еНаука - преглед
Преглед према Аутор Djerovski, Jelena
Приказ резултата 1 до 12 од 12
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2005 | A study on classification and characteristics of kajmak | Pudja, Predrag; Radovanović, Mira ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Application of autochthonous lactic acid bacteria in the white brined cheese production | Djerovski, Jelena; Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2005 | Characterization of autochthonous lactic acid bacteria genus Lactococcus | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Functional properties of different commercial cheeses | Djerovski, Jelena; Kolar, Branislav M.; Pudja, Predrag | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2005 | Influence of milk heat treatment on the proteolytic changes during cheese ripening | Djerovski, Jelena; Vladisavljević, Goran ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | The research of kajmak quality: Chemical, microbiological and sensor aspect | Djerovski, Jelena; Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | The study of autochthonous lactic acid bacteria from white brined cheeses | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2005 | Maturation of kajmak in controlled conditions | Radin, Dragoslava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Reduced fat cheeses | Pudja, Predrag; Djerovski, Jelena | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | The influence of adjunct cultures on the properties of low fat brined cheese | Djerovski, Jelena; Radulović, Zorica ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | The ripening of uf white brined cheeses made with probiotic culture | Djerovski, Jelena; Pudja, Predrag; Radulović, Zorica ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | The ripening of white brined cheese made with autochthonous lab genus lactobacillus and lactococcus | Djerovski, Jelena; Radulović, Zorica ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |