еНаука - преглед
Преглед према Аутор Stožinić, Milica
Приказ резултата 1 до 13 од 13
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | A Review of New Materials and Methods Used in the Production of Protein-Based Fat Replacers for the Food Industry | Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Zarić, Danica ; Nikolić, Ivana ; Šojić, Branislav ; Petrović, Jovana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Added value spreads from protein and fiber rich walnut and blackberry oilseed cakes | Perović, (Peić Tukuljac) Lidija ; Đermanović, Branislava ; Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Županjac, Miloš ; Marić, Aleksandar ; Tomić, (Mihić) Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Biological potential of elderberry wine | Terzić, Milena ; Stožinić, Milica ; Majkić, Tatjana ; Beara, Ivana ; Miljić, Uroš ; Đurović, Saša ; Radojković, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Biopesticide formulation based on essential oils in Drosophila suzukii management as a future of pest control | Bošković, Dragana ; Vuković, Slavica ; Lazić, Sanja ; Baser, Nuray; Kavran, Mihaela ; Novaković, Dragana ; Šušnjar, Aleksandra ; Ećimović, Jelena ; Stožinić, Milica ; Šunjka, Dragana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate | Lončarević, Ivana ; Stožinić, Milica ; Pajin, Biljana ; Nikolić, Ivana ; Petrović, Jovana ; Šojić, Branislav ; Zarić, Danica | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Chemical composition and biopotential of mother juices of elderberry and mulberry enriched with guarana extract | Terzić, Milena ; Majkić, Tatjana ; Zengin, Gökhan; Beara, Ivana ; Stožinić, Milica ; Milošević, Sanja ; Radojković, Marija | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2024 | Comparative analysis of milling technologies in dark and milk cocoa topping production for ice cream | Popović, Tijana; Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Zarić, Danica ; Nikolić, Ivana ; Petrović, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Implementation of technological processes for processing berry fruits in order to obtain new products for increased market needs | Terzić, Milena ; Zengin, Gokhan; Beara, Ivana ; Tomović, Vladimir ; Stožinić, Milica ; Milošević, Sanja ; Radojković, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Nutritional and functional potential of sesame and pumpkin seed cakes in spread production | Đermanović, Branislava ; Perović, (Peić Tukuljac) Lidija ; Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Županjac, Miloš ; Marić, Aleksandar ; Tomić, (Mihić) Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Oksidativna stabilnost parcijalno hidrogenovane masti i masti bez trans masnih kiselina namenjenih proizvodnji krem proizvoda | Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Zarić, Danica ; Aleksić, Suzana; Škrbić, Jelena | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The impact of proteins of different origin on the viscosity and particlesize distribution of dark chocolate | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Stožinić, Milica ; Petrović, Jovana ; Zarić, Danica ; Nikolić, Ivana ; Maravić, Nikola | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Impact of Soy Concentrate and Isolate on the Chemical Composition of Dark Chocolate | Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Zarić, Danica ; Nikolić, Ivana ; Maravić, Nikola | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Uticaj masti bez trans-masnih kiselina na fizičke karakteristike i oksidativnu stabilnost mazivog krem proizvoda | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Aleksić, Suzana; Stožinić, Milica ; Jerinić, Mia; Zarić, Danica ; Romanić, Ranko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |