еНаука - преглед
Преглед према Аутор Radivojević, Goran
Приказ резултата 1 до 19 од 19
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | 60 godina Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo | Lazić, Lazar ; Jovanović, Mlađen ; Ivkov-Džigurski, Anđelija ; Ristanović, Branko ; Pavić, Dragoslav ; Milanković-Jovanov, Jelena; Ivanović, Ljubica; Vujičić, Miroslav; Ćurčić, Slobodan; Pivac, Tatjana ; | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Čajno pecivo od brašna spelte, tritikalea, raži i ječma, obogaćeno prehrambenim vlaknima i obojeno prirodnim bojama koje potiču od nusproizvoda prerade voća i povrća | Belović, Miona ; Torbica, Aleksandra ; Vujasinović, Vesna ; Radivojević, Goran ; Cvetanović Kljakić, Aleksandra ; Radosavljević, Miloš ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir | Техничко решење | 82MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (29.04.2022.) M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2023 | Chia seme - da li je zaista superhrana sa aspekta sastava masnih kiselina? | Vujasinović, Vesna ; Đerčan, Bojan ; Vukić, Milan; Vujadinović, Dragan; Bjelajac, Dajana ; Radivojević, Goran ; Rajić, Danijela; Šarenac, Kristina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Correlation of Implementation of Principles and Functions of Management in Hospitality Business | Knežević Natalija; Grubor Biljana; Kalenjuk Pivarski B.M.; Šmugović Stefan ; Banjac Maja; Radivojević Goran | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2024 | EVALUACIJA NIVOA ZNANJA UGOSTITELJSKOG OSOBLJA O GLUTENU U RESTORANIMA NOVOG SADA – OSOBLJE KAO KLJUČAN FAKTOR | Šmugović Stefan ; Ivanović Velibor; Kalenjuk Pivarski B.M.; Grujić Dušan; Radivojević Goran | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Fat and fatty acid profiles in the meat of freshwater crayfish Faxonius limosus from the Danube river during the summer season | Lazarević, (Gubić) Jasmina ; Rakita, Slađana ; Čabarkapa, Ivana ; Banjac, Maja; Radivojević, Goran ; Šmugović, Stefan ; Ivanović, Velibor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | FODMAPs—Unknowns for Consumers: First Survey in Serbia | Torbica, Aleksandra ; Vujasinović, Vesna ; Radosavljević, Miloš ; Radivojević, Goran ; Milovanović, Ilija | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Gastronomic heritage in hospitality in Vojvodina (the Republic of Serbia): State and possibilities | Šmugović Stefan ; Grubor Biljana; Kalenjuk Pivarski B.M.; Ivanović Velibor; Paunić Maja; Radivojević Goran ; Vujasinović Vesna | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Gastronomic Potential of Natural Colorants in Cookies Preparation | Vujasinović, Vesna ; Torbica, Aleksandra ; Belović, Miona ; Radivojević, Goran ; Nikolić, Kosta | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Influence of population structure on dieting habits through the example of the Eastern European population in Vojvodina | Šmugović Stefan ; Kalenjuk Pivarski B.M.; Đerčan Bojan ; Bubalo-Živković Milka ; Radivojević Goran ; Banjac Maja; Vujasinović Vesna ; Grubor Biljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Invasive Crayfish Faxonius limosus: Meat Safety, Nutritional Quality and Sensory Profile | Lazarević J.asmina ; Čabarkapa Ivana ; Rakita Slađana ; Banjac Maja; Tomičić Zorica ; Škrobot Dubravka ; Radivojević Goran ; Kalenjuk Bojana ; Tešanović Dragan | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Knowledge about food safety and handling practices ‒ Lessons from the Serbian public universities | Vuksanović, Nikola ; Demirović Bajrami, Dunja ; Petrović, Marko D. ; Jotanović Raletić, Saša; Radivojević, Goran | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2024 | NATURAL BLUE SPIRULINA (SPIRULINA PLATENSIS) IN A NEW FRUIT JUICE DESIGN | Cvetković, Biljana ; Lazarević, (Gubić) Jasmina ; Belović, Miona ; Šimurina, Olivera ; Penić, Mirjana; Radivojević, Goran | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Nutritional and physicochemical properties of tomato juice enriched with blue spirulina powder | Belović, Miona ; Lazarević, (Gubić) Jasmina ; Šimurina, Olivera ; Radivojević, Goran ; Penić, Mirjana; Cvetković, Biljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Nutritional and technological properties of cookies prepared from minor cereals and fruit and vegetable by-products | Belović, Miona ; Torbica, Aleksandra ; Peić Tukuljac, Lidija ; Marić, Boško ; Kojić, Jovana ; Krulj, Jelena ; Perović, Jelena; Vujasinović, Vesna ; Radivojević, Goran | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Praktikum iz Nacionalne gastronomije | Kalenjuk Pivarski, Bojana; Radivojević, Goran | Уџбеник | |
2024 | Preliminary study on sensory acceptance of various fruit and vegetable juices enriched with green and blue spirulina powder | Belović, Miona ; Lazarević, (Gubić) Jasmina ; Šimurina, Olivera ; Radivojević, Goran ; Penić, Mirjana; Đorđević, Marijana ; Cvetković, Biljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The application of local cereals of Vojvodina as basic ingredients for the production of cookies | Belović, Miona ; Torbica, Aleksandra ; Peić Tukuljac, Lidija ; Perović, Jelena; Kojić, Jovana ; Krulj, Jelena ; Marić, Boško ; Vujasinović, Vesna ; Radivojević, Goran | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Sustainability of Gastronomic Heritage and Its Significance for Regional Tourism Development | Bojana Kalenjuk Pivarski ; Biljana Grubor; Maja Banjac; Bojan Đerčan ; Dragan Tešanović ; Stefan Šmugović ; Goran Radivojević ; Velibor Ivanović ; Vesna Vujasinović ; Tamara Stošić | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |