еНаука - преглед
Преглед према Аутор Ćirković, Aleksandra
Приказ резултата 1 до 12 од 12
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Evaluation of functional properties of defatted seed cakes and flour blends![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storage![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Examination of techno-functional properties of chicory (Cichorium intybus L) root flour as a potencial ingredient of functional food![]() | Laličić-Petronijević, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Processing waste: bioactive components and antioxidant capacity of cold-pressed oils from some fruit seeds | ĆIRKOVIĆ, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2024 | Selection of suppliers in an alternative food network![]() | Nedeljković, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2023 | Technological and functional properties of different varieties of quinoa flour (Chenopodium quinoa Will.)![]() | Demin, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Tehnološka i funkcionalna svojstva brašna uljanih pogača![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The influence of cutting thickness, shape and moisture content on oil absorption during potato frying [Uticaj debljine listova, oblika i sadržaja vlage krompira na apsorpciju ulja tokom prženja]![]() | Paunović, Dragana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2020 | Uljane pogače kao delimična zamena pšeničnog brašna : tehnološke i funkcionalne karakteristike![]() | Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Upotreba mlevenih uljanih pogača od semenki i jezgra različitog voća u prouizvodnji pekarskih proizvoda![]() | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |