Резултати
еНаука >
Резултати >
The quality of vegetables at green markets: monitoring of nickel and chromium contents
Назив: | The quality of vegetables at green markets: monitoring of nickel and chromium contents | Аутори: | Župunski, Milan D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Book of Abstracts – 5th CASEE Conference: “Healthy Food Production and Environmental Preservation – The Role of Agriculture, Forestry and Applied Biology”, 5th CASEE Conference: “Healthy Food Production and Environmental Preservation – The Role of Agriculture, Forestry and Applied Biology”, Novi Sad, Serbia, 2014, 25.05.-27.05, No 5 | Издавач: | University of Novi Sad, Faculty of Agriculture | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7520-297-4![]() ![]() |
Колација: | str. 36-36 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/131411 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=88280&source=eNauka&language=en |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.