еНаука - преглед

Преглед према Аутор Trbović, Dejana

Приказ резултата 1 до 20 од 171  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Amino acids in animal feed: significance and determination techniquesŠefer, Matija; Petronijević, Radivoj  ; Trbović, Dejana  ; Ćirić, Jelena  ; Baltić, Tatjana  ; Parunović, Nenad  ; Djordjević, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Assessment of meat products and saturated fatty acid intake in human dietsTrbović, Dejana  ; Lakićević, Brankica  ; Petronijević, Radivoj  ; Lukic, M; Jankovic, V; Petrović, Zoran  ; Nastasijevic, I  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Assessment of sensory and chemical parameters of tea sausageBrankovic, Lazic I; Lilić, Slobodan  ; Jovanović, Jelena  ; Raseta, M; Mrdovic, B; Trbović, Dejana  ; Nastasijevic, I  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Bezbednost i kvalitet mesa nekih slatkovodnih riba u Srbiji. Tehnologija mesaTrbović, Dejana  ; Janković, Saša  ; Ćirković, Miroslav ; Nikolić, Dragica  ; Matekalo-Sverak V; Đorđević, Vesna  ; Spirić AНаучни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2017Biochemical and physical kernel properties of a standard maize hybrid in different TopCross (TM) BlendsVančetović, Jelena  ; Ignjatović-Micić, Dragana  ; Delić, Nenad  ; Božinović, Sofija  ; Nikolić, Ana  ; Kostadinović, Marija  ; Trbović, Dejana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Brza metoda za određivanje dodate boje u fino usitnjenim barenim kobasicama na osnovu merenja boje preseka u CIE L*a*b* sistemuPetronijević, Radivoj B.  ; Mirjana Lukić  ; Jelena Jovanović  ; Nenad Parunović; Trbović, Dejana K.  ; Neđeljko Karabasil; Jelena Ćirić  Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Changes in the proximate and fatty acid composition in carp meat during the semi intensive farmingTrbović, Dejana  ; Marković, Zoran  ; Petronijević, Radivoj  ; Milijašević, Milan  ; Spirić, Danka  ; Vranić, Danijela  ; Spirić, AurelijaНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2015Changes of the fatty acid composition and total lipid content in cultured carp (Cyprinos carpio L.) corelated to supplimentary dietDjordjevic, Vesna Ž.  ; Trbović, Dejana  ; Marković, Zoran; Petronijević, Radivoj  ; Stefan Čanak; Spirić, Danka  ; Spirić, Aurelija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Changes Of The Fatty Acid Composition And Total Lipid Content In Cultured Carp (Cyprinus Carpio L.) Correlated To Supplementary DietTrbović, Dejana  ; Marković, Zoran  ; Petronijević, Radivoj  ; Čanak, Stevan  ; Spirić, Danka  ; Djordjević, Vesna  ; Spirić, Aurelija Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Characterization and discrimination of aquaculture freshwater fish based on fatty ACID compositionTrbović, Dejana  Монографија
41documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (22.10.2020.)
M41 - Истакнута монографија нац. значаја
2013Chemical and nutritional characterization of honeybee-collected pollen from SerbiaMilojković-Opsenica, Dušanka  ; M. Mosić; Kostić, Aleksandar  ; Pešić, Mirjana  ; Stanisavljević, Ljubiša  ; Trbović, Dejana  ; Tešić, Živoslav Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Chemical composition and fatty acid profile of the longissimus dorsi muscle in Simmental bullsLukic, M; Trbović, Dejana  ; Petronijević, Radivoj  ; Djordjevic, V; Karan, D; Babic, Milijasevic J; Petrović, Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Chemometric approach in the development of the colorimetric method for the estimation of food colorants in meat productsPetronijević, Radivoj B.  ; Matekalo-Sverak, Vesna F.; Spirić, Aurelija T.; Vuković, Ilija K.; Babić, Jelena A.  ; Milijašević, Milan P.  ; Trbović, Dejana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2011Cholesterol and fat content and fatty acid profile in dry pork meat productsVranić, Danijela  ; Trbović, Dejana  ; Mirjana Milanović-Stevanović; Saičić Snežana; Zagorac Spomenka; Vesna Matekalo-Sverak; Spirić AurelijaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Cholesterol and total lipid content in raw and heat processed commercially produced meat from two farmsVranić, Danijela  ; Milićević, Dragan  ; Korićanac, Vladimir  ; Trbović, Dejana  ; Babić, Jelena  ; Petrović, Zoran  ; Parunović, Nenad  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Cholesterol and total lipids content in raw and heat-processed chicken meatVranić, Danijela G.  ; Milićević, Dragan R.  ; Korićanac, Vladimir B.  ; Trbović, Dejana K.  ; Babić, Jelena A.  ; Danijela Šarčević; Vranić, Vojin M.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Cholesterol and Total Lipids Content in Raw and Heat-processed Chickens Meat.Danijela Vranić  ; Dragan Milićević  ; Vladimir Korićanac  ; Dejana Trbović  ; Jelena Babić  ; Danijela Šarčević; Vojin VranićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Chromatography methods and chemometrics for determination of milk fat adulterantsTrbović, Dejana  ; Petronijević, Radivoj  ; Đorđević, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Colour and texture characteristics of “Užička” fermented sausage produced in the traditional wayVesković-Moračanin, Slavica  ; Karan, Dragica  ; Trbović, Dejana  ; Okanović, Đorđe  ; Džinić, Natalija R. ; Jokanović, Marija R.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Uporedna analiza hemijskog i masnokiselinskog sastava mlađi i konzumne kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss)Vranić, Danijela  ; Baltić Milan ; Trbović, Dejana  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Marković, Radmila V.  ; Petronijević, Radivoj  ; Spirić AurelijaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.