еНаука - преглед
Преглед према Аутор Seratlić, Sanja V.
Приказ резултата 1 до 12 од 12
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2004 | Autohthonous production technology of Sjenica cheese at Sjenica-Pešter plateau region (✓) | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Dozet, Natalija; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja ; Savić, Željko M. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Behavior of the surviving population of Lactobacillus plantarum 564 upon the application of pulsed electric fields | Seratlić, Sanja V.; Bugarski, Branko ; Nedović, Viktor ; Radulović, Zorica ; Wadso, Lars; Dejmek, Petr; Galindo, Federico Gomez | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2004 | Characteristics of blue-veined cheese in type of Gorgonzola | Jovanović, Snežana; Maćej, Ognjen; Marinković, Stevo; Seratlić, Sanja V.; Vučić, Tanja | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Cheeses with medicinal and aromatic plants, produced in Europe | Maćej, Ognjen; Seratlić, Sanja V.; Jovanović, Snežana; Radin, Dragoslava ; Vučić, Tanja ; Miloradović, Zorana | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2004 | Fresh cheese production on the basis of milk-protein coaggregates | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Seratlić, Sanja V.; Barać, Miroljub | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Survival of spray-dried and free-cells of potential probiotic Lactobacillus plantarum 564 in soft goat cheese | Radulović, Zorica ; Miočinović, Jelena ; Mirković, Nemanja ; Mirković, Milica ; Paunović, Dušanka ; Ivanović, Marina; Seratlić, Sanja V. | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2011 | The effect of two types of mould inoculants on the microbiological composition, physicochemical properties and protein hydrolysis in two Gorgonzola-type cheese varieties during ripening | Seratlić, Sanja V.; Miloradović, Zorana ; Radulović, Zorica ; Maćej, Ognjen | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2004 | The influence of solids non fat content and milk protein based ingredient 'ALACO 6202' on induced syneresis of acid casein gel | Maćej, Ognjen; Seratlić, Sanja V.; Jovanović, Snežana; Vučić, Tanja | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2003 | The influence of solids non fat content and phenolphthalein indicator addition on milk titratable acidity and pH | Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana ; Seratlić, Sanja V. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The Sensory Quality and Volatile Profile of Dark Chocolate Enriched with Encapsulated Probiotic Lactobacillus plantarum Bacteria | Mirković, Milica ; Seratlić, Sanja V.; Kilcawley, Kieran; Mannion, David; Mirković, Nemanja ; Radulović, Zorica | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Uticaj pulsirajućih električnih polja na rast i aktivnost autohtonog soja Lactobacillus plantarum 564 (✓) | Seratlić, Sanja V. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2008 | Zlatar cheese: Autochthonous technology and sensory characteristics | Vučić, Tanja ; Maćej, Ognjen; Jovanović, Snežana; Seratlić, Sanja V.; Niketić, Gordana B. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |