еНаука - преглед
Преглед према Аутор Dokić, Petar
Приказ резултата 1 до 20 од 25
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
1993 | An Investigation of the Emulsification of Aetheroleum Thymi in Water (✓) | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1997 | An investigation on the adsorption behavior of the emulsifier in the emulsification process (✓) | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2002 | Coacervate formation in the system sodium carboxymethylcellulose-oppositely charged surfactants (✓) | Sovilj, Verica ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Colloid characteristics and emulsifying properties of OSA starches (✓) | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Comparative characterization of sugar beet fibers to sugar beet pectin and octenyl succinic anhydride modified maltodextrin in aqueous solutions using viscometry, conductometry, tensiometry and component analysis (✓) | Maravić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2002 | Dispersion characteristics and rheological behaviour of traditional and low calorie mayonnaise emulsions (✓) | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Effects of xanthan gum on physicochemical properties and stability of corn oil-in-water emulsions stabilized by polyoxyethylene (20) sorbitan monooleate (✓) | Krstonošić, Veljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Emulsion stabilizing capacity of sugar beet fibers compared to sugar beet pectin and octenyl succinate modified maltodextrin in the production of O/W emulsions: individual and combined impact (✓) | Maravić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2002 | Formation of Proanthocyanidins -Loaded Liposomes under Various Conditions (✓) | Petrović, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Functional Gluten Alternatives (✓) | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Influence of different maltodextrins on properties of O/W emulsions (✓) | Dokić-Baucal, Ljubica ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2007 | Influence of maltodextrins on colloid stability of food dispersions (✓) | Katona, Jaroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Influence of oil phase concentration on droplet size distribution and stability of oil‐in‐water emulsions (✓) | Dapčević Hadnađev, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
1997 | Influence of viscosity changes during emulsification process on dispersion and rheological properties of O/W emulsions (✓) | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Ispitivanje viskoznih osobina komponenata i suspenzije barijum sulfata (✓) | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1998 | Molecular characteristics of maltodextrins and rheological behaviour of diluted and concentrated solutions (✓) | Dokić, Petar ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2004 | Properties of Hydroxypropylmethyl cellulose Stabilized Emulsion in the Presence of Sodium dodecylsulfate (✓) | Sovilj (rođ. Kler), Verica ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Relation between Viscous Characteristics and Dextrose Equivalent of Maltodextrins (✓) | Dokić, Ljubica ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2007 | Reološke karakteristike skrobnih derivata supstituenata masti - Fat Replacers (✓) | Dokić, Ljubica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Rheological and dispersion characteristics of oil-in-water emulsions stabilized by OSA starch (✓) | Krstonošić, Veljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |