еНаука - преглед

Преглед према Аутор Radivojević, Goran

Приказ резултата 1 до 19 од 19
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
202260 godina Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvoLazić, Lazar  ; Jovanović, Mlađen  ; Ivkov-Džigurski, Anđelija  ; Ristanović, Branko  ; Pavić, Dragoslav  ; Milanković-Jovanov, Jelena; Ivanović, Ljubica; Vujičić, Miroslav; Ćurčić, Slobodan; Pivac, Tatjana  ;
Tatić, Jasna; Stamenković, Igor  ; Blešić, Ivana; Kalenjuk Pivarski, Bojana; Bubalo-Živković, Milka  ; Stojanović, Vladimir  ; Ristić, Zoran A.; Košić, Kristina  ; Dunjić, Jelena; Garača, Vuk; Radivojević, Goran  ; Todorović, Milorad;
Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Čajno pecivo od brašna spelte, tritikalea, raži i ječma, obogaćeno prehrambenim vlaknima i obojeno prirodnim bojama koje potiču od nusproizvoda prerade voća i povrćaBelović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Vujasinović, Vesna  ; Radivojević, Goran  ; Cvetanović Kljakić, Aleksandra  ; Radosavljević, Miloš  ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  Техничко решење
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (29.04.2022.)
M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу
2023Chia seme - da li je zaista superhrana sa aspekta sastava masnih kiselina?Vujasinović, Vesna  ; Đerčan, Bojan  ; Vukić, Milan; Vujadinović, Dragan; Bjelajac, Dajana  ; Radivojević, Goran  ; Rajić, Danijela; Šarenac, KristinaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Correlation of Implementation of Principles and Functions of Management in Hospitality BusinessKnežević Natalija; Grubor Biljana; Kalenjuk Pivarski B.M.; Šmugović Stefan  ; Banjac Maja; Radivojević Goran  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2024EVALUACIJA NIVOA ZNANJA UGOSTITELJSKOG OSOBLJA O GLUTENU U RESTORANIMA NOVOG SADA – OSOBLJE KAO KLJUČAN FAKTORŠmugović Stefan  ; Ivanović Velibor; Kalenjuk Pivarski B.M.; Grujić Dušan; Radivojević Goran  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Fat and fatty acid profiles in the meat of freshwater crayfish Faxonius limosus from the Danube river during the summer seasonLazarević, (Gubić) Jasmina  ; Rakita, Slađana  ; Čabarkapa, Ivana  ; Banjac, Maja; Radivojević, Goran  ; Šmugović, Stefan  ; Ivanović, Velibor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023FODMAPs—Unknowns for Consumers: First Survey in SerbiaTorbica, Aleksandra  ; Vujasinović, Vesna  ; Radosavljević, Miloš  ; Radivojević, Goran  ; Milovanović, Ilija  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Gastronomic heritage in hospitality in Vojvodina (the Republic of Serbia): State and possibilitiesŠmugović Stefan  ; Grubor Biljana; Kalenjuk Pivarski B.M.; Ivanović Velibor; Paunić Maja; Radivojević Goran  ; Vujasinović Vesna  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Gastronomic Potential of Natural Colorants in Cookies PreparationVujasinović, Vesna  ; Torbica, Aleksandra  ; Belović, Miona  ; Radivojević, Goran  ; Nikolić, Kosta  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Influence of population structure on dieting habits through the example of the Eastern European population in VojvodinaŠmugović Stefan  ; Kalenjuk Pivarski B.M.; Đerčan Bojan  ; Bubalo-Živković Milka  ; Radivojević Goran  ; Banjac Maja; Vujasinović Vesna  ; Grubor BiljanaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Invasive Crayfish Faxonius limosus: Meat Safety, Nutritional Quality and Sensory ProfileLazarević J.asmina  ; Čabarkapa Ivana  ; Rakita Slađana  ; Banjac Maja; Tomičić Zorica  ; Škrobot Dubravka  ; Radivojević Goran  ; Kalenjuk Bojana  ; Tešanović Dragan  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Knowledge about food safety and handling practices ‒ Lessons from the Serbian public universitiesVuksanović, Nikola  ; Demirović Bajrami, Dunja  ; Petrović, Marko D.  ; Jotanović Raletić, Saša; Radivojević, Goran  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2024NATURAL BLUE SPIRULINA (SPIRULINA PLATENSIS) IN A NEW FRUIT JUICE DESIGNCvetković, Biljana  ; Lazarević, (Gubić) Jasmina  ; Belović, Miona  ; Šimurina, Olivera  ; Penić, Mirjana; Radivojević, Goran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Nutritional and physicochemical properties of tomato juice enriched with blue spirulina powderBelović, Miona  ; Lazarević, (Gubić) Jasmina  ; Šimurina, Olivera  ; Radivojević, Goran  ; Penić, Mirjana; Cvetković, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Nutritional and technological properties of cookies prepared from minor cereals and fruit and vegetable by-productsBelović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Peić Tukuljac, Lidija  ; Marić, Boško  ; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Perović, Jelena; Vujasinović, Vesna  ; Radivojević, Goran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Praktikum iz Nacionalne gastronomijeKalenjuk Pivarski, Bojana; Radivojević, Goran  Уџбеник
2024Preliminary study on sensory acceptance of various fruit and vegetable juices enriched with green and blue spirulina powderBelović, Miona  ; Lazarević, (Gubić) Jasmina  ; Šimurina, Olivera  ; Radivojević, Goran  ; Penić, Mirjana; Đorđević, Marijana  ; Cvetković, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021The application of local cereals of Vojvodina as basic ingredients for the production of cookiesBelović, Miona  ; Torbica, Aleksandra  ; Peić Tukuljac, Lidija  ; Perović, Jelena; Kojić, Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Marić, Boško  ; Vujasinović, Vesna  ; Radivojević, Goran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The Sustainability of Gastronomic Heritage and Its Significance for Regional Tourism DevelopmentBojana Kalenjuk Pivarski  ; Biljana Grubor; Maja Banjac; Bojan Đerčan  ; Dragan Tešanović  ; Stefan Šmugović  ; Goran Radivojević  ; Velibor Ivanović  ; Vesna Vujasinović  ; Tamara StošićНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису