еНаука - преглед

Преглед према Аутор Dokić, Petar

Приказ резултата 1 до 20 од 25  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
1993An Investigation of the Emulsification of Aetheroleum Thymi in Water (✓)Dokić, Petar ; Šefer, Ivan; Jovanović, Jovan; Dokić, Ljubica  ; Petrović, Lidija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1997An investigation on the adsorption behavior of the emulsifier in the emulsification process (✓)Dokić, Petar ; Sovilj, Verica ; Šefer, Ivan; Petrović, Lidija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2002Coacervate formation in the system sodium carboxymethylcellulose-oppositely charged surfactants (✓)Sovilj, Verica ; Dokić, Petar ; Petrović, Lidija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Colloid characteristics and emulsifying properties of OSA starches (✓)Dokić, Petar ; Dokić, Ljubica  ; Dapčević, Tamara  ; Krstonošić, Veljko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Comparative characterization of sugar beet fibers to sugar beet pectin and octenyl succinic anhydride modified maltodextrin in aqueous solutions using viscometry, conductometry, tensiometry and component analysis (✓)Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Krstonošić, Veljko  ; Dokić, Petar ; Teslić, Nemanja  ; Dokić, Ljubica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2002Dispersion characteristics and rheological behaviour of traditional and low calorie mayonnaise emulsions (✓)Dokić, Petar ; Sovilj (rođ. Kler), Verica ; Dokić, Ljubica  ; Petrović, Lidija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Effects of xanthan gum on physicochemical properties and stability of corn oil-in-water emulsions stabilized by polyoxyethylene (20) sorbitan monooleate (✓)Krstonošić, Veljko  ; Dokić, Ljubica  ; Dokić, Petar ; Dapčević, Tamara  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2019Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions: individual and combined impact (✓)Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Nikolić, Ivana  ; Dokić, Petar ; Kertész, Szabolcs; Dokić, Ljubica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2002Formation of Proanthocyanidins -Loaded Liposomes under Various Conditions (✓)Petrović, Lidija  ; Sovilj, Verica ; Dokić, Petar ; Šefer, IvanКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Functional Gluten Alternatives (✓)Torbica, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Dokić, Petar Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Influence of different maltodextrins on properties of O/W emulsions (✓)Dokić-Baucal, Ljubica  ; Dokić, Petar ; Jakovljević, JovanНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2007Influence of maltodextrins on colloid stability of food dispersions (✓)Katona, Jaroslav  ; Dokić, Petar ; Dokić, Ljubica  ; Stojanović, Zorica  ; Hadnađev, Miroslav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Influence of oil phase concentration on droplet size distribution and stability of oil‐in‐water emulsions (✓)Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Dokić, Petar ; Krstonošić, Veljko  ; Hadnađev, Miroslav  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
1997Influence of viscosity changes during emulsification process on dispersion and rheological properties of O/W emulsions (✓)Dokić, Petar ; Sovilj, Verica ; Petrović, Lidija  ; Dokić, Ljubica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Ispitivanje viskoznih osobina komponenata i suspenzije barijum sulfata (✓)Dokić, Petar ; Sovilj, Verica ; Petrović, Lidija  ; Krstonošić, Veljko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1998Molecular characteristics of maltodextrins and rheological behaviour of diluted and concentrated solutions (✓)Dokić, Petar ; Jakovljević, Jovan; Dokić-Baucal, Ljubica  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2004Properties of Hydroxypropylmethyl cellulose Stabilized Emulsion in the Presence of Sodium dodecylsulfate (✓)Sovilj (rođ. Kler), Verica ; Šaletić, Jelena; Petrović, Lidija  ; Dokić, Petar Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Relation between Viscous Characteristics and Dextrose Equivalent of Maltodextrins (✓)Dokić, Ljubica  ; Jakovljević, Jovan; Dokić, Petar Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2007Reološke karakteristike skrobnih derivata supstituenata masti - Fat Replacers (✓)Dokić, Ljubica  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dokić, Petar Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Rheological and dispersion characteristics of oil-in-water emulsions stabilized by OSA starch (✓)Krstonošić, Veljko  ; Dokić, Ljubica  ; Dokić, Petar ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.