еНаука - преглед
Преглед према Аутор Rajić, Jasmina
Приказ резултата 1 до 20 од 20
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Active and intelligent packaging of food products (✓) | Petrović, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antioksidativna svojstva različitih proizvoda od kupine (Rubus fruticosus) (✓) | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2018 | Antioksidativnost bezalkoholnih pića na bazi voćnih sokova i ekstrakata lekovitog i aromatičnog bilja (✓) | Rajić, Jasmina ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2012 | Beers with new sensorial profile and functionality | Leskošek-Čukalović, Ida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Content of phenolic compounds in blueberry juices and extracts (✓) | Rajić Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effect of different drying temperature on the antioxidant properties of the apple cultivars ‘Idared’ and ‘Golden Delicious’ | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Effect of heat treatment on antioxidant properties of rose hip (Rosa canina L.) products | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Formulation and antioxidant capacity of plum and apple juices | Rajić, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | FUNKCIONALNA OŠTEĆENJA MIKROINKAPSULISANIH PROBIOTSKIH SOJEVA KAO POSLEDICA PROCESA SPREJ SUŠENJA | Petrović, Tanja S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Heat treatment effect on tocopherols, total phenolics and fatty acids in table olives (Olea europaea L.) (✓) | Mihajlović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2012 | Microencapsulation of potential probiotic strain lactobacillus plantarum JS7A by spray drying | Petrović, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Modern trends of food packaging | Petrović, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Optimization of drying kinetics of broccoli (Brassica oleracea L.) | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Potential for the application of extracts of medicinal and aromatic plants in the beverages production | Rajić, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Natural mycobiota and aflatoxin B1 presence in bee pollen collected in Serbia | Petrović, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | The stability of vitamin C in the rose hip (Rosa canina L.) products and the possibility of valorization of rose hip seed oil | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2018 | The effect of processing treatment on the retention of antioxidative properties of sour cherry syrup (✓) | Petrović, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The influence of apple juice added in blackberry and sour cherryjuices on their total phenols content and antioxidative capacity (✓) | Rajić, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The influence of different heat treatment on the vitamin c content in pepper (Capsicum annuum L.) (✓) | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Uticaj tehnoloških postupaka proizvodnje na antioksidativnost voćnih sokova višnje i maline | Rajić, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |