Истраживачи
Janjić, Jelena
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Survival Yersinia enterocolitica in Ground Pork Meat in Different Packages | Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Značaj svinjskog mesa i masti (✓) | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Potrošač, bezbednost hrane i kultura ishrane | Milan Baltić; Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Uticaj soljenja i mariniranja na hemijske parametre kvaliteta skuše | Milan Baltić; Grbić Slaven; Ivanović Jelena; Janjić, Jelena M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The effects of lairage time and handling procedure prior to slaughter on stress and meat quality parameters in pigs (✓) | Dokmanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Effect of different amounts of organic selenium in the diet on broiler carcass parameters (✓) | Marković, Radmila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | The effect of salting and marinating on microbiological status and chemical composition of mackerel packed in the modified atmosphere | Ivanović, Jelena; Đurić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Effect of goat breed on the meat quality (✓) | Ivanović, Snežana D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Novi pogledi na nalaz Yersinia enterocolitica u mesu svinja - preživljavanje u modifikovanoj atmosferi i vakuum pakovanju | Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Ispitivanje mesnatosti trupova teladi različitih rasa (✓) | Prokopljević, Martina; Baltić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Bioactive peptides from meat and their influence on human health | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Ispitivanje sadržaja žive u tkivima i organima rečne ribe izlovljene iz Dunava (✓) | Ivanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Aktivni sistemi pakovanja mesa i proizvoda od mesa | Lončina, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Use of essential oils in order to prevent foodborne illnesses caused by pathogens in meat | Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Assessment of pig carcass meatiness in Serbia | Dokmanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Examination about Consumers Knowledge of Food Storage Conditions in Household - Context of Food Safety (✓) | Đurić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Aktivni i inteligentni sistemi pakovanja mesa i proizvoda od mesa | Loncina J; Ivanovic J; Baltic T; Dokmanovic M; Janjić, Jelena M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Investigation of the microbiological contamination of contact surfaces in meat processing facilities | Ivanović, Jelena; Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Consumers and food safety (Potrošači i bezbednost hrane) | Milan Baltić; Đurić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Antimicrobial activity of essential oils on Sallmonela spp. in meat and meat products | Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |