еНаука - преглед

Преглед према Аутор Čadež, Neža

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Antimicrobial activity of phenolic extracts from oil leaves and grape skins and seeds (✓)Pajin, Biljana  ; Tadić, Đorđe; Čadež, Neža; Ota, Ajda; Butinar, Bojan; Trošt, Kajetan; Raspor, Peter; Poklar Ulrih, Nataša; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Antimicrobial activity of phenolic extracts from olive leaves and grape skins and seeds - Impact of encapsulationTadić, Đorđe; Čadež, Neža; Ota, Ajda; Butinar, Bojan; Trošt, Kajetan; Pajin, Biljana  ; Raspor, Peter; Poklar Ulrih, Nataša; Smole Možina, SonjaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Characterisation of the yeast and mould biota in traditional white pickled cheeses by culture-dependent and independent molecular techniquesŠuranská, Hana; Raspor, Peter; Uroić, Ksenija; Golić, Nataša  ; Kos, Blaženka; Mihajlović, Sanja ; Begović, Jelena  ; Šušković, Jagoda; Topisirović, Ljubiša; Čadež, NežaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Evaluation of autochthonous lactic acid bacteria as starter cultures for production of white pickled and fresh soft cheeses (✓)Terzić-Vidojević, Amarela  ; Tonković, Katarina; Leboš, Pavunc Andreja; Beganović, Jasna; Strahinić, Ivana  ; Kojić, Milan  ; Veljović, Katarina  ; Golić, Nataša  ; Kos, Blaženka; Čadež, Neža;
Gregurek, Ljerka; Šušković, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirović, Ljubiša;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2013Evaluation of lactic acid bacteria and yeast diversity in traditional white pickled and fresh soft cheeses from the mountain regions of Serbia and lowland regions of CroatiaGolić, Nataša  ; Čadež, Neža; Terzić-Vidojević, Amarela  ; Šuranská, Hana; Beganović, Jasna; Lozo, Jelena  ; Kos, Blaženka; Šušković, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirović, LjubišaНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности