еНаука - преглед

Преглед према Аутор J. Laličić-Petronijević

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2008Mesto i uloga senzorne analize u definisanju ukupnog kvaliteta hrane kao osnove za povećanje konkurentnosti proizvodaJ. Popov-Raljić  ; J. Laličić-Petronijević; V. Zarić; V. PopovКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Novi funkcionalni proizvodi u tipu crne čokolade obigaćene trutovskim leglomJ. Popov-Raljić  ; J. Laličić-Petronijević; N. Nedić; J. Kečkeš; N. MladenovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Postupak za dobijanje bezglutenskog brašna od tropa jabuke i brašno dobijeno navedenim postupkom (✓)Zlatanović, Snežana J.  ; Gorjanović, Stanislava Ž.  ; Ostojić, Sanja B.  ; Micić, Darko M.  ; Pastor, Ferenc T.  ; A. Kalušević; J. Laličić-PetronijevićПатент
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Senzorska svojstva pralina punjenih medom sa dodatkom voća i lekovitog biljaJ. Popov-Raljić  ; J. Laličić-Petronijević; J. Brajdić; M. StevanovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Standardizacije senzornog kvaliteta medaJ. Popov-Raljić  ; M. Mladenović; J. Laličić-Petronijević; V. SikimićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.