еНаука - преглед
Преглед према Аутор Tepić Horecki, Aleksandra
Приказ резултата 1 до 20 од 179
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Analiza promena u lekovitom bilju nastalih tokom obrade u fabrici čajeva (Changes in medicinal plants during their processing in the tea factory) (✓) | Vidović, Senka S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Anatomical and micromorphological characteristics of the seed coat of field pea (Pisum sativum L.) genotypes in relation to cracks and damage of seeds (✓) | Jocković, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Anatomical characteristics of seed coat of the field pea (Pisum sativum L.) genotypes in relation to seed cracks and damage | Lazarević, Jelena; Luković, Jadranka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antioxidant activity of blueberry pomace extracts obtained by enzymatic-assisted extraction (✓) | Daničić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Antioxidant Activity of Polyphenol-Enriched Apple Juice (✓) | Savatović, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Antioxidant activity of vaccum-dried bilberry fruits | Tumbas, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidative activity of pumpkin oil cake based biopolymer films obtained by different filtration process (✓) | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Apple (✓) | Vidović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Application of convective, vacuum and freeze drying on seedless black grapes (✓) | Vakula, Anita S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Application of different techniques on stone fruit (Prunus spp.) drying and assessment of physical, chemical and biological properties: Characterization of dried fruit properties (✓) | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2011 | Application of lipophilicity parameters in QSRR analysis of newly synthesized s-triazine derivatives: Prediction of the retention behavior (✓) | Jevrić, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Application of lyophilized plum pomace as a functional ingredient in a plum spread: Optimizing texture, colour and phenol antioxidants by ANN modelling (✓) | Bajić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Artificial neural network modeling of the antioxidant activity of lettuce submitted to different postharvest conditions (✓) | Karadžić Banjac, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2006 | Berba, čuvanje i tehnologija prerade voća (✓) | Gvozdenović, Dušan; Vračar, Ljubo ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Biostimulants Affect Differently Biomass and Antioxidant Status of Onion (Allium cepa) Depending on Production Method (✓) | Vojnović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2012 | Bojene materije voća i povrća (✓) | Tepić Horecki, Aleksandra ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata) fermentation: Variation of bioactive compounds, sum of ranking differences and cluster analysis (✓) | Drašković Berger, Mirna; Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2011 | Changes in chemical composition of pericarp and seed during postharvest treatment of pepper (Capsicum annum) fruits intended for paprika production (✓) | Kevrešan, Žarko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in Medicinal Plants during their processing in the tea factory (✓) | Vidović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Changes in phytochemical and antioxidant activity of selected Red pepper (Capsicum annuum L.) cultivars – Chemometric approach (✓) | Karadžić Banjac, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |