еНаука - преглед
Преглед према Аутор Mrdović, Boris
Приказ резултата 1 до 20 од 27
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Determination of Co-value as an indicator of nutritive value of pate sterilised by regular and optimized regime | Rašeta, Mladen ; Mrdović, Boris ; Đorđević, Vesna; Polaček, Vladimir ; Becskei, Zsolt ; Branković-Lazić, Ivana ; Vasilev, Dragan | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Determination of weight loss and temperature of broiler carcasses during air cooling with intermittent water spraying: Case study | Rašeta, Mladen ; Branković-Lazić, Ivana ; Mrdović, Boris ; Becskei, Zsolt | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat Products | Petrović, Zoran ; Parunović, Nenad ; Rašeta, Mladen ; Trbović, Dejana ; Branković Lazić, Ivana ; Boris Mrdović ; Nikolić, Aleksandra | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | Ensuring the Safety of Cooked and Smoked Sausages of a Narrower Diameter, in a Cellulose Casing, by Heat Treatment | Mladen Rašeta ; Branković-Lazić, Ivana ; Mrdović, Boris ; Jovanović, Jelena ; Zsolt Becskei | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Evaluation of pig welfare in lairage and process hygiene in a single abattoir | Nastasijević, Ivan ; Lakicevic, Brankica ; Raseta, Mladen ; Djordjevic, Vesna ; Jankovic, Vesna ; Mrdovic, Boris ; Brankovic-Lazic, Ivana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Examination of meat preparations in order to control process hygiene in retail | Mrdovic, B ; Nastasijevic, I ; Brankovic, Lazic I ; Jovanović, Jelena ; Nikolic, A; Petrović, Zoran ; Raseta, M | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Flexibility and Amendments of the Codex Alimentarius Aimed Towards Small Food Business Entities | Boris Mrdović ; Baltić, Branislav ; Betić, Nikola ; Mladen Rašeta ; Jovanović, Jelena ; Lazić, Branković Ivana ; Bajčić, Aleksandar | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Food contact surfaces and food handler’s hygiene in one Serbian retail chain–estimation and trend | Jovanović, Jelena ; Nikolić, Aleksandra ; Branković-Lazić, Ivana ; Mrdović, Boris ; Rašeta, Mladen ; Lilić, Slobodan ; Gerić, Tamara | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Health aspects of dry-cured ham | Ivanović, Jelena ; Baltić, Milan Ž. ; Janjić, Jelena ; Marković, Radmila ; Baltić, Tatjana ; Bošković, Marija ; Đorđević, Jasna ; Mrdović, Boris ; Jovanović, Dragoljub | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | Honeybee Pollen as a Bioindicator of Contamination: An Overview | Ćirić, Jelena ; Haneklaus, Nils; Baltić, Tatjana ; Simunović, Sara ; Parunović, Nenad ; Trbović, Dejana ; Mrdović, Boris | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Importance of medium chain fatty acids in animal nutrition | Baltić, Branislav ; Starcević, Marija ; Đorđević, Jasna ; Mrdović, Boris ; Marković, Radmila | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Influence of cooling storage on physical and sensory properties of vacuum packed broiler breast meat | Baltić, Branislav M. ; Janjić, Jelena ; Mrdović, Boris ; Branković Lazić, Ivana ; Starčević, Marija ; Laudanović, Milica ; Đorđević, Vesna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Liver pate: process hygiene, quality parameters and thermal process | Rašeta, Mladen ; Nenad Petrović; Aleksandra Nikolić ; Vesna Đorđević ; Boris Mrdović ; Ivan Nastasijević ; Vesna Janković | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Liver paté: process hygiene, quality parameters and thermal process | Rašeta, Mladen ; Nikolić, Aleksandra ; Nenad Petrović; Đorđević, Vesna ; Boris Mrdović ; Janković, Vesna ; Nastasijević, Ivan | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | Nutritional score of meat products at retail in Serbia | Rašeta, Mladen ; Branković-Lazić, Ivana ; Mrdović, Boris ; Becskei, Zsolt ; Savić, Mila ; Grubić, Mirjana; Jovanović, Jelena | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Optimisation of pasteurization of meat products using pasteurization values (p-values) | Djordjevic, Vesna Ž. ; Mladen Rašeta ; Jovanović, Jelena ; Žolt Becskei; Lazić, Branković Ivana ; Mrdović, Boris | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Optimization of liver pate sterilization from the aspect of preserving nutritional value and ensuring food safety | Rašeta, Mladen ; Branković-Lazić, Ivana ; Mrdović, Boris ; Baltić, Branislav ; Becskei, Zsolt ; Đorđević, Vesna | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Optimization of pasteurization of meat products using pasteurization values (p-values) | Rašeta, Mladen ; Jovanović, Jelena ; Becskei, Zsolt ; Branković-Lazić, Ivana ; Mrdović, Boris ; Đorđević, Vesna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Precision livestock farming in a food safety context | Nastasijević, Ivan J. ; Ivana Branković-Lazić ; Milan Milijašević ; Mladen Rašeta ; Boris Mrdović ; Branislav Baltić ; Nikola Betić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Prevalence and antibiotic resistance of Salmonella spp. in meat products, meat preparations and minced meat | Rašeta, Mladen ; Mrdović, Boris ; Janković, V. ; Becskei, Zsolt ; Lakićević, Brankica ; Vidanović, Dejan ; Polaček, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |