Истраживачи
Petković, Marko

Година
Резултати 41-60 од 61
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Digital roentgenography is an innovative method of assessing seed quality | Ključka, Evgenija P.; Lukʹjanov, Aleksandar D.; Donskoj, Danila Ju.; Petković, Marko ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Model of convective drying of black chokeberry (Aronia melanocarpa L.) | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Alternatives for Sugar Replacement in Food Technology: Formulating and Processing Key Aspects![]() | Petković, Marko ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chemical changes caused by air drying of fresh plum fruits![]() | Miletić, Nemanja M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Effect of convective drying method of chokeberry (Aronia melanocarpa L.) on drying kinetics, bioactive components and sensory characteristics of bread with chokeberry powder | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Modelling energy savings in chicken meat osmotic dehydration process![]() | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Study of the influence of the basic spectra of discrete light sources on the seeds of greenhouse cultures | Donskoy D.; Vernezi M.; Katin O.; Goryanina K.; Studennikova S.; Petković, Marko ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Research of the effect of discrete light sources on seeds of vegetable and green cultures and the possibility of their approximation to modified sunlight | Donskoy, Danila; Lukyanov, Alexandr; Ключка, Евгения; Petković, Marko ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Uticaj prirodnog ekstrakta ruzmarina na oksidativnu stabilnost prženog kukuruznog čipsa![]() | Petković, Marko M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The application of the artificial neural network in analysing the spread quality![]() | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Proizvodnja mazivog krem proizvoda sa maltitolom![]() | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Thermal decomposition of maltitol spreads![]() | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi ulјarica![]() | Petković, Marko ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Effects of temperature and mixer speed rotation on rheological properties of spreads with maltitol![]() | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2012 | Uticaj procesnih parametara proizvodnje na fizičke osobine, toplotna svojstva i kvalitet mazivog krem proizvoda sa maltitolom![]() | Marko Petković ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2012 | Textural and sensory properties of spreads with sucrose and maltitol![]() | Petković, Marko M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2011 | Otorhinolaryngologic manifestations of Wegener's granulomatosis![]() | Aleksić, Aleksandra; Novaković, Zorica; Vranješ, Dalibor; Petković, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Čokoladiranje![]() | Petković, Marko ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Kvalitet biskvitnog kolača u zavisnosti od tehnoloških karakteristika brašna![]() | Pajin, Biljana S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Primena poliola u konditorskoj industriji![]() | Petković, Marko ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |