еНаука - преглед

Преглед према Аутор Seratlić, Sanja V.

Приказ резултата 1 до 12 од 12
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2004Autohthonous production technology of Sjenica cheese at Sjenica-Pešter plateau region (✓)Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Dozet, Natalija; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja  ; Savić, Željko M.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Behavior of the surviving population of Lactobacillus plantarum 564 upon the application of pulsed electric fieldsSeratlić, Sanja V.; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  ; Radulović, Zorica  ; Wadso, Lars; Dejmek, Petr; Galindo, Federico GomezНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2004Characteristics of blue-veined cheese in type of GorgonzolaJovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Marinković, Stevo; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Cheeses with medicinal and aromatic plants, produced in EuropeMaćej, Ognjen; Seratlić, Sanja V.; Jovanović, Snežana; Radin, Dragoslava  ; Vučić, Tanja  ; Miloradović, Zorana  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2004Fresh cheese production on the basis of milk-protein coaggregatesMaćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Seratlić, Sanja V.; Barać, Miroljub  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Survival of spray-dried and free-cells of potential probiotic Lactobacillus plantarum 564 in soft goat cheeseRadulović, Zorica  ; Miočinović, Jelena  ; Mirković, Nemanja  ; Mirković, Milica  ; Paunović, Dušanka ; Ivanović, Marina; Seratlić, Sanja V.Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2011The effect of two types of mould inoculants on the microbiological composition, physicochemical properties and protein hydrolysis in two Gorgonzola-type cheese varieties during ripeningSeratlić, Sanja V.; Miloradović, Zorana  ; Radulović, Zorica  ; Maćej, OgnjenНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2004The influence of solids non fat content and milk protein based ingredient 'ALACO 6202' on induced syneresis of acid casein gelMaćej, Ognjen; Seratlić, Sanja V.; Jovanović, Snežana; Vučić, Tanja  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2003The influence of solids non fat content and phenolphthalein indicator addition on milk titratable acidity and pHMaćej, Ognjen; Jovanović, Snežana  ; Seratlić, Sanja V.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The Sensory Quality and Volatile Profile of Dark Chocolate Enriched with Encapsulated Probiotic Lactobacillus plantarum BacteriaMirković, Milica  ; Seratlić, Sanja V.; Kilcawley, Kieran; Mannion, David; Mirković, Nemanja  ; Radulović, Zorica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014Uticaj pulsirajućih električnih polja na rast i aktivnost autohtonog soja Lactobacillus plantarum 564 (✓)Seratlić, Sanja V.Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2008Zlatar cheese: Autochthonous technology and sensory characteristicsVučić, Tanja  ; Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Seratlić, Sanja V.; Niketić, Gordana B.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.