еНаука - преглед
Преглед према Аутор Travičić, Vanja
Приказ резултата 1 до 20 од 136
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Accelerated solvent extraction of bioactive compounds from carrot: Optimization of response surface methodology![]() | Šeregelj, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2022 | Addition of Combinedly Dehydrated Peach to the Cookies—Technological Quality Testing and Optimization![]() | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2022 | Agricultural parameters and essential oil content composition prediction of aniseed, based on growing year, locality and fertilization type - an artificial neural network approach![]() | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | An In Vitro Evaluation of Robin’s Pincushion Extract as a Novel Bioactive-Based Antistaphylococcal Agent—Comparison to Rosehip and Black Rosehip![]() | Šovljanski, Olja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2023 | Analysis of antioxidant potential of fruit and vegetable juices available in Serbian markets![]() | Šeregelj, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2024 | Antifungal potential of cloud-point extract obtained from horned melon (Cucumis metuliferus) waste![]() | Cvanić, Teodora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2023 | Antioxidant activity according to bioactive compounds content in dried pumpkin waste![]() | Slađana Stajčić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2024 | Antioxidant Bioaccessibility of Cooked Gluten-Free Pasta Enriched with Tomato Pomace or Linseed Meal![]() | Estivi, Lorenzo; Pasini, Gabriella; Betrouche, Amel; Travičić, Vanja ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2019 | Antioxidant properties and heat damage of water biscuits enriched with sprouted wheat and barley![]() | Hidalgo, Alyssa; Tumbas Šaponjac, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2021 | Application if wild plants in the production of pasta![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Application of encapsulated natural bioactive compounds from red pepper waste in yogurt![]() | Šeregelj, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2018 | Assessment of phytochemical content and bioactivities of quince alcohol distillery waste![]() | Šeregelj, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2024 | Assessment of the Nutritional Benefits and Aflatoxin B1 Adsorption Properties of Blackberry Seed Cold-Pressed Oil By-Product![]() | Miljanić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2023 | Augmenting Functional and Sensorial Quality Attributes of Kefir through Fortification with Encapsulated Blackberry Juice![]() | Travičić, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2019 | Bioactive Characteristics and Storage of Salt Mixtures Seasoned with Powdered Cereal Sprouts![]() | Tumbas Šaponjac, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2019 | Bioactive characteristics of sweet potato flesh and peel![]() | Tumbas Šaponjac, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Bioactive compounds and antioxidant activity of cabbage and pea microgreens![]() | Šeregelj, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Bioactive compounds and antioxidant activity of daikon I.E. japanese and chinese red radish microgreens![]() | Vulić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Bioactive compounds and antioxidative potential of three purple brassicaceae microgreen species![]() | Saveljić, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Bioactive Compounds and the Antioxidant Activity of Selected Vegetable Microgreens: A Correlation Study![]() | Stajčić, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |