eNauka - pregled

Pregled prema Projekat Reinforcement of the WBC research capacities for food quality characterization (EU-204756)

Prikaz rezultata 1 do 5 od 5
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2014Antimicrobial Effectiveness of Selected Vranac Wines Against Six Gram-Positive and Six Gram-Negative Bacterial StrainsRadovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir  ; Radovanović, Blaga ; Mihajilov-Krstev, Tatjana  Naučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2012Antioxidant and antimicrobial potentials of Serbian red wines produced from international Vitis vinifera grape varietiesRadovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir  ; Radovanović, Blaga ; Mihajilov-Krstev, Tatjana  ; Zvezdanovic, Jelena B.  Naučni članak
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu
2016Application of non-supervised pattern recognition techniques to classify Cabernet Sauvignon wines from the Balkan region based on individual phenolic compoundsRadovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir  ; Arsić, Biljana  ; Radovanović, Blaga ; Gojković-Bukarica, Ljiliana  Naučni članak
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu
2017Broad-spectrum of antimicrobial properties of commercial wines from different Vitis vinifera L. varietiesRadovanović, Aleksandra; Arsić, Biljana  ; Radovanovic, Vladimir ; Jovančićević, Branimir  ; Nikolić, Vesna  Naučni članak
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu
2014Karakterizacija i korelacija bioaktivnih fenolnih jedinjenja crvenih vina Balkana i njihova antioksidaciona i antimikrobna svojstvaRadovanović, Aleksandra N.Doktorska disertacija
70M70 - Odbranjena doktorska disertacija