еНаука - преглед

Преглед према Аутор J. Gvozdenović

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2010BROWNING OF BASIL-BASED EMULSIONS-COLOUR EVALUATIONPezo, Lato L.  ; M. Kićanović; Zlatanović, Snežana J.  ; Kovačević, Olgica A. ; Jovanović, Aca P.  ; J. GvozdenovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Effect of lactoferrin on microbiology, lipid oxidation and browning of basil-based pesto spreadsMarković, Zoran  ; Pavlović, Mirjana  ; Pezo, Lato  ; Mitić Ćulafić, Dragana  ; Ostojić, Sanja  ; Zlatanović, Snežana  ; M. Kićanović; J. GvozdenovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2000Investigation of characteristic colour stability of powdered orangeJ. Gvozdenović; J. Popov-Raljić  ; M. CurakovićНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2010Milk protein affects lipid oxidation and browning of basil – based pesto spreadsPavlović, Mirjana  ; Pezo, Lato  ; J. Gvozdenović; Zlatanović, Snežana  ; M. Kićanović; Mitić Ćulafić, Dragana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.