еНаука - преглед
Преглед према Аутор Šobajić, Slađana
Приказ резултата 1 до 20 од 294
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2011 | A comparison of different methods for preparing meat samples for determination of mineral content by atomic spectroscopy | Pavlović, Zoran; Mirić, Milan; Miletić, Ivanka; Šobajić, Slađana ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2020 | A cross-sectional survey of salty snack consumption among serbian urban-living students and their contribution to salt intake | Timić, Jasmina; Kotur-Stevuljević, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | ACI as a practical tool for comparison of antioxidant activity in fresh vs commercial juices | Todorović, Vanja M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Active Lactobacillus rhamnosus LA68 or Lactobacillus plantarum WCFS1 administration positively influences liver fatty acid composition in mice on a HFD regime![]() | Ivanović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Active Lactobacillus rhamnosusLA68 or Lactobacillus plantarum WCFC1 administration positively influences liver fatty acid composition in mice on HFD regime![]() | Ivanović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Procena adekvatnosti unosa makronutrimenta u kolektivnoj ishrani dece u Kikindi | Đukić, N.; Šobajić, Slađana ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Adequacy evaluation of macronutriment intake in preschool facilities in Kikinda | Đukić, N.; Šobajić, Slađana ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Quality control of herbal teas from Serbian market | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Analiza neorganskih sastojaka u flaširanim mineralnim vodama prisutnim na tržištu Srbije | Šobajić, Slađana ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Analiza rezidua pesticida u malinama | Jaredić, N.; Jovanović, A.; Šobajić, Slađana ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Determination of pesticide residues in raspberries | Jaredić, N.; Jovanović, A.; Šobajić, Slađana ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Analiza sadržaja masnih kiselina u snek proizvodima | Timić, Jasmina ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Analiza sadržaja masnih kiselina u uzorcima rečne ribe | Đuričić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Analysis of fatty acid composition in edible oils by gas chromatography | Đuričić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2024 | Analysis of fatty acid profiles in selected fish oil dietary supplements using gas chromatography | Đuričić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Analysis of histamine content in selected food products from the Serbian market | Đorđević, Brižita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Analysis of omega-3 fatty acid content in fresh marine fish | Đuričić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Analysis of omega-3 fatty acids content in fresh marine fish | Đuričić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antioxidant activity and beta-glucan contents of mushrooms commonly consumed in Serbia | Vidović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antioksidativna aktivnost odabranih začina sa tržišta Srbije | Todorović, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |