i funkcionalna svojstva brašna uljanih pogača![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The influence of cutting thickness, shape and moisture content on oil absorption during potato frying [Uticaj debljine listova, oblika i sadržaja vlage krompira na apsorpciju ulja tokom prženja]![]() | Paunović, Dragana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2024 | The influence of different corn syrups on the quality parameters of jelly candies![]() | Stevanović, Milica S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The potential of poppy seeds as an ingredient in functional foods![]() | Stevanović, Milica S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Uljane pogače kao delimična zamena pšeničnog brašna : tehnološke i funkcionalne karakteristike![]() | Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Utilization of Apple and Beetroot Pomace Flour as Functional Ingredients in Jelly Candies![]() | Zlatanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Vegetable frozen dessert produced with chia seeds (Salvia hispanica L.) as binding agent | Laličić Petronijević, Jovanka G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |