еНаука - преглед
Преглед према Аутор Škrobot, Dubravka
Приказ резултата 1 до 20 од 230
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Alternativne sirovine za proizvodnju pekarskih proizvoda sa dodatom vrednošću | Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Mišan, Aleksandra ; Pojić, Milica ; Hadnađev, Miroslav ; Mandić, Anamarija ; Sakač, Marijana ; Šimurina, Olivera ; Pestorić, Mladenka ; Šarić, Bojana ; Milovanović, Ivan ; | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Amino acid and sensory profile of faba bean and lupin based spreads | Tomić, (Mihić) Jelena ; Škrobot, (Jambrec) Dubravka ; Pojić, Milica ; Tomičić, Zorica ; Ikonić, Predrag ; Županjac, Miloš ; Banjac, Vojislav ; Dapčević, Hadnađev Tamara ; Mandić, Anamarija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Analiza kvaliteta meda sa područja Autonomne Pokrajine Vojvodine/ Quality analysis of honey from Autonomous Province of Vojvodina | Škrobot, (Jambrec) Dubravka ; Jovanov, Pavle ; Marić, Aleksandar ; Sakač, Marijana ; Novaković, Aleksandra ; Mandić, Anamarija ; Bajić, (Jakšić) Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Analysis of the impact of the amount of spontaneously fermented spelt dough, bakers yeast and ascorbic acid on some characteristics of spelt sourdough bread | Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Plavšić, Dragana ; Ikonić, Bojana ; Šoronja-Simović, Dragana ; Pestorić, Mladenka ; Škrobot, Dubravka | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Ancient Wheat Varieties and Sourdough Fermentation as a Tool to Increase Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of Bread | Tamara Dapčević-Hadnađev ; Alena Stupar ; Dušan Stevanović ; Dubravka Škrobot ; Nikola Maravić ; Jelena Tomić ; Miroslav Hadnađev | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Antioksidativna i antibakterijska svojstva meda sa teritorije Srbije, Kosova i Bosne i Hercegovine | Sakač, Marijana ; Jovanov, Pavle ; Marić, Aleksandar ; Novaković, Aleksandra ; Plavšić, Dragana ; Škrobot, (Jambrec) Dubravka | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antioxidant and sensory properties of rice-buckwheat gluten-free cookies | Sakač, Marijana ; Pestorić, Mladenka ; Mišan, Aleksandra ; Mandić, Anamarija ; Nedeljković, Nataša ; Jambrec, Dubravka ; Jovanov, Pavle ; Banjac, Vojislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Antioxidant Capacity, Mineral Content and Sensory Properties of Gluten-Free Rice and Buckwheat Cookies | Sakač, Marijana ; Pestorić, Mladenka ; Mišan, Aleksandra ; Milićević, Nataša ; Škrobot, Dubravka ; Jovanov, Pavle ; Banjac, Vojislav ; Torbica, Aleksandra ; Hadnađev, Miroslav ; Mandić, Anamarija | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Antioxidant profile of bread enriched with wholegrain buckwheat flour | Nedeljković, Nataša ; Sakač, Marijana ; Mišan, Aleksandra ; Jovanov, Pavle ; Jambrec, Dubravka ; Mandić, Anamarija ; Šarić, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Antioxidant properties of buckwheat enriched gluten-free cookies | Nedeljković, Nataša ; Sakač, Marijana ; Mandić, Anamarija ; Mišan, Aleksandra ; Jovanov, Pavle ; Jambrec, Dubravka ; Banjac, Vojislav ; Šarić, Bojana ; Pestorić, Mladenka | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | Antioxidative and antibacterial properties of honey from Serbia, Kosovo and Bosnia and Herzegovina | Sakač, Marijana ; Jovanov, Pavle ; Marić, Aleksandar ; Novaković, Aleksandra ; Plavšić, Dragana ; Škrobot, Dubravka | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antioxidative properties of gluten-free crackers based on chickpea flour and pumpkin seed oil processing by-products | Maravić, Nikola ; Tomić, Jelena ; Škrobot, Dubravka ; Popović, Ljiljana; Rakita, Slađana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antioxidative, Antibacterial and Antiproliferative Properties of Honey Types from the Western Balkans | M. Sakač ; P. Jovanov ; A. Marić ; D. Četojević-Simin ; A. Novaković; D. Plavšić ; D. Škrobot ; R. Kovač | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2022 | Antiproliferative properties of honey from Serbia, Kosovo and Bosnia and Herzegovina | Sakač, Marijana ; Jovanov, Pavle ; Marić, Aleksandar ; Četojević-Simin, Dragana; Novaković, Aleksandra ; Plavšić, Dragana ; Škrobot, Dubravka | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antiproliferative properties of honey from Serbia, Kosovo and Bosnia nad Herzegovina | Sakač, Marijana ; Jovanov, Pavle ; Marić, Aleksandar ; Četojević-Simin, Dragana ; Novaković, Aleksandra ; Plavšić, Dragana ; Škrobot, (Jambrec) Dubravka | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Application if wild plants in the production of pasta | Šimurina, Olivera ; Kojić, Jovana ; Stupar, Alena ; Travičić, Vanja ; Škrobot, Dubravka ; Miljanić, Jelena ; Đalović, Ivica ; Nježić, Zvonko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Application of temporal dominance of sensations in sensory profiling of sourdough starter odour | Škrobot D. ; Tomić J. ; Dapčević Tamara ; Maravić N. ; Jovanov Jasna; Hadnađev Miroslav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Application of wild plants in the production of pasta | Jovana Kojić ; Olivera Šimurina ; Bojana Filipčev ; Alena Tomšik ; Vanja Šeregelj; Dubravka Škrobot ; Jelena Krulj ; Ivica Đalović ; Zvonko Nježić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Artificial neural network model in predicting the quality of fresh tomato genotypes | Pestorić, Mladenka ; Mastilović, Jasna ; Kevrešan, Žarko ; Pezo, Lato ; Belović, Miona ; Glogovac, Svetlana ; Škrobot, Dubravka ; Ilić, Nebojša ; Takač, Adam | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2024 | Assessment of Whole Grain Ancient Wheat Sourdough in Lyophilised and Native Forms for Cookie Formulation | Maravić, Nikola ; Pajin, Biljana ; Hadnađev, Miroslav ; Dapčević-Hadnađev, Tamara ; Pestorić, Mladenka ; Škrobot, Dubravka ; Tomić, Jelena | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |