Истраживачи

Резултати 121-140 од 384

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Antibacterial activity of essential oils against Escherichia coli, Salmonella enterica and Listeria monocytogenes (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Blagojev, Nevena  ; Suturović, Irena ; Dimić, Gordana ; Pejin, Jelena  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Savanović, Jovo; Kravić, Snežana  ; Karabasil, Neđeljko  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Antimicrobial activity of essential oils and fruits supplement in reduced nitrite salts condition (✓)Vujadinović, Dragan; Golić, Bojan; Tomović, Vladimir  ; Gojković, Vesna; Vukić, Milan; Grujić, RadoslavНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Defatted wheat germ application: Influence on cookies’ properties with regard to its particle size and dough moisture content (✓)Petrović, Jovana  ; Rakić, Dušan  ; Fišteš, Aleksandar  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Tomović, Vladimir  ; Zarić, Danica  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017Sadržaj ukupne masti i masno kiselinski sastav M. Longissiumus lumborum svinja Bele Mangulice i njenih meleza sa Durokom (✓)Tomović, Vladimir  ; Šević, Radoslav; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Ivić, Maja ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Hromiš, Nevena  ; Petrović, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The influence of smoking on colour and content of polycyclic aromatic hydrocarbons in dry fermented sausages (Petrovská klobása) (✓)Škaljac, Snežana B.  ; Petrović, Lj.; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Tasić, Tatjana M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Džinić, Natalija R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Effect of chitosan coating with the addition of caraway essential oil and beeswax on oxidative stability of Petrovská Klobása sausage (✓)Hromiš, Nevena  ; Šojić, Branislav  ; Lazić, Vera ; Džinić, Natalija ; Mandić, Anamarija  ; Tomović, Vladimir  ; Kravić, Snežana  ; Škaljac, Snežana  ; Popović, Senka  ; Šuput, Danijela  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017The quality difference between frankfurters seasoned with conventional and organic spices (✓)Tomašević, Igor  ; Đekić, Ilija  ; Aćimović, Milica G.  ; Stajić, Slaviša  ; Tomović, Vladimir  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2017Carcass quality traits of three different pig genotypes, White Mangulica, Duroc × White Mangulica and Large White pigs, reared under intensive conditions and slaughtered at 150 kg live weight (✓)Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir  ; Šević, R; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The influence of smoking in traditional conditions on content of polycyclic atomatic hydrocarbons in Petrovská klobása (✓)Škaljac, Snežana B.  ; Lj. Petrović; Jokanović, Marija R.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Ivić, Maja Đ. ; Šojić, Branislav V.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Džinić, Natalija R. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Cadmium and lead in female cattle livers and kidneys from Vojvodina, northern Serbia (✓)Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Mila; Lazović, Milana; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Tomašević, Igor  ; Martinović, AleksandraНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017Antioxidant activity of Juniperus communis L. essential oil in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Džinić, Natalija ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Popović, Ljiljana  ; Peulić, Tatjana  ; Savanović, Jovo; Živković Šojić, NatašaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Plants as natural antioxidants for meat productsTomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Characterisation of the kranjska klobasa, a traditional slovenian cooked, cured, and smoked sausage from coarse ground pork (✓)Polak, Tomaž; Lušnic Polak, Mateja; Tomović, Vladimir  ; Žlender, Božidar; Demšar, LeaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017The effect of basil essential oil (Ocimum Basilicum L.) on the quality of cooked pork sausages (✓)Tomović, Vladimir M.  ; Šojić, Branislav V.  ; Džinić, Natalija R. ; Ikonić, Predrag M.  ; Zeković, Zoran P.  ; Pavlić, Branimir M.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Škaljac, Snežana B.  ;
Ivić, Maja Đ. ;
Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Antioxidant activity of sage essential oil in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Džinić, Natalija R. ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Okanović, Đorđe G.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Ivić, Maja Đ. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Ultimate pH, colour characteristics and proximate and mineral composition of edible organs, glands and kidney fat from Saanen goat male kids (✓)Tomović, Vladimir M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Pihler, Ivan  ; Švarc-Gajić, Jaroslava V.  ; Vasiljević, Ivana; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Živković, Dušan  ; Lukić, Tin B.  ; Despotović, Aleksandra;
Tomašević, Igor  ;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Uticaj dodatka starter kulture na oksidativnu stabilnost tradicionalne fermenisane kobasice (Petrovská klobása) (✓)Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Sensory attributes of a breast meat of chickens raised in conventional or organic productionPerić, Lidija V.  ; Đukić Stojčić, Mirjana B.  ; Tomović, Vladimir M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The effect of essential oil from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the microbiological stability of fresh pork sausages (✓)Šojić, Branislav V.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Pavlić, Branimir M.  ; Zeković, Zoran P.  ; Tomović, Vladimir M.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica D.  ; Džinić, Natalija R. ; Škaljac, Snežana B.  ; Jokanović, Marija R.  ; Tasić, Tatjana M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Meso optimalnog kvaliteta za proizvodnju sušenih proizvoda dobijeno ukrštanjem autohtone i plemenite rase svinja (✓)Tomović, Vladimir M.  ; Jokanović, Marija R.  ; Ivić, Maja Đ. ; Šojić, Branislav V.  ; Škaljac, Snežana B.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Ikonić, Predrag M.  ; Šević, R.Техничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 121-140 од 384