еНаука - преглед

Преглед према Аутор Petković, Marko

Приказ резултата 1 до 20 од 80  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023A Comparative Analysis of Thin-Layer Microwave and Microwave/Convective Dehydration of ChokeberryPetković, Marko  ; Filipović, Vladimir  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Jelena  ; Miletić, Nemanja  ; Malešević, Zoranka; Jevremović, Darko  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Acceptability of bread supplemented with yeast extract to consumersFilipović, Vladimir  ; Filipović, Jelena  ; Petković, Marko  ; Pezo, Lato  ; Košutić, Milenko  ; Vučurović, Vesna  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2025Aдитиви у прехрамбеној индустрији - [уџбеник]Петковић, Марко  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Alternatives for Sugar Replacement in Food Technology: Formulating and Processing Key AspectsPetković, Marko  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021An Internet of Things – based grocery tracking information systemTeodora Rakonjac; Petkovic, Marko  ; Mladenović, Vladimir  Патент
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioxidant capacity of nettle leaves during osmotic treatmentKnežević, Violeta  ; Pezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Gorjanović, Stanislava  ; Šuput, Danijela  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019CaO&CaSO4 and CaO&Al2 (SO4)3 as pectin precipitants-model of overlapping diffuse layersKuljanin, Tatjana ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Filipčev, Bojana  ; Pezo, Lato  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2024Changes in cold-pressed oil due to roasting of hazelnut kernelsRadovanović, Mirjana  ; Kurtić, Jelena; Petković, Marko  ; Miletić, Nemanja  ; Đurović, Vesna  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2019Chemical changes caused by air drying of fresh plum fruitsMiletić, Nemanja M.  ; Mitrović, Olga V.  ; Popović, Branko T.  ; Pavle Mašković  ; Mitić, Milan N.  ; Petković, Marko M.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2024Chemical Composition of Healthy and Raspberry Leaf Blotch Emaravirus-Infected Red Raspberry ‘Willamette’ FruitsMiletić, Nemanja  ; Mitić, Milan  ; Popović, Branko  ; Petković, Marko  ; Vasilijević, Bojana  ; Katanić, Vera  ; Jevremović, Darko  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Chemical, antioxidative, and sensory characteristics of wheat bread partially substituted with black chokeberry (Aronia melanocarpa L.) powderPetković, Marko  ; Filipović, Vladimir  ; Filipović, Jelena  ; Đurović, Igor  ; Miletić, Nemanja  ; Radovanović, JovanaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2020Chokeberry thin layer convective drying process modeling and energy efficiency estimationFilipović, Vladimir  ; Petković, Marko  ; Filipović, Jelena  ; Miletić, Nemanja  ; Đurović, Igor  ; Radovanović, Jovana; Lukyanov, AlexandrКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022„Clean label“ meat products – how to gain consumer confidence?Kurćubić, Vladimir  ; Stajić, Slaviša  ; Miletić, Nemanja  ; Đurović, Vesna  ; Petković, Marko  ; Dmitrić, Marko; Jakovljević, Branko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010ČokoladiranjePetković, Marko  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Comparative analysis of phenolic, flavonoid and antioxidant content in root vegetables from organic and conventional productionMalešević, Zoranka; Jovović, Mirjana; Govedarica-Lučić, Aleksandra; Petković, Marko  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Comparative analysis of selected physicochemical properties of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.), maize, wheat and potato starchPycia, Karolina; Gęsiński, Krzysztof; Jaworska, Grażyna; Barczak, BożenaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023COMPARISON OF COW’S MILK WITH PLANT-BASED MILK ALTERNATIVES: SELECTED CHEMICAL AND PHYSICAL ANALYSISMilovanović, Vesna  ; Petrović, Miloš  ; Kurćubić, Vladimir  ; Petković, Marko  ; Miletic, Nemanja  ; Đurović, Igor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Comparison of the kinetic behavior of crystalline cane and beet sucrose thermal decompositionAverill, Ben; Thomas, Leonard C.; Subedi, Kiran; Schmidt, Shelly J.Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Contribution of Osmotically Dehydrated Wild Garlic on Biscuits' Quality ParametersŠobot, Kosana; Laličić-Petronijević, Jovanka  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Filipović, Jelena  ; Popović, Ljiljana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Development and characterization of two gelatin candies with alternative sweeteners and fruit bioactive compoundsRivero, Roy; Archaina, Diego; Sosa, Natalia; Schebor, CarolinaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису