еНаука - преглед

Преглед према Аутор Pribiš, Vjera

Приказ резултата 1 до 12 од 12
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2008Application of sugar beet molasses in the production of tea biscuitsŠimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana V.  ; Lević, Ljubinko B. ; Pribiš, Vjera D. Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2001Application of tristimulus photoelectric colorimeter for defining white sugar color in solutionGyura, Julianna ; Šereš, Zita  ; Pribiš, Vjera ; Lević, Ljubinko Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Changes in chemical composition of pericarp and seed during postharvest treatment of pepper (Capsicum annum) fruits intended for paprika productionKevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  ; Pribiš, Vjera ; Tepić Horecki, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Karakteristike hleba sa jabukom osmotski dehidriranom u melasi šećerne repeFilipović, Nada ; Pribiš, Vjera ; Lević, Ljubinko ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Filipčev, Bojana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2006Melasa šećerne repe kao dodatak u proizvodnji čajnog pecivaŠimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Lević, Ljubinko ; Pribiš, Vjera ; Pajin, Biljana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Melasa šećerne repe kao pogodan hipertoničan rastvor za osmotski predtretman jabukeFilipčev, Bojana  ; Lević, Ljubinko ; Pribiš, Vjera ; Kabić, Dragica Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Nutritivne i senzorske osobine finog kvasnog peciva sa melasom šećerne repePribiš, Vjera ; Lević, Ljubinko ; Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Promena antioksidativnog potencijala finih kvasnih peciva pri dodavanju voća i povrća osmotski dehidriranom u melasi šećerne repeLević, Ljubinko ; Pribiš, Vjera ; Filipčev, Bojana  ; Kuljanin, Tatjana Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Развој и вредновање сензорских и инструменталних метода за оцјену текстурних својстава тјестенинеPestorić, Mladenka  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2006Senzorska svojstva flipsa sa dodatkom griza od semena Amaranthus sp.Bodroža-Solarov, Marija  ; Lević, Ljubinko ; Pribiš, Vjera ; Filipčev, Bojana  ; Jokanović, Marija  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Tržišni potencijal špageta sa aspekta senzorske ocene vizuelnih svojstavaPestorić, Mladenka  ; Mastilović, Jasna  ; Tojagić, Slobodan ; Pribiš, Vjera Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Uticaj vlakana Fibrex-a na kvalitet testenineŠoronja-Simović, Dragana  ; Filipović, Nada ; Pribiš, Vjera ; Tomović, Vladimir M.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.