Истраживачи
Vukić, Dajana
Година
- 118 2000 - 2099
Мп-кат.
- 68 M30/M60
- 11 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 11 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 6 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 5 M52 - Национални часопис категорије M52
- 4 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 3 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- 2 M20/M50
- 1 M10/M40
- 1 M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
- следећи >
Година - распон
Резултати 101-118 од 118
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Physicochemical and textural properties of kombucha fermented dairy products![]() | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2012 | Savremeni trendovi u tehnologiji fermentisanih mlečnih proizvoda/Modern trends in Fermented Dairy Technology![]() | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Fermented dairy beverages produced by different starter cultures and transglutaminase![]() | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of fatty acids during milk fermentation by kombucha cultivated on black tea![]() | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Probiotic starter culture and kombucha application in milk fermentation![]() | Hrnjez, Dajana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Volatile compounds of functional dairy products![]() | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2011 | Textural characteristics of fermented milk products manufactured with different kombucha inoculums![]() | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The influence of milk fat content on physico-chemical characteristics and microstructure of kombucha fermented milk beverages | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Fermented milk beverages produced by combination of probiotics and kombucha cultivated on thyme tea | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The effect of fermentation temperature on the functional dairy product quality![]() | Kanurić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2011 | Kinetics of lactose fermentation in milk by kombucha![]() | Kanurić-Duraković, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The optimisation of temperature for transglutaminase activation in probiotic yoghurt production![]() | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
2011 | The influence of milk fat content on phisico-chemical characteristics and microstructure of kombucha fermented milk beverages![]() | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Nutritive and functional characteristics of kombucha fermented milk beverages | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Textural characteristics of fermented milk products produced with diferent kombucha inoculums![]() | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Nutritive and functional characteristics of kombucha fermented milk beverage![]() | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The influence of kombucha inoculated at different temperatures on fermented dairy product quality | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products![]() | Kanurić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |