еНаука - преглед

Преглед према Аутор Stolić, Žužana

Приказ резултата 1 до 20 од 32  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2015A comparison of functional properties of pumpkin (Cucurbita sp.) seed protein isolate and its two hydrolysates (✓)Bučko, Sandra  ; Katona, Jaroslav  ; Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana ; Petrović, Lidija  ; Fraj, Jadranka  ; Milinković, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Albumins characterization in relation to rheological properties and enzymatic activity of wheat flour dough (✓)Tomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Popović, Ljiljana  ; Strelec, Ivica; Vaštag, Žužana ; Pojić, Milica  ; Rakita, Slađana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2010Antioxidant and angiotensin-I converting enzyme inhibitory activity in the water-soluble protein extract from Petrovac Sausage (Petrovska Kolbasa) (✓)Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Popović, Senka  ; Petrović, Ljiljana ; Peričin, Draginja Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2013Antioxidative and functional properties of pumpkin oil cake globulin hydrolysates (✓)Popović, Ljiljana  ; Peričin, Draginja ; Vaštag, Žužana ; Popović, Senka  ; Krimer, Vera; Torbica, Aleksandra  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2017Biologically Active Digests from Pumpkin Oil Cake Protein: Effect of Cross-linking by Transglutaminase (✓)Popović, Ljiljana  ; Stolić, Žužana ; Čakarević, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  ; Šijački, MirjanaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Characterisation of black cumin, pomegranate and flaxseed meals as sources of phenolic acids (✓)Krimer Malešević, Vera; Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Popović, Senka  ; Peričin-Starčevič, Ivana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2016Characterization of starch edible films with different essential oils addition (✓)Šuput, Danijela  ; Lazić, Vera ; Pezo, Lato  ; Markov, Siniša  ; Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Radulović, Aleksandra  ; Ostojić, Sanja  ; Zlatanović, Snežana  ; Popović, Senka  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2016Determination of phenolic acids in seeds of black cumin, flax, pomegranate and pumpkin and their by-products (✓)Krimer-Malešević, Vera; Poša, Mihalj  ; Stolić, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Peričin-Starčević, Ivana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2015Effect of caraway essential oil on the antioxidant and antimicrobial activity of chitosan film (✓)Hromiš, Nevena  ; Bulut, Sandra  ; Lazić, Vera ; Popović, Senka  ; Šuput, Danijela  ; Markov, Siniša  ; Vaštag, Žužana ; Džinić, Natalija Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2010Effect of the addition of pumpkin oil cake to gelatin to produce biodegradable composite films (✓)Popović, Senka  ; Lazić, Vera ; Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana ; Peričin, Draginja Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2011Evaluation of edible film-forming ability of pumpkin oil cake; effect of pH and temperature (✓)Popović, Senka  ; Peričin, Draginja ; Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Lazić, Vera Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2016Functional properties of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate and hydrolysate (✓)Bučko, Sandra  ; Katona, Jaroslav  ; Popović, Ljiljana  ; Vašag, Žužana ; Petrović, Lidija  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2011Hydrolysis of hull-less pumpkin oil cake protein isolate by pepsin (✓)Živanović, Ivan; Vaštag, Žužana ; Popović, Senka  ; Popović, Ljiljana  ; Peričin, Draginja Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016IMPACT OF THERMAL AND ULTRASOUND PRETREATMENTS ON PRODUCTION OF BIOCTIVE HYDROLYSATES FROM PUMPKIN OIL CAKE PROTEIN (✓)Popović, Ljiljana  ; Stolić, (Vaštag) Žužana ; Popović, Senka  ; Bulut, Sandra  ; Vujetić, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Improvement of antioxidant and antimicrobial activity of chitosan film with caraway and oregano essential oils (✓)Hromiš, Nevena  ; Lazić, Vera ; Markov, Siniša  ; Vaštag, Zuzana ; Popović, Senka  ; Šuput, Danijela  ; Džinić, Natalija Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2013In vitro study on digestion of pumpkin oil cake protein hydrolysate: Evaluation of impact on bioactive properties (✓)Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Popović, Senka  ; Peričin-Starčević, Ivana  ; Krimer-Malešević, VeraНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2016Investigation of a product-specific active packaging material based on chitosan biofilm with spice oleoresins (✓)Krkić, Nevena  ; Lazić, Vera ; Popović, Senka  ; Markov, Siniša  ; Vaštag, Žužana ; Šuput, Danijela  ; Bulut, Sandra  ; Tomović, Vladimir  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Investigation of Pumkin (Cucurbita pepo) Seed Protein Isolate as a Potential Food Emulsifier (✓)Njaradi, Sandra  ; Katona, Jaroslav  ; Horvat, Sonja; Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana ; Milanović, Jadranka  ; Petrović, Lidija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Investigation on emulsifying properties of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate and hydrolysate (✓)Katona, Jaroslav  ; Njaradi, Sandra  ; Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana ; Petrović, Lidija  ; Milanović, Jadranka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Investigation on solubility, interfacial and emulsifying properties of pumpkin (Cucurbita pepo) seed protein isolate (✓)Bučko, Sandra  ; Katona, Jaroslav  ; Popović, Ljiljana  ; Vaštag, Žužana ; Petrović, Lidija  ; Vučinić-Vasić, Milica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису