еНаука - преглед

Преглед према Аутор Đermanović, Branislava

Приказ резултата 1 до 20 од 21  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Aflatoxins in the food and feed chain: from maize to milk (✓)Radić, Bojana  ; Šarić, (rođ. Beljkaš) Bojana  ; Šarić, Ljubiša  ; Jovanov, Pavle  ; Đermanović, Branislava  ; Marić, Aleksandar  ; Kos, (rođ. Matić) Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Differences in dynamic sensory perception between commercial cholocalte spreads (✓)Škrobot, Dubravka  ; Tomić, Jelena  ; Đermanović, Branislava  ; Šarić, Bojana  ; Gubić, Jasmina  ; Županjac, Miloš  ; Maravić, Nikola  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Effect of freeze-drying on long-term storage and nutritional characteristics of sugar beet molasses (✓)Perović, (Peić Tukuljac) Lidija  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Miljanić, (Krulj) Jelena  ; Đermanović, Branislava  ; Kojić, (Brkljača) Jovana  ; Cvetković, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Formulation of a new high-protein food product based on the valorization of oil industry waste (✓)Popović, Ljiljana  ; Vujetić, Jelena  ; Šarić, Bojana  ; Jovanov, Pavle  ; Đermanović, Branislava  ; Prodanović, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Green methods for protein isolation: sustainable approaches for enhanced protein recovery (✓)Marić, Aleksandar  ; Šarić, (rođ. Beljkaš) Bojana  ; Sakač, Marijana  ; Đermanović, Branislava  ; Kojić, (Brkljača) Jovana  ; Šarić, Ljubiša  ; Jovanov, Pavle  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Influence of extrusion conditions on resistant starch in rice flour snack enriched with chicory root (✓)Đermanović, Branislava  ; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Perović Jelena; Peić, Tukuljac, Lidija  ; Ilić, Nebojša  ; Bodroža-Solarov, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Kinetic study of molassigenic metal ions biosorption on sugar beet pulp (✓)Peić Tukuljac, Lidija  ; Krulj, Jelena  ; Pezo, Lato  ; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Kojić, Jovana  ; Đermanović, Branislava  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Modelovanje procesa ekstrudiranja u cilju određivanja stepena ekspanzije flips proizvoda od speltinog integralnog brašna (✓)Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Šimurina, Olivera  ; Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Đermanović, Branislava  ; Ilić, Nebojša  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2024Optimizacija mikrotalasne ekstrakcije fenolnih jedinjenja iz pogače uljane repice u cilju dobijanja visokokvalitetnih proteina (✓)Jovanov, Pavle  ; Šarić, (rođ. Beljkaš) Bojana  ; Sakač, Marijana  ; Đermanović, Branislava  ; Marić, Aleksandar  ; Šarić, Ljubiša  ; Kos, (rođ. Matić) Jovana  ; Popović, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Physico-chemical properties of high-protein pumpkin porridge based on spelt wheat (✓)Šimurina, Olivera  ; Cvetković, Biljana  ; Filipčev, Bojana  ; Rošul, Milana  ; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Đermanović, Branislava  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Physicochemical and sensory properties of pork liver pâté formulated with sunflower oleogel as fat substituent (✓)Županjac, Miloš  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  ; Đermanović, Branislava  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Pogača uljane repice - izvor visokokvalitetnih proteina – izolovanje, karakterizacija i potencijal za primenu (✓)Popović, Ljiljana  ; Vujetić, Jelena  ; Šarić, Bojana  ; Đermanović, Branislava  ; Jovanov, Pavle  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Potential of sugar beet pulp as biosorbent for alkalized sugar juice purification (✓)Peić Tukuljac, Lidija  ; Krulj, Jelena  ; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Kojić, Jovana  ; Đermanović, Branislava  ; Bodroža-Solarov, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Protein isolates from oilseed press cakes: unlocking the potential for sustainable nutrition (✓)Šarić, Bojana  ; Đermanović, Branislava  ; Marić, Aleksandar  ; Vujetić, Jelena  ; Popović, Ljiljana  ; Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Quality characteristics of pasta enriched with wild garlic powder (✓)Đermanović, Branislava  ; Kojić, Jovana S.  ; Krulj, Jelena A.  ; Šimurina, Olivera D.  ; Šarić, Bojana M.  ; Škrobot, Dubravka J.  ; Filipčev, Bojana V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Safety assessment of proteins from rapeseed press cake as novel food (✓)Đermanović, Branislava  ; Kos, (rođ. Matić) Jovana  ; Šarić, (rođ. Beljkaš) Bojana  ; Radić, Bojana  ; Šarić, Ljubiša  ; Sakač, Marijana  ; Jovanov, Pavle  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Sour Cherry Pomace Valorization as a Bakery Fruit Filling: Chemical Composition, Bioactivity, Quality and Sensory Properties (✓)Nemanja Teslić  ; Jovana Kojić  ; Branislava Đermanović  ; Ljubiša Šarić  ; Nikola Maravić  ; Mladenka Pestorić  ; Bojana Šarić  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2023Termostabilni voćni nadev od tropa višnje (✓)Šarić, Bojana  ; Kojić, Jovana  ; Teslić, Nemanja  ; Šarić, Ljubiša  ; Đermanović, Branislava  ; Ikonić, Predrag  ; Čabarkapa, Ivana  Техничко решење
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (25.04.2023.)
M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу
2023Textural and surface characterization of sugar beet pulp as a biosorbent for metal ions removal (✓)Perović, Lidija  ; Miljanić, Jelena  ; Đermanović, Branislava  ; Kojić, Jovana  ; Bajac, Branimir  ; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The effect of extrusion conditions on the expansion of spelt wholegrain snack product (✓)Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Šimurina, Olivera  ; Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Đermanović, Branislava  ; Nebojša, Ilić  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.