еНаука - преглед

Преглед према Аутор Ćirković, Aleksandra

Приказ резултата 1 до 12 од 12
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Evaluation of functional properties of defatted seed cakes and flour blendsĆirković, Aleksandra  ; Rabrenović, Biljana  ; Laličić Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica  ; Šimurina, Olivera  ; Žarković, Branka ; Demin, Mirjana A.  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storageĆirković, Aleksandra  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana  ; Laličić Petronijević, Jovanka  ; Paunović, Dragana ; Mirjana Demin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storageĆirković, Aleksandra  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana; Laličić-Petronijević, Jovanka; Paunović, Dragana  ; Demin, Mirjana  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Evaluation of the addition of quince seed oil cake on the texture and sensory properties of toast bread during storageĆirković, Aleksandra  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Mihajlović, Dragana  ; Demin, Mirjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Examination of techno-functional properties of chicory (Cichorium intybus L) root flour as a potencial ingredient of functional foodLaličić-Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica  ; Demin Mirjana  ; Rabrenović, Biljana  ; Paunović, Dragana  ; Ćirković, Aleksandra  ; Pejić, Lazar  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Processing waste: bioactive components and antioxidant capacity of cold-pressed oils from some fruit seedsĆIRKOVIĆ, Aleksandra  ; DEMIN, Mirjana  ; FOTIRIĆ AKŠIĆ, Milica  ; RABRENOVIĆ, Biljana  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2024Selection of suppliers in an alternative food networkNedeljković, Miroslav  ; Puška, Adis; Ćirković, Aleksandra  Научни чланак
23M23 - Међународни часопис категорије M23
2023Technological and functional properties of different varieties of quinoa flour (Chenopodium quinoa Will.)Demin, Mirjana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Pejić, Lazar  ; Stevanović, Milica  ; Ćirković, Aleksandra  ; Rabrenović, Biljana  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Tehnološka i funkcionalna svojstva brašna uljanih pogačaĆirković, Aleksandra  ; Demin, Mirjana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Stevanović, Milica  ; Rabrenović, Biljana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The influence of cutting thickness, shape and moisture content on oil absorption during potato frying [Uticaj debljine listova, oblika i sadržaja vlage krompira na apsorpciju ulja tokom prženja]Paunović, Dragana M.  ; Marković, Jovana M.  ; Stričević, Lazar P.; Vujasinović, Vesna B.  ; Stevanović, Milica S.  ; Ćirković, Aleksandra L.  ; Rabrenović, Biljana B.  Научни чланак
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24
2020Uljane pogače kao delimična zamena pšeničnog brašna : tehnološke i funkcionalne karakteristikeRabrenović, Biljana  ; Demin, Mirjana  ; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Ćirković, Aleksandra  ; Vujasinović, Vesna  ; Stevanović, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Upotreba mlevenih uljanih pogača od semenki i jezgra različitog voća u prouizvodnji pekarskih proizvodaĆirković, Aleksandra  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.