еНаука - преглед
Преглед према Аутор Palić, Dragan
Приказ резултата 1 до 20 од 59
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | A proposal of methods for determining water stability of extruded fish feed (✓) | Banjac, Vojislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Adjustment of density of pellets through the setting of process parameters (✓) | Čolović, Radmilo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Antimicrobial activity of O. heracleoticum L. essential oil from region of Serbia (✓) | Čabarkapa, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Antimicrobial activity of Origanum heracleoticum L. essential oil from Serbia (✓) | Čabarkapa, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2007 | Critical assessment of laboratory methods for full-fat soybean quality control (✓) | Palić, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Diet and heat treatment effect on fatty acid composition in different pig tissues (✓) | Okanović, Đorđe G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Effect of linseed enriched diet on omega-3 fatty acids content in pig meat. Monograph - Modern trends in meat production – Intramuscular fat and histological structure of meat (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of nutrition on the meat quality of two year old common carp (✓) | Ćirković, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of nutrition on the meat quality of two-year-old common carp - Utjecaj hranidbe na kvalitetu mesa kod dvogodišnjeg šarana (✓) | Ćirković, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Evaluation of Working Accuracy in Feed Manufacturing Process (✓) | Đuragić, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Fatty acid composition of carp meat: A review (✓) | Čolović, Dušica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Feed as integral link in food chain (✓) | Lević, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Gelatinization of starch and methods for its determination (✓) | Kokić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Glucosinolates in rapeseed as antinutritive factors in animal nutrition (✓) | Kokić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Heat treatment effect on fatty acid composition in different pig tissues (✓) | Čolović, Dušica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2013 | How changes in fatty acid composition of fish feed influences omega fatty acid content in carp meat (✓) | Đuragić, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Improved mini-silo for studying fermentation of silage in laboratory conditions (✓) | Palic, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2010 | IMPROVEMENT OF PIG MEAT QUALITY WITH REGARD TO FATTY ACID CONTENT (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Influence of a precepitator on bioremedial processes (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Influence of fatty acid composition of fish feed on fatty acid composition of carp meat (✓) | Jovanović, Rade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |