еНаука - преглед
Преглед према Пројекат Reinforcement of the WBC research capacities for food quality characterization (EU-204756)
Приказ резултата 1 до 5 од 5
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Antimicrobial Effectiveness of Selected Vranac Wines Against Six Gram-Positive and Six Gram-Negative Bacterial Strains | Radovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir ; Radovanović, Blaga ; Mihajilov-Krstev, Tatjana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Antioxidant and antimicrobial potentials of Serbian red wines produced from international Vitis vinifera grape varieties | Radovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir ; Radovanović, Blaga ; Mihajilov-Krstev, Tatjana ; Zvezdanovic, Jelena B. | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Application of non-supervised pattern recognition techniques to classify Cabernet Sauvignon wines from the Balkan region based on individual phenolic compounds | Radovanović, Aleksandra; Jovančićević, Branimir ; Arsić, Biljana ; Radovanović, Blaga ; Gojković-Bukarica, Ljiliana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Broad-spectrum of antimicrobial properties of commercial wines from different Vitis vinifera L. varieties | Radovanović, Aleksandra; Arsić, Biljana ; Radovanovic, Vladimir ; Jovančićević, Branimir ; Nikolić, Vesna | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Karakterizacija i korelacija bioaktivnih fenolnih jedinjenja crvenih vina Balkana i njihova antioksidaciona i antimikrobna svojstva | Radovanović, Aleksandra N. | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |