еНаука - преглед
Преглед према Аутор Velić, Natalija
Приказ резултата 1 до 6 од 6
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Alkylammonium clay based nanocomposites vs. alkylammonium- modified lignocellulosic materials in adsorption of Congo Red (✓) | Velić, Natalija; Stjepanović, Marija; Ilić, Irena ; Habuda-Stanić, Mirna; Jović-Jovičić, Nataša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Izazovi biofilmova u pivarama | Despotović, Saša; Veljović, Mile; Bjeković, Ana; Jaćimović, Simona ; Nedović, Viktor; Velić, Natalija; Klaus, Anita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Lignocellulose-Based Biosorbents for the Removal of Contaminants of Emerging Concern (CECs) fromWater: A Review (✓) | Vasić, Vesna ; Kukić, Dragana ; Šćiban, Marina ; Đurišić-Mladenović, Nataša ; Velić, Natalija; Pajin, Biljana ; Crespo, João; Farre, Marinella; Šereš, Zita | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Modified Lignocellulosic Waste for the Amelioration of Water Quality : Adsorptive Removal of Congo Red and Nitrate Using Modified Poplar Sawdust (✓) | Velić, Natalija; Stjepanović, Marija; Pavlović, Stefan ; Bagherifam, Saeed; Banković, Predrag ; Jović-Jovičić, Nataša | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Proizvodnja pektina šećerne repe i njegova primjena (✓) | Maravić, Nikola ; Šoronja-Simović, Dragana ; Pajin, Biljana ; Budžaki, Sandra; Strelec, Ivica; Fišteš, Aleksandar ; Velić, Natalija; Šurlan, Jelena ; Šereš, Zita | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Waste Management in the Agri-Food Industry: The Conversion of Eggshells, Spent Coffee Grounds, and Brown Onion Skins into Carriers for Lipase Immobilization (✓) | Budžaki, Sandra; Velić, Natalija; Ostojčić, Marta; Stjepanović, Marija; Bilić Rajs, Blanka; Šereš, Zita ; Maravić, Nikola ; Stanojev, Jovana ; Hessel, Volker; Strelec, Ivica | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |