еНаука - преглед

Преглед према Аутор Psodorov, Đorđe

Приказ резултата 1 до 20 од 149  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2013A compliance of the bakery and confectionery products with the contemporary food consumption habits (✓)Psodorov, Dragan; Živković, Jasmina ; Psodorov, Đorđe ; Banjac, Vojislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Analisysis of dishes structure in the catering industry of Srem made from traditional and organically produced foodTešanović, Dragan  ; Psodorov, Đorđe ; Kalenjuk, Bojana  ; Erdeji I.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Antifungal activity of parsley essential oil (✓)Plavšić, Dragana  ; Dimić, Gordana ; Psodorov, Đorđe ; Šarić, Ljubiša  ; Čabarkapa, Ivana  ; Psodorov, Dragan; Mandić, Anamarija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Antimicrobial activity of Mentha piperita and Carum carvi essential oil against isolates of mold (✓)Plavšić, Dragana  ; Psodorov, Đorđe ; Šarić, Ljubiša  ; Čabarkapa, Ivana  ; Varga, Ana  ; Psodorov, DraganКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Antioksidantna svojstva lekovitog bilja u hrani (✓)Mišan, Aleksandra  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2005Application of herbal extracts in the production of bakery products (✓)Psodorov, Djordje B ; Simurina, Olivera D  ; Bodroza-Solarov, Marija I  ; Filipcev, Bojana V  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Application of Medicinal Plants in the Production of Bakery ProductsPsodorov, Đorđe ; Tešanović, Dragan  ; Kalenjuk, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Authenticity of lipid and sugar profiles of various buckwheat cultivars investigated by GC-MS system and multivariate analysis (✓)Pastor, Kristian  ; Ačanski, Marijana  ; Razmovski, Radojka ; Kravić, Snežana  ; Psodorov, Đorđe ; Vujić, Đura Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Bezglutenski keks sa smanjenim sadržajem masnoće (✓)Nedeljković, Nataša  ; Sakač, Marijana  ; Šarić, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Pestorić, Mladenka  ; Jambrec, Dubravka  ; Mišan, Aleksandra  ; Psodorov, Đorđe ; Šarić, Ljubiša  ;
Jovanov, Pavle  ; Ilić, Nebojša  ; Mandić, Anamarija  ;
Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Bioethanol production from waste bread samples made from mixtures of wheat and buckwheat flours (✓)Ačanski, Marijana  ; Pastor, Kristian  ; Razmovski, Radojka ; Vučurović, Vesna  ; Psodorov, Đorđe Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2016BREAD PRODUCTION LEFTOVERS AS A POTENTIALLY VALUABLE RAW MATERIALS IN BIOTECHNOLOGY. INTERNATIONAL (✓)Nježić, Zvonko  ; Psodorov, Đorđe ; Živković, Jasmina Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Bread supplemented with herbal blend vitalplant (✓)Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Psodorov, Đorđe ; Sakač, Marijana  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Pestorić, Mladenka  ; Novaković, Budimka  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Briquetting as a way of utilization for waste biomass (✓)Nježić, Zvonko B.  ; Kovačević, Lazar B.  ; Filipović, Slavko  ; Kormanjoš, Šandor M. ; Filipović, Jelena S.  ; Psodorov, Đorđe B. ; Banjac, Vojislav V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Briquetting as a way of utilization for waste biomass, 6th Central European Congress on Food (✓)Kormanjoš, Šandor ; Filipović, Slavko  ; Nježić, Zvonko  ; Kovačević , Lazar  ; Filipović, Jelena  ; Psodorov, Đorđe ; Banjac, Vojislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Changes of biochemical and sensory characteristics in the musculus longissimus dorsi of the fallow deer in the early phase post-mortem and during maturationTešanović, Dragan  ; Kalenjuk, Bojana  ; TEŠANOVIĆ, DUŠANKA; Psodorov, Đorđe ; Ristić, Zoran  ; Marković, Vladimir  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2012Characteristics of spelta wheat as a raw materal for organic pasta (✓)Psodorov, Đorđe ; Filipović, Jelena  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Filipović, Nada ; Košutić, Milenko  ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012CHARACTERISTICS OF SPELTA WHEAT AS A RAW MATERIAL FOR ORGANIC PASTA (✓)Filipović, Jelena  ; Bodroža, Marija  ; Psodorov, Đorđe ; Košutić, Milenko  ; Nježić, Zvonko  ; Filipović, Nada Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Comparison of microbiological safety of pasta and pasta related products depending on the conditions of production (✓)Plavšić, Dragana  ; Psodorov, Đorđe ; Kalenjuk, Bojana  ; Tešanović, Dragan  ; Šarić, Ljubiša  ; Čabarkapa, Ivana  ; Filipović, Jelena  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Comparison of textural properties of different pasta types (✓)Jambrec, Dubravka  ; Pestorić, Mladenka  ; Psodorov, Đorđe ; Sakač, Marijana  ; Nedeljković, Nataša  ; Šarić, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014COMPARSION OF TEXTURAL PROPERTIES OF DIFFERENT PASTA TYPESPsodorov, Đorđe ; Dubravka Jambrec; Mladenka Pestorić; Marijana Sakač; Nataša Nedeljković; Bojana ŠarićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.