еНаука - преглед
Преглед према Аутор J. Gvozdenović
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2010 | BROWNING OF BASIL-BASED EMULSIONS-COLOUR EVALUATION | Pezo, Lato L. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Effect of lactoferrin on microbiology, lipid oxidation and browning of basil-based pesto spreads | Marković, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2000 | Investigation of characteristic colour stability of powdered orange | J. Gvozdenović; J. Popov-Raljić ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2010 | Milk protein affects lipid oxidation and browning of basil – based pesto spreads | Pavlović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |