еНаука - преглед
Преглед према Аутор Đermanović, Branislava
Приказ резултата 1 до 20 од 21
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Aflatoxins in the food and feed chain: from maize to milk (✓) | Radić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Differences in dynamic sensory perception between commercial cholocalte spreads (✓) | Škrobot, Dubravka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Effect of freeze-drying on long-term storage and nutritional characteristics of sugar beet molasses (✓) | Perović, (Peić Tukuljac) Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Formulation of a new high-protein food product based on the valorization of oil industry waste (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Green methods for protein isolation: sustainable approaches for enhanced protein recovery (✓) | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Influence of extrusion conditions on resistant starch in rice flour snack enriched with chicory root (✓) | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Kinetic study of molassigenic metal ions biosorption on sugar beet pulp (✓) | Peić Tukuljac, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Modelovanje procesa ekstrudiranja u cilju određivanja stepena ekspanzije flips proizvoda od speltinog integralnog brašna (✓) | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2024 | Optimizacija mikrotalasne ekstrakcije fenolnih jedinjenja iz pogače uljane repice u cilju dobijanja visokokvalitetnih proteina (✓) | Jovanov, Pavle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Physico-chemical properties of high-protein pumpkin porridge based on spelt wheat (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Physicochemical and sensory properties of pork liver pâté formulated with sunflower oleogel as fat substituent (✓) | Županjac, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Pogača uljane repice - izvor visokokvalitetnih proteina – izolovanje, karakterizacija i potencijal za primenu (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Potential of sugar beet pulp as biosorbent for alkalized sugar juice purification (✓) | Peić Tukuljac, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Protein isolates from oilseed press cakes: unlocking the potential for sustainable nutrition (✓) | Šarić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Quality characteristics of pasta enriched with wild garlic powder (✓) | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Safety assessment of proteins from rapeseed press cake as novel food (✓) | Đermanović, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Sour Cherry Pomace Valorization as a Bakery Fruit Filling: Chemical Composition, Bioactivity, Quality and Sensory Properties (✓) | Nemanja Teslić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | Termostabilni voćni nadev od tropa višnje (✓) | Šarić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2023 | Textural and surface characterization of sugar beet pulp as a biosorbent for metal ions removal (✓) | Perović, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The effect of extrusion conditions on the expansion of spelt wholegrain snack product (✓) | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |