еНаука - преглед

Преглед према Аутор Šmigić, Nada

Приказ резултата 1 до 20 од 98  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Akreditovane laboratorije - uloga u obezbedjenju bezbednosti i kvaliteta hrane. - Kontrola kvaliteta u pet pogona za preradu i duboko zamrzavanje voća u regionu zapadne SrbijeRajković, Andreja  ; Šmigić, Nada  ; Krsmanovic, R.; Djekić, I.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Analysis of Intracellular pH in Escherichia coli O157:H7 to Determine the Effect of Chlorine Dioxide DecontaminationŠmigić, Nada  ; Rajković, Andreja  ; Arneborg, Nils; Siegumfeldt, Henrik; Devlieghere, Frank; Nielsen, Dennis SandrisНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020Application of FMEA Analysis in the Short Cheese Supply ChainAleksic, Biljana; Djekic, Ilija  ; Miocinovic, Jelena  ; Memisi, Nurgin; Smigic, Nada  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2016Assessment of environmental practices in Serbian meat companiesDjekić, Ilija  ; Blagojević, Bojan  ; Antić, Dragan; Cegar, Simo; Tomašević, Igor  ; Šmigić, Nada  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2016Assessment of good environmental practices in abattoirsĐekić, Ilija  ; Šmigić, Nada  ; Dragan Antić; Blagojević, Bojan  ; Simo ČegarКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Challenges in Evaluating Quality of the Serbian Traditional Dairy Product KajmakAleksic, Biljana; Djekic, Ilija  ; Smigic, Nada  ; Miloradovic, Zorana  ; Tomic, Nikola  ; Miocinovic, Jelena  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Challenging chemical and quality changes of supercritical Co-2 dried apple during long-term storageTomić, Nikola  ; Đekić, Ilija  ; Zambon, Alessandro; Spilimbergo, Sara; Bourdoux, Simeon; Holtze, Emma; Hofland, Gerard; Sut, Stefania; Dall'Acqua, Stefano; Šmigić, Nada  ;
Udovički, Božidar  ; Rajković, Andreja  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014Chapter 20. Hurdle TechnologyRajković, Andreja  ; Šmigić, Nada  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Chlorine dioxide for minimally processed produce preservation: a reviewGomez-Lopez, Vicente M.; Rajković, Andreja  ; Ragaert, Peter; Šmigić, Nada  ; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2020Comparison of Supercritical CO2-Drying, Freeze-Drying and Frying on Sensory Properties of BeetrootTomić, Nikola  ; Đekić, Ilija  ; Hofland, Gerard; Šmigić, Nada  ; Udovički, Božidar  ; Rajković, Andreja  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple - Quality index approachDjekić, Ilija  ; Tomić, Nikola  ; Bourdoux, Simeon; Spilimbergo, Sara; Šmigić, Nada  ; Udovički, Božidar  ; Hofland, Gerard; Devlieghere, Frank; Rajković, Andreja  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Consumer attitudes and perceptions towards chilled ready-to-eat foods: a multi-national studySmigic, Nada  ; Ozilgen, Sibel; Gómez-López, Vicente M.; Osés, Sandra M.; Miloradovic, Zorana  ; Aleksic, Biljana; Miocinovic, Jelena  ; Smole Možina, Sonja; Kunčič, Ajda; Guiné, Raquel;
Gonçalves, João Carlos; Trafialek, Joanna; Czarniecka-Skubina, Ewa; Goel, Gunjan; Blazic, Marijana; Herljevic, Dora; Nikolić, Aleksandra; Mujčinović, Alen; Djekic, Ilija  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Consumer complaints associated with food qualityDjekic, Ilija  ; Dimitrijevic, Bojan  ; Smigic, Nada  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Consumer Perception of Food Fraud in Serbia and MontenegroDjekic, Ilija  ; Smigic, Nada  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Consumers’ attitudes toward refrigerated ready-to-eat meat and dairy foodsGonçalves, João Carlos; Guiné, Raquel P.F.; Djekic, Ilija  ; Smigic, Nada  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Contemporary strategies in combating microbial contamination in food chainRajković, Andreja  ; Šmigić, Nada  ; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2024Cumulative risk assessment of dietary exposure of the adult population in Serbia to pesticides that have chronic effects on the thyroid gland through fresh fruits and vegetablesUdovicki, Bozidar  ; Tomic, Nikola  ; Brkic, Dragica  ; Sredojevic, Ana  ; Kaludjerovic, Milica; Spirovic Trifunovic, Bojana  ; Smigic, Nada  ; Djekic, Ilija  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014Descriptive sensory attributes and consumer acceptance of cherry pie fillingTomić, Nikola  ; M. Lazarević; Đekić, Ilija  ; Šmigić, Nada  ; Rajković, Andreja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Does the university curriculum impact the level of students' food safety knowledge?Šmigić, Nada  ; Lazarov, Tijana; Đekić, Ilija  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2024E-commerce readiness and training needs of small-scale dairy processors in Serbia: Understanding barriers and knowledge gapsMiloradović, Zorana  ; Kovačević, Jovana; Miočionović, Jelena; Đekić, Ilija  ; Kljajević, Nemanja  ; Smigić, Nada  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису