еНаука - преглед

Преглед према Аутор Devlieghere, Frank

Приказ резултата 1 до 20 од 21  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Analysis of Intracellular pH in Escherichia coli O157:H7 to Determine the Effect of Chlorine Dioxide DecontaminationŠmigić, Nada  ; Rajković, Andreja  ; Arneborg, Nils; Siegumfeldt, Henrik; Devlieghere, Frank; Nielsen, Dennis SandrisНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2009Chlorine dioxide for minimally processed produce preservation: a reviewGomez-Lopez, Vicente M.; Rajković, Andreja  ; Ragaert, Peter; Šmigić, Nada  ; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2018Comparison of three types of drying (supercritical CO2, air and freeze) on the quality of dried apple - Quality index approachDjekić, Ilija  ; Tomić, Nikola  ; Bourdoux, Simeon; Spilimbergo, Sara; Šmigić, Nada  ; Udovički, Božidar  ; Hofland, Gerard; Devlieghere, Frank; Rajković, Andreja  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2010Contemporary strategies in combating microbial contamination in food chainRajković, Andreja  ; Šmigić, Nada  ; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2011Growth of Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes with prior resistance to intense pulsed light and lactic acidRajković, Andreja  ; Šmigić, Nada  ; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2018Inactivation of Salmonella , Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 inoculated on coriander by freeze-drying and supercritical CO 2 dryingBourdoux, Siméon; Rajković, Andreja  ; De, Sutter Stijn; Vermeulen, An; Spilimbergo, Sara; Zambon, Alessandro; Hofland, Gerard; Uyttendaele, Mieke; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2008Increased resistance of listeria monocytogenes and escherichia coli O157: H7 after exposure to repetitive cycles of mild bactericidal treatmentsRajković, Andreja  ; Medić, Helga; Šmigić, Nada  ; Devlieghere, FrankКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Intracellular pH as an indicator of viability and resuscitation of Campylobacter jejuni after decontamination with lactic acidŠmigić, Nada  ; Rajković, Andreja  ; Nielsen, Dennis Sandris; Siegumfeldt, Henrik; Uyttendaele, Mieke; Devlieghere, Frank; Arneborg, NilsНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2011Intracellular pH in Campylobacter jejuni When Treated with Aqueous Chlorine DioxideŠmigić, Nada  ; Rajković, Andreja  ; Arneborg, Nils; Siegumfeldt, Henrik; Devlieghere, Frank; Nielsen, Dennis SandrisНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Microbial inactivation efficiency of supercritical CO2 drying processZambon, Alessandro; Michelino, Filippo; Bourdoux, Siméon; Devlieghere, Frank; Sut, Stefania; Dall’Acqua, Stefano; Rajković, Andreja  ; Spilimbergo, SaraНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2006Microbial safety of mayonnaise based salads: a growth/no growth model for Listeria monocytogenes as a predictive tool.Vermeulen, A.; Šmigić, Nada  ; Gysemans, K.; Bernaerts, K.; Geeraerd, A.; Van Impe, J.; Debevere, J.; Devlieghere, FrankНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Performance of a growth-No growth model for Listeria monocytogenes developed for mayonnaise-based salads: Influence of strain variability, food matrix, inoculation level, and presence of sorbic and benzoic acidVermeulen, A.; Šmigić, Nada  ; Rajković, Andreja  ; Gysemans, K.; Bernaerts, K.; Geeraerd, A.; van Impe, J.; Debevere, J.; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2016Performance of Drying Technologies to Ensure Microbial Safety of Dried Fruits and VegetablesBourdoux, Siméon; Li, Dan; Rajković, Andreja  ; Devlieghere, Frank; Uyttendaele, MiekeНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2010Pulsed UV light as an intervention strategy against Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 on the surface of a meat slicing knifeRajković, Andreja  ; Tomašević, Igor  ; Šmigić, Nada  ; Uyttendaele, Mieke; Radovanović, Radomir; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2009Resistance of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7 and Campylobacter jejuni after exposure to repetitive cycles of mild bactericidal treatmentsRajković, Andreja  ; Šmigić, Nada  ; Uyttendaele, Mieke; Medić, Helga; de Zutter, Lieven; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2008Sensitivity of different Campylobacter jejuni and Escherichia coli O157:H7 strains to mild bactericidal treatmentsŠmigić, Nada  ; Rajković, Andreja  ; Devlieghere, FrankНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Survival of Campylobacter jejuni on raw chicken legs packed in high-oxygen or high-carbon dioxide atmosphere after the decontamination with lactic acid/sodium lactate bufferRajković, Andreja  ; Tomić, Nikola  ; Šmigić, Nada  ; Uyttendaele, Mieke; Ragaert, Peter; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2010Survival of lactic acid and chlorine dioxide treated Campylobacter jejuni under suboptimal conditions of pH, temperature and modified atmosphereŠmigić, Nada  ; Rajković, Andreja  ; Nielsen, Dennis Sandris; Arneborg, Nils; Siegumfeldt, Henrik; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2017The effect of pulsed UV light on Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes, Salmonella Typhimurium, Staphylococcus aureus and staphylococcal enterotoxin A on sliced fermented salami and its chemical qualityRajković, Andreja  ; Tomašević, Igor  ; De Meulenaer, Bruno; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2013Toxin producing Bacillus cereus persist in ready-to-reheat spaghetti Bolognese mainly in vegetative stateRajković, Andreja  ; Kljajić, Milica; Šmigić, Nada  ; Devlieghere, Frank; Uyttendaele, MiekeНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности