Истраживачи
Tomović, Vladimir
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Antibacterial activity of essential oils against Escherichia coli, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Blagojev, Nevena ; Suturović, Irena ; Dimić, Gordana ; Pejin, Jelena ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Savanović, Jovo; Kravić, Snežana ; Karabasil, Neđeljko | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Antimicrobial activity of essential oils and fruits supplement in reduced nitrite salts condition (✓) | Vujadinović, Dragan; Golić, Bojan; Tomović, Vladimir ; Gojković, Vesna; Vukić, Milan; Grujić, Radoslav | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Defatted wheat germ application: Influence on cookies’ properties with regard to its particle size and dough moisture content (✓) | Petrović, Jovana ; Rakić, Dušan ; Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Tomović, Vladimir ; Zarić, Danica | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Sadržaj ukupne masti i masno kiselinski sastav M. Longissiumus lumborum svinja Bele Mangulice i njenih meleza sa Durokom (✓) | Tomović, Vladimir ; Šević, Radoslav; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Ivić, Maja ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Hromiš, Nevena ; Petrović, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The influence of smoking on colour and content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages (Petrovská klobása) (✓) | Škaljac, Snežana B. ; Petrović, Lj.; Jokanović, Marija R. ; Tomović, Vladimir M. ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M. ; Ikonić, Predrag M. ; Šojić, Branislav V. ; Džinić, Natalija R. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Effect of chitosan coating with the addition of caraway essential oil and beeswax on oxidative stability of Petrovská Klobása sausage (✓) | Hromiš, Nevena ; Šojić, Branislav ; Lazić, Vera ; Džinić, Natalija ; Mandić, Anamarija ; Tomović, Vladimir ; Kravić, Snežana ; Škaljac, Snežana ; Popović, Senka ; Šuput, Danijela | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | The quality difference between frankfurters seasoned with conventional and organic spices (✓) | Tomašević, Igor ; Đekić, Ilija ; Aćimović, Milica G. ; Stajić, Slaviša ; Tomović, Vladimir | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Carcass quality traits of three different pig genotypes, White Mangulica, Duroc × White Mangulica and Large White pigs, reared under intensive conditions and slaughtered at 150 kg live weight (✓) | Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir ; Šević, R; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The influence of smoking in traditional conditions on content of polycyclic atomatic hydrocarbons in Petrovská klobása (✓) | Škaljac, Snežana B. ; Lj. Petrović; Jokanović, Marija R. ; Tomović, Vladimir M. ; Tasić, Tatjana M. ; Ivić, Maja Đ. ; Šojić, Branislav V. ; Ikonić, Predrag M. ; Džinić, Natalija R. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Cadmium and lead in female cattle livers and kidneys from Vojvodina, northern Serbia (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Tomović, Mila; Lazović, Milana; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Tomašević, Igor ; Martinović, Aleksandra | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Antioxidant activity of Juniperus communis L. essential oil in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Ikonić, Predrag ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Popović, Ljiljana ; Peulić, Tatjana ; Savanović, Jovo; Živković Šojić, Nataša | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Plants as natural antioxidants for meat products | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Characterisation of the kranjska klobasa, a traditional slovenian cooked, cured, and smoked sausage from coarse ground pork (✓) | Polak, Tomaž; Lušnic Polak, Mateja; Tomović, Vladimir ; Žlender, Božidar; Demšar, Lea | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | The effect of basil essential oil (Ocimum Basilicum L.) on the quality of cooked pork sausages (✓) | Tomović, Vladimir M. ; Šojić, Branislav V. ; Džinić, Natalija R. ; Ikonić, Predrag M. ; Zeković, Zoran P. ; Pavlić, Branimir M. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Jokanović, Marija R. ; Tasić, Tatjana M. ; Škaljac, Snežana B. ; | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antioxidant activity of sage essential oil in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav V. ; Tomović, Vladimir M. ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Ikonić, Predrag M. ; Jokanović, Marija R. ; Tasić, Tatjana M. ; Okanović, Đorđe G. ; Škaljac, Snežana B. ; Ivić, Maja Đ. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Ultimate pH, colour characteristics and proximate and mineral composition of edible organs, glands and kidney fat from Saanen goat male kids (✓) | Tomović, Vladimir M. ; Jokanović, Marija R. ; Pihler, Ivan ; Švarc-Gajić, Jaroslava V. ; Vasiljević, Ivana; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Živković, Dušan ; Lukić, Tin B. ; Despotović, Aleksandra; | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Uticaj dodatka starter kulture na oksidativnu stabilnost tradicionalne fermenisane kobasice (Petrovská klobása) (✓) | Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Sensory attributes of a breast meat of chickens raised in conventional or organic production | Perić, Lidija V. ; Đukić Stojčić, Mirjana B. ; Tomović, Vladimir M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages (✓) | Šojić, Branislav V. ; Ikonić, Predrag M. ; Pavlić, Branimir M. ; Zeković, Zoran P. ; Tomović, Vladimir M. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D. ; Džinić, Natalija R. ; Škaljac, Snežana B. ; Jokanović, Marija R. ; Tasić, Tatjana M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Meso optimalnog kvaliteta za proizvodnju sušenih proizvoda dobijeno ukrštanjem autohtone i plemenite rase svinja (✓) | Tomović, Vladimir M. ; Jokanović, Marija R. ; Ivić, Maja Đ. ; Šojić, Branislav V. ; Škaljac, Snežana B. ; Tasić, Tatjana M. ; Ikonić, Predrag M. ; Šević, R. | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |