eNauka - pregled
Pregled prema Projekat Reinforcement of the WBC research capacities for food quality characterization (EU-204756)
Prikaz rezultata 1 do 5 od 5
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
2014 | Antimicrobial Effectiveness of Selected Vranac Wines Against Six Gram-Positive and Six Gram-Negative Bacterial Strains | Radovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir ; Radovanović, Blaga ; Mihajilov-Krstev, Tatjana | Naučni članak | 23M23 - Rad u međ. časopisu |
2012 | Antioxidant and antimicrobial potentials of Serbian red wines produced from international Vitis vinifera grape varieties | Radovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir ; Radovanović, Blaga ; Mihajilov-Krstev, Tatjana ; Zvezdanovic, Jelena B. | Naučni članak | 21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu |
2016 | Application of non-supervised pattern recognition techniques to classify Cabernet Sauvignon wines from the Balkan region based on individual phenolic compounds | Radovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir ; Arsić, Biljana ; Radovanović, Blaga ; Gojković-Bukarica, Ljiliana | Naučni članak | 21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu |
2017 | Broad-spectrum of antimicrobial properties of commercial wines from different Vitis vinifera L. varieties | Radovanović, Aleksandra; Arsić, Biljana ; Radovanovic, Vladimir ; Jovančićević, Branimir ; Nikolić, Vesna | Naučni članak | 22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu |
2014 | Karakterizacija i korelacija bioaktivnih fenolnih jedinjenja crvenih vina Balkana i njihova antioksidaciona i antimikrobna svojstva | Radovanović, Aleksandra N. | Doktorska disertacija | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |