еНаука - преглед
Преглед према Аутор Dokić, Petar
Приказ резултата 1 до 20 од 30
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2008 | An approach in numerical evaluation of thixotropy![]() | Dapčević-Hadnađev, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1993 | An Investigation of the Emulsification of Aetheroleum Thymi in Water![]() | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1997 | An investigation on the adsorption behavior of the emulsifier in the emulsification process![]() | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2002 | Coacervate formation in the system sodium carboxymethylcellulose-oppositely charged surfactants![]() | Sovilj, Verica ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Colloid characteristics and emulsifying properties of OSA starches![]() | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Comparative characterization of sugar beet fibers to sugar beet pectin and octenyl succinic anhydride modified maltodextrin in aqueous solutions using viscometry, conductometry, tensiometry and component analysis![]() | Maravić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2008 | Determining the yield stress of food products - importance and shortcomings![]() | Dapčević, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2002 | Dispersion characteristics and rheological behaviour of traditional and low calorie mayonnaise emulsions![]() | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2003 | Disperzione i reoloske osobine emulzija sa hidrokoloidima![]() | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Effects of xanthan gum on physicochemical properties and stability of corn oil-in-water emulsions stabilized by polyoxyethylene (20) sorbitan monooleate![]() | Krstonošić, Veljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions: individual and combined impact![]() | Maravić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2002 | Formation of Proanthocyanidins -Loaded Liposomes under Various Conditions![]() | Petrović, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Functional Gluten Alternatives![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Influence of different maltodextrins on properties of O/W emulsions![]() | Dokić-Baucal, Ljubica ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2007 | Influence of maltodextrins on colloid stability of food dispersions![]() | Katona, Jaroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Influence of oil phase concentration on droplet size distribution and stability of oil-in-water emulsions![]() | Dapčević Hadnađev, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2008 | Influence of partial wheat flour on dough rheological characteristics measured using mixolab![]() | Hadnađev, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1997 | Influence of viscosity changes during emulsification process on dispersion and rheological properties of O/W emulsions![]() | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Ispitivanje viskoznih osobina komponenata i suspenzije barijum sulfata![]() | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1998 | Molecular characteristics of maltodextrins and rheological behaviour of diluted and concentrated solutions![]() | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |