еНаука - преглед

Преглед према Пројекат Reinforcement of the WBC research capacities for food quality characterization (EU-204756)

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Antimicrobial Effectiveness of Selected Vranac Wines Against Six Gram-Positive and Six Gram-Negative Bacterial StrainsRadovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir  ; Radovanović, Blaga ; Mihajilov-Krstev, Tatjana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2012Antioxidant and antimicrobial potentials of Serbian red wines produced from international Vitis vinifera grape varietiesRadovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir  ; Radovanović, Blaga ; Mihajilov-Krstev, Tatjana  ; Zvezdanovic, Jelena B.  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2016Application of non-supervised pattern recognition techniques to classify Cabernet Sauvignon wines from the Balkan region based on individual phenolic compoundsRadovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir  ; Arsić, Biljana  ; Radovanović, Blaga ; Gojković-Bukarica, Ljiliana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2017Broad-spectrum of antimicrobial properties of commercial wines from different Vitis vinifera L. varietiesRadovanović, Aleksandra; Arsić, Biljana  ; Radovanovic, Vladimir ; Jovančićević, Branimir  ; Nikolić, Vesna  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Karakterizacija i korelacija bioaktivnih fenolnih jedinjenja crvenih vina Balkana i njihova antioksidaciona i antimikrobna svojstvaRadovanović, Aleksandra N.Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација