еНаука - преглед
Преглед према Аутор Koprivica, Gordana
Приказ резултата 1 до 20 од 43
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2011 | Application of lipophilicity parameters in QSRR analysis of newly synthesized s-triazine derivatives: Prediction of the retention behavior (✓) | Jevrić, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratation (✓) | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Application of response surface methodology in the development of speciality bread with sugar beet molasses, flax seed and vital wheat gluten (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2012 | Artificial neural network model for pork meat osmotic dehydration process (✓) | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation (✓) | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Binding Al 3+, Cu 2+ jons [i. e. ions] and polyelectrolytes with macromolecules in sugar beet juice (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2012 | Binding Al3+, Cu2+ ions and polyelectrolytes with macromolecules in sugar beet juice (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2012 | Changes in chemical properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses (✓) | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in Nutritive Quality of Osmodehydrated Pork Meat in Sugar Beet Molasses (✓) | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in texture properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses (✓) | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Chromatographic behavior and lipophilicity of s-triazine derivatives on silica gel impregnated with paraffin oil (✓) | Jevrić, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2011 | Counter-current osmotic dehydration of carrot and apple in sucrose solution and sugar beet molasses (✓) | Mišljenović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Determination of the water apparent diffusivity coefficients during osmotic dehydration of carrot in sugar beet molasses (✓) | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Effect of aluminium salts, copper salts and polyelectrolytes on charge neutralization of pectin macromolecules (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of process parameters on the color of apple osmotically dehydrated in sugar beet molassese (✓) | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2008 | Effect of starch as an edible coating material on the process of osmotic dehydration of carrot in saccharose solution and sugar beet molasses (✓) | Lević, Ljubinko B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Efficiensy of osmotic dehydration of pork meat using different osmotic solutions (✓) | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Energy and material balance of the osmotic dehydration with evaporation and osmotic solution recirculation (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2011 | Estimation of the correlation between the retention of s-triazine derivatives and some molecular descriptors (✓) | Jevrić, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | Hleb sa mrkvom osmotski dehidriranom u melasi šećerne repe (✓) | Lević, Ljubinko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |